Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut Premium. Heb je zelf een ervaring met Revolut Premium? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Fijne kaart voor op vakantie

  Ik heb de kaart aangevraagd voor op vakantie nadat een vriend van mij over de Revolut Premium kaart vertelde. De kaart werkt erg goed en de aanvraag ging ook gemakkelijk en snel.

  Ik vind de app voor op mijn telefoon fijn te gebruiken. Ik heb de kaart zodra ik deze had direct gebruikt op vakantie in Frankrijk. Het betalen met de debitcard gaat goed en ik vind de kaart er ook gaaf uitzien.

  Jos 21 oktober 2020
 • Betaalbaar en betrouwbaar

  Tijdens mijn zoektocht naar een creditcard kwam ik de Revolut Premium tegen. Ideaal om een prepaid creditcard in het leven te roepen, zeker voor de mensen die geen gewone creditcard kunnen aanvragen. Ik vind de maandelijkse prijs prima en ik vind ook dat je waar krijgt voor je geld. De kaart is tot nu toe erg betrouwbaar en ook op vakantie in Spanje heb ik nagenoeg overal kunnen betalen. Ook een slim idee dat je de virtuele kaarten kunt gebruiken in de app, deze wil ik binnenkort eens uittesten!

  Hans van Voorthuizen 16 september 2020
 • Handig in combinatie met de app

  Voor het doen van online aankopen maak ik nu al een paar weken gebruik van Revolut Premium. Ik heb de prepaid creditcard eenvoudig online aan kunnen vragen en vond de service behoorlijk vlot. Het bedrag dat je per maand betaald staat mij ook wel aan en ik vind alle voordelen door met de prepaid creditcard te betalen ook erg prettig.

  Het is goed om te weten dat er ook enkele verzekeringen voor op reis aan de prepaid creditcard gekoppeld zijn, hoewel ik nog geen ervaring met Revolut Premium heb in het buitenland. Een andere grote plus vind ik het contactloos betalen, ideaal om snel mee af te rekenen.

  H. Dijkstra 25 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard en service

  De Revolut Premium kwam op ons pad via een kennis. Hij maakt gebruik van deze prepaid creditcard en vertelde ons over de voordelen. Wij zijn zelf niet zo van de creditcards en willen ook liever niet achteraf betalen. Dat is prima opgelost met deze prepaid creditcard. Het opwaarderen gaat erg goed en de dienstverlening is ook fijn. Wij hebben al een paar keer met vragen gemaild en hebben duidelijk antwoord gekregen.

  Bep 13 juli 2020