Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Revolut Metal biedt je de mogelijkheid om een Britse rekening te combineren met een Europese IBAN rekening. Met deze dienst krijg je een metalen creditcard die prepaid te gebruiken is. Voordat je gebruikmaakt van de kaart, moet je zelf geld op de kaart zetten. Met een handige app kun je altijd en overal toegang hebben tot je rekeningen en je transacties beheren.


Wat is Revolut Metal?

Revolut Metal is een veelzijdige prepaid creditcard. De kaart zelf is gemaakt van metaal en is door zijn eigenschappen behoorlijk duurzaam. Je maakt met Revolut Metal gebruik van een app op je smartphone waarmee je jouw kaart kunt beheren. Zo kun je de kaart opwaarderen om betalingen te kunnen doen. Hierdoor hoef je niet zoals bij een traditionele creditcard achteraf te betalen. Revolut Metal biedt kosteloos een Britse bankrekening en een Europese IBAN bankrekening waar je gebruik van kunt maken. Bij de creditcard zijn verschillende voordelen inbegrepen zoals een ziektekostenverzekering voor op reis en verzekeringen die je kunt aanspreken als jouw vlucht en/of bagage vertraging hebben opgelopen. Online aankopen doen kan met speciale digitale creditcards die je slechts 1 keer kunt gebruiken.

Voor- en nadelen

Aan de Revolut Metal aanvragen zijn uiteraard voordelen en ook nadelen verbonden. Om ervoor te zorgen dat je een compleet beeld hebt van deze prepaid creditcard, hebben we daarom de belangrijkste voordelen en een aantal nadelen voor je op een rij gezet. Deze punten zijn als volgt:

 • Gebruikmaken van een Britse bankrekening en een Europese IBAN bankrekening zonder extra kosten.
 • Beschikking hebben over een degelijke metalen creditcard.
 • Online aankopen kunnen doen met handige wegwerp creditcards die eenmalig gebruikt kunnen worden.
 • Gebruik kunnen maken van verschillende verzekeringen als je op reis bent.
 • Eenvoudig kunnen bankieren met een gebruiksvriendelijke app voor op de smartphone.
 • Revolut Metal biedt geen ondersteuning voor betalingen die je via iDEAL zou willen doen.
 • Aankopen die je doet met de kaart zijn niet verzekerd tegen diefstal, schade of verlies.

Conclusie

Als we de voor- en nadelen voor de Revolut Metal aanvragen op een rij zetten, dan kunnen we eenvoudig de conclusie trekken dat deze dienst erg aantrekkelijk is in meerdere opzichten. Als je een prepaid creditcard wilt waar je overal mee kunt betalen, in verschillende valuta’s wilt kunnen afrekenen en die je eenvoudig met een app wilt kunnen bedienen, dan is Revolut Metal de prepaid kaart waar jij naar op zoek bent. De bijkomende voordelen zoals de verzekeringen voor op reis en het gebruikmaken van de wegwerp creditcards voor online aankopen zijn uiteraard ook zeer aantrekkelijk. Als je erg graag ook iDEAL betalingen wilt kunnen doen, dan is het misschien niet de beste keuze om voor Revolut Metal te gaan.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 167,88
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 11 mei 2020

Ervaringen

 • Zeer prettig in gebruik

  De Revolut Metal heb ik aangeschaft om geen risico op betalingsachterstanden te lopen en daarom is deze prepaid creditcard voor mij ideaal. De app is heel eenvoudig te gebruiken en ook het opwaarderen via de app is zo geregeld.

  Al met al vind ik het een zeer prettige kaart om te gebruiken. Daarnaast is het gebruik van de virtuele kaarten in de app ook zeer handig, vooral voor online aankopen. Na 1 keer gebruiken kan ik deze met gemak weer verwijderen en zo ook fraude voorkomen.

  Ik heb de kaart nog niet in het buitenland gebruikt, maar als de grenzen hopelijk binnenkort weer open gaan ben ik zeker van plan om de pas komende zomer mee te nemen naar Frankrijk. Het is ook prettig dat ik contactloos kan betalen met de kaart.

  Richard 6 mei 2020