Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Revolut Premium is een online dienst waarmee je beschikking hebt over een Britse en Europese bankrekening in combinatie met een prepaid creditcard. De eerste indruk is dat het hier gaat om een zeer veelzijdige dienst waardoor je overal ter wereld betalingen kunt doen, nooit achteraf hoeft te betalen en die je volledig kunt controleren met een handige app.


Wat is Revolut Premium?

Revolut Premium biedt jou als gebruiker een prepaid creditcard die je eenvoudig kunt opladen met geld voor het doen van uitgaven. Hiervoor maak je gebruik van de app die je op een smartphone kunt installeren. Met Revolut Premium heb je beschikking over een Britse bankrekening en een Europese IBAN bankrekening waardoor het eenvoudig is om geld in verschillende valuta’s over te maken. Als gebruiker van de creditcard heb je beschikking over een verzekering die ziektekosten dekt als je in het buitenland op reis bent en die dekking geeft bij vertragingen van een vlucht of bagage. Helaas is er geen aankoopverzekering gekoppeld aan de creditcard en is het niet mogelijk om via iDEAL te betalen. Wel kun je Revolut Premium gebruiken voor online aankopen met handige virtuele wegwerpkaarten.

Voor- en nadelen

Revolut Premium aanvragen doe je pas als je volledige duidelijkheid hebt over de voor- en nadelen die aan de creditcard gekoppeld zijn. Om je een duidelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden die er zijn, hebben we daarom een aantal belangrijke punten voor je op een rij gezet. Deze voor- en nadelen van de Revolut Premium prepaid kaart zijn:

 • Een Britse bankrekening en een Europese IBAN bankrekening gebruiken zonder dat daar extra kosten aan zitten.
 • Online aankopen doen met virtuele wegwerp creditcards die eenmalig gebruikt kunnen worden.
 • Beschikking hebben over verschillende verzekeringen op reis.
 • Eenvoudig bankieren met een gebruiksvriendelijke app voor op de smartphone.
 • Je kunt helaas geen betalingen doen via iDEAL als je gebruikmaakt van Revolut Premium.
 • Aankopen die je doet met de kaart zijn niet verzekerd tegen diefstal, schade of verlies.

Conclusie

Revolut Premium aanvragen kan aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een prepaid creditcard met veel extra’s. Als we alle voordelen bekijken en deze afwegen tegen de nadelen die aan de kaart kleven, dan kunnen we tot de conclusie komen dat de Revolut Premium creditcard voor veel mensen een ideale manier zou kunnen zijn voor het doen van betalingen. Je betaalt niet achteraf zoals met een gewone creditcard en kunt ook niet in de schulden komen. Als je daarbij ook nog kijkt naar de verzekeringen en andere extra’s die aan de kaart gekoppeld zijn, dan is het een zeer aantrekkelijke keuze. Wil je graag ook betalingen doen via iDEAL en beschikking hebben over bijvoorbeeld een aankoopverzekering die geen onderdeel zijn van deze dienst, dan is Revolut Premium minder geschikt om te kiezen.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 95,88
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 11 mei 2020

Ervaringen

 • Handig in combinatie met de app

  Voor het doen van online aankopen maak ik nu al een paar weken gebruik van Revolut Premium. Ik heb de prepaid creditcard eenvoudig online aan kunnen vragen en vond de service behoorlijk vlot. Het bedrag dat je per maand betaald staat mij ook wel aan en ik vind alle voordelen door met de prepaid creditcard te betalen ook erg prettig.

  Het is goed om te weten dat er ook enkele verzekeringen voor op reis aan de prepaid creditcard gekoppeld zijn, hoewel ik nog geen ervaring met Revolut Premium heb in het buitenland. Een andere grote plus vind ik het contactloos betalen, ideaal om snel mee af te rekenen.

  H. Dijkstra 25 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard en service

  De Revolut Premium kwam op ons pad via een kennis. Hij maakt gebruik van deze prepaid creditcard en vertelde ons over de voordelen. Wij zijn zelf niet zo van de creditcards en willen ook liever niet achteraf betalen. Dat is prima opgelost met deze prepaid creditcard. Het opwaarderen gaat erg goed en de dienstverlening is ook fijn. Wij hebben al een paar keer met vragen gemaild en hebben duidelijk antwoord gekregen.

  Bep 13 juli 2020