Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut. Heb je zelf een ervaring met Revolut? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Gratis betalingen en overzichtelijke app

  Ik ben blij met de Mastercard van Revolut. Al mijn betalingen tot 6000 euro zijn gratis en aangezien ik daar eigenlijk nooit overheen kom, is de kaart voor mij geheel gratis. De app is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kan gratis vreemde valuta inwisselen voor de echte wisselkoers prijs. Ik vind de klantenservice ook goed. Ze zijn prima te bereiken en ook erg behulpzaam.

  Anton 6 mei 2020
 • Fijne back-up kaart

  Heb de Revolut Mastercard sinds een half jaar in m'n portemonnee en ben blij met deze gratis kaart. Ik heb een gratis Euro IBAN-rekening en betaal geen extra toeslagen over vreemde valuta. Ik kan contactloos betalen en heb zelf een pincode ingesteld voor hoge bedragen.

  Voor mij een hele fijne kaart en kost me niets wanneer ik deze niet gebruik. Ik heb de kaart vooral als zekerheid achter de hand voor als ik op vakantie ga. Ik weet dat je er wereldwijd mee kunt betalen en heb de kaart daarom mee als back-up.

  Bob 5 mei 2020