Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut Premium. Heb je zelf een ervaring met Revolut Premium? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Handig in combinatie met de app

  Voor het doen van online aankopen maak ik nu al een paar weken gebruik van Revolut Premium. Ik heb de prepaid creditcard eenvoudig online aan kunnen vragen en vond de service behoorlijk vlot. Het bedrag dat je per maand betaald staat mij ook wel aan en ik vind alle voordelen door met de prepaid creditcard te betalen ook erg prettig.

  Het is goed om te weten dat er ook enkele verzekeringen voor op reis aan de prepaid creditcard gekoppeld zijn, hoewel ik nog geen ervaring met Revolut Premium heb in het buitenland. Een andere grote plus vind ik het contactloos betalen, ideaal om snel mee af te rekenen.

  H. Dijkstra 25 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard en service

  De Revolut Premium kwam op ons pad via een kennis. Hij maakt gebruik van deze prepaid creditcard en vertelde ons over de voordelen. Wij zijn zelf niet zo van de creditcards en willen ook liever niet achteraf betalen. Dat is prima opgelost met deze prepaid creditcard. Het opwaarderen gaat erg goed en de dienstverlening is ook fijn. Wij hebben al een paar keer met vragen gemaild en hebben duidelijk antwoord gekregen.

  Bep 13 juli 2020