Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Revolut. Heb je zelf een ervaring met Revolut? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Kaart makkelijk online aanvragen

  De revolut mastercard was voor mij de ideale uitkomst. Ik heb geen vast inkomen en ook geen vast adres op het moment. Ik wilde wel graag een kaart hebben met een rekening om te kunnen betalen en zo kwam ik bij deze mastercard uit.

  Ik kon de kaart simpel online aanvragen en hoefde er niet weet ik hoeveel formulieren voor in te vullen op een kantoor. De app is ook heel makkelijk en overzichtelijk en ik kon ook eenvoudig bij de klantenservice terecht voor vragen en problemen.

  Merel 27 juli 2020
 • Gratis betalingen en overzichtelijke app

  Ik ben blij met de Mastercard van Revolut. Al mijn betalingen tot 6000 euro zijn gratis en aangezien ik daar eigenlijk nooit overheen kom, is de kaart voor mij geheel gratis. De app is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kan gratis vreemde valuta inwisselen voor de echte wisselkoers prijs. Ik vind de klantenservice ook goed. Ze zijn prima te bereiken en ook erg behulpzaam.

  Anton 6 mei 2020
 • Fijne back-up kaart

  Heb de Revolut Mastercard sinds een half jaar in m'n portemonnee en ben blij met deze gratis kaart. Ik heb een gratis Euro IBAN-rekening en betaal geen extra toeslagen over vreemde valuta. Ik kan contactloos betalen en heb zelf een pincode ingesteld voor hoge bedragen.

  Voor mij een hele fijne kaart en kost me niets wanneer ik deze niet gebruik. Ik heb de kaart vooral als zekerheid achter de hand voor als ik op vakantie ga. Ik weet dat je er wereldwijd mee kunt betalen en heb de kaart daarom mee als back-up.

  Bob 5 mei 2020