Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met VIABUY krijg je beschikking over een handige en veelzijdige creditcard die je overal kunt gebruiken. Het gaat hier om een prepaid creditcard waar je vooraf geld moet opladen voordat je betalingen kunt doen. Handig, want dan kom je achteraf niet voor onverwachte kosten te staan of in de schulden te zitten.


Wat is VIABUY?

Met VIABUY koop je een prepaid creditcard die je kunt opwaarderen door een IBAN rekeningnummer aan de kaart te koppelen. Op deze manier houdt je handig overzicht over je saldo en de maandelijkse uitgaven zonder dat je achteraf hoeft te betalen. Hierdoor kun je ook niet in de schulden komen, wat weer als voordeel heeft dat er voor een aanvraag geen BKR-toetsing hoeft te worden uitgevoerd. Je maakt met VIABUY gebruik van een handige app die je op je smartphone installeert. Daaraan koppel je de bankrekening die je wilt gebruiken zodat je vervolgens de kaart kunt opladen en inzicht hebt in alle transacties die je doet.

Voor- en nadelen

Aan een prepaid creditcard van VIABUY aanvragen zijn verschillende voordelen en ook nadelen verbonden. Om je volledige duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden die je met deze kaart hebt, hebben we de belangrijkste van deze voordelen voor je op een rij gezet. Ook hebben we enkele nadelen benoemd die belangrijk zijn om te weten. Deze punten zijn:

 • Je kunt overal ter wereld gebruikmaken van de creditcard voor het doen van betalingen.
 • Met een gebruiksvriendelijke app kun je geld opwaarderen en heb je altijd inzicht in de transacties die je gedaan hebt.
 • Aanvragen kan zonder dat er een kredietcheck wordt uitgevoerd om te controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt.
 • De prepaid creditcard van VIABUY is in verhouding tot andere kaarten behoorlijk prijzig in aanschaf.
 • De klantenservice die aan de dienstverlening gekoppeld is, is alleen in het Engels beschikbaar.

Conclusie

VIABUY aanvragen kan aantrekkelijk en handig zijn als je op zoek bent naar een prepaid creditcard. Als we alle voordelen en nadelen bekijken, dan kunnen we de conclusie trekken dat je met deze pas een goede betaalkaart in huis haalt voor het doen van betalingen over de hele wereld. Het is prettig dat je vooraf zelf betaald voor het opwaarderen en niet achteraf met kosten komt te zitten. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor een traditionele creditcard dan is VIABUY minder aantrekkelijk vanwege de hoge jaarlijkse kosten die je betaald in verhouding tot andere alternatieven.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 19,90
Aanschafkosten € 69,90
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 24 uur
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 7 juli 2020

Ervaringen

 • Kaart gestolen, goed geholpen

  We hadden de kaart besteld en tijdens een weekendje Wenen is mijn tas gestolen met daarin mijn portemonnee. Direct alle kaarten geblokkeerd, ook deze van VIABUY via de app. Met de hulp van VIABUY hebben we direct een nieuwe aangevraagd.

  Achteraf thuis ook nog contact gehad met de klantenservice om wat vragen te stellen over de kosten voor de vervangende kaart. We hoefden slechts 10 euro te betalen en niet het volledige bedrag. Ik zeg: goed geregeld!

  Geke 1 augustus 2020
 • Beste prepaid creditcard op de markt

  Deze kaart van VIABUY is de beste prepaid creditcard die ik tot nog toe heb kunnen vinden. De kosten die je eenmalig betaald zijn te verwaarlozen, als je de kaart zoveel gebruikt als ik doe. Ook is het bedrag dat je per jaar aan het abonnement betaald zeer aantrekkelijk. De service is goed en de app is op een prettige manier te gebruiken. Ik heb eigenlijk geen negatieve dingen te zeggen over de kaart.

  Paul 30 juli 2020
 • Veel voordelen en handige app

  Ik vind de prepaid creditcard erg goed en fijn om te gebruiken. De app is snel en werkt handig op mijn telefoon. Een vriendin van me vertelde over deze prepaid creditcard en ik vind er veel voordelen aan zitten.

  Het opwaarderen gaat goed en het is mooi dat je direct je aankopen betaalt en niet achteraf. Met een gewone creditcard voelt het dan een beetje alsof je twee keer betaalt. Het is ook handig dat ik in de app kan zien wat ik heb uitgegeven en wat ik nog op de kaart heb staan om uit te geven.

  Elke 26 juli 2020