Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut Metal. Heb je zelf een ervaring met Revolut Metal? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Prima debitcard

  Een jaar geleden heb ik deze debitcard besteld en sindsdien heb ik de Revolut Metal veel in het buitenland gebruikt. Aangezien ik voor mijn werk veel op reis ben, wilde ik een pas die ik overal kon gebruiken.

  Een gewone creditcard zit er voor mij niet in, dus ging ik op zoek naar een alternatief. Met deze debitcard kan ik met gemak betalen en opwaarderen. Ik geniet dezelfde voordelen als bij een gewone creditcard.

  Een nadeel is misschien wel dat je maar €600,- kunt opnemen en voor alles daarboven kosten moet betalen. Al met al een prima debitcard om te gebruiken in het buitenland en thuis.

  Hans 19 november 2020
 • Nog geen problemen ondervonden met betalen

  Ik vind de kaart prima en hij doet wat hij moet doen. Voor op reis heb ik de kaart al meerdere malen gebruikt en dat gaat allemaal goed. Zowel betalingen als contact geld opnemen gaat tot nu toe zonder problemen. De enige uitzondering was toen een pinapparaat stuk was. Verder is het een prima kaart naar mijn mening.

  M. Peters 27 augustus 2020
 • Fijne creditcard, biedt alles wat ik nodig heb

  Ik wilde graag een creditcard aanschaffen, maar dat lukte niet vanwege een negatieve BKR registratie. Daarom kwam ik uit bij deze debit card. De Metal kaart van Revolut is een fijne creditcard en het betalen ermee gaat ook erg gemakkelijk.

  De app op de telefoon is zeer handig in het gebruik en ik kan heel eenvoudig geld op de creditcard zetten. Ik zou de kaart aanraden aan iedereen die een creditcard nodig heeft, maar geen gewone creditcard kan krijgen.

  Antonio 19 juli 2020
 • Zeer goede kaart voor een aantrekkelijke prijs

  We hebben een tijdje geleden de Revolut Metal besteld om in eerste instantie te gebruiken op vakantie. We wisten dat de kaart overal simpel gebruikt kan worden en tot nu toe is de kaart elke keer geaccepteerd als betaalmiddel. De app maakt het zeer makkelijk om de kaart op te waarderen. Mijn man en ik hebben veel plezier van de kaart en hebben besloten deze ook te blijven gebruiken. Wat ons aanspreekt is de manier van het opladen van de kaart, het betalen en ook dat je achteraf geen extra kosten hebt.

  Miriam van V. 2 juli 2020
 • Zeer prettig in gebruik

  De Revolut Metal heb ik aangeschaft om geen risico op betalingsachterstanden te lopen en daarom is deze prepaid creditcard voor mij ideaal. De app is heel eenvoudig te gebruiken en ook het opwaarderen via de app is zo geregeld.

  Al met al vind ik het een zeer prettige kaart om te gebruiken. Daarnaast is het gebruik van de virtuele kaarten in de app ook zeer handig, vooral voor online aankopen. Na 1 keer gebruiken kan ik deze met gemak weer verwijderen en zo ook fraude voorkomen.

  Ik heb de kaart nog niet in het buitenland gebruikt, maar als de grenzen hopelijk binnenkort weer open gaan ben ik zeker van plan om de pas komende zomer mee te nemen naar Frankrijk. Het is ook prettig dat ik contactloos kan betalen met de kaart.

  Richard 6 mei 2020