Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut. Heb je zelf een ervaring met Revolut? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Prima kaart als backup

  Ik heb de Revolut Mastercard nu een half jaar in mijn bezit en vind het een prima kaart als backup. Ik heb de kaart om auto's mee te huren. Ook als mijn gewone pas niet werkt in het buitenland, dan heb ik deze kaart mee om te betalen.

  De kaart wordt overal geaccepteerd dus dat is wel een fijn gevoel als ik de kaart bij me heb. De klantenservice wist mijn vragen niet altijd goed te beantwoorden. Verder wel tevreden.

  W. J. 23 oktober 2020
 • Ook geaccepteerd in landen met vreemde valuta

  Voor mij is de Revolut Mastercard echt een super fijne debit card. Ik heb de kaart altijd mee naar het buitenland en gebruik de kaart voor het betalen van al m'n onkosten.

  Ook in landen met vreemde valuta wordt de kaart gewoon geaccepteerd en het kost me niets meer dan de wisselkoers prijs. Ik kan heel eenvoudig geld op de kaart zetten en ook contactloos betalen met de pas. Heel makkelijk allemaal.

  Ina 2 september 2020
 • Kaart makkelijk online aanvragen

  De revolut mastercard was voor mij de ideale uitkomst. Ik heb geen vast inkomen en ook geen vast adres op het moment. Ik wilde wel graag een kaart hebben met een rekening om te kunnen betalen en zo kwam ik bij deze mastercard uit.

  Ik kon de kaart simpel online aanvragen en hoefde er niet weet ik hoeveel formulieren voor in te vullen op een kantoor. De app is ook heel makkelijk en overzichtelijk en ik kon ook eenvoudig bij de klantenservice terecht voor vragen en problemen.

  Merel 27 juli 2020
 • Gratis betalingen en overzichtelijke app

  Ik ben blij met de Mastercard van Revolut. Al mijn betalingen tot 6000 euro zijn gratis en aangezien ik daar eigenlijk nooit overheen kom, is de kaart voor mij geheel gratis. De app is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kan gratis vreemde valuta inwisselen voor de echte wisselkoers prijs. Ik vind de klantenservice ook goed. Ze zijn prima te bereiken en ook erg behulpzaam.

  Anton 6 mei 2020
 • Fijne back-up kaart

  Heb de Revolut Mastercard sinds een half jaar in m'n portemonnee en ben blij met deze gratis kaart. Ik heb een gratis Euro IBAN-rekening en betaal geen extra toeslagen over vreemde valuta. Ik kan contactloos betalen en heb zelf een pincode ingesteld voor hoge bedragen.

  Voor mij een hele fijne kaart en kost me niets wanneer ik deze niet gebruik. Ik heb de kaart vooral als zekerheid achter de hand voor als ik op vakantie ga. Ik weet dat je er wereldwijd mee kunt betalen en heb de kaart daarom mee als back-up.

  Bob 5 mei 2020