Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de VIABUY. Heb je zelf een ervaring met VIABUY? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Fijne multifunctionele kaart

    Ik koos voor de VIABUY debit card omdat deze multi-inzetbaar is en gebruik de kaart voor onder andere de wekelijkse boodschappen. Ik vind het vooral fijn dat ik de kaart zelf kan opwaarderen met de app op mijn iPhone. Daarnaast laat ik mijn salaris maandelijks op de rekening zetten die aan de kaart gekoppeld is. Met de app is het handig dat ik kan zien wat erin komt en wat ik uitgeef. Dit geeft me rust en een veilig gevoel. De kosten vallen mij ook erg mee, zeker omdat de vaste kosten van € 19,90 slechts 1 keer per jaar afgeschreven worden.

    Herman 22 oktober 2020
  • Besteld voor online aankopen

    Aangezien ik regelmatig online aankopen doe in de App Store en voor mijn Playstation, heb ik een VIABUY prepaid creditcard aangeschaft. Hiervoor had ik een gewone creditcard, maar ik vond de kosten te hoog en het idee van later betalen stond mij ook niet helemaal aan. Nu kan ik eenvoudig geld opwaarderen en uitgeven voor bijvoorbeeld nieuwe games. De app is handig en erg overzichtelijk.

    Harry 21 september 2020
  • Makkelijk te bestellen

    Wij zagen de kaart in de top 3 staan en wilden het wel eens proberen. Mijn man heeft de kaart besteld en dat was erg makkelijk. We hadden de kaart ook zeer snel in huis en konden er direct gebruik van maken. Wij vinden het ideaal om de kaart mee te nemen voor de boodschappen. Mijn man heeft de app op zijn telefoon gezet en weet precies hoe het allemaal werkt. Ik gebruik de kaart het meest en hij regelt alle bankzaken voor me. Zo komen we er samen wel uit en gebruiken we de kaart van VIABUY met plezier.

    Joke 23 augustus 2020
  • Goede service en klantgericht

    We hebben de prepaid creditcard nu een paar maanden en zijn er erg tevreden mee. De app werkt goed op de telefoon en is handig om geld mee op de prepaid creditcard te zetten. De klantenservice hebben we al een paar keer gecontacteerd voor een aantal zaken. Ze konden ons zeer goed helpen en waren ook erg klantvriendelijk. Als ze even niet direct antwoord op onze vraag hadden, namen ze vervolgens zo snel mogelijk weer contact op met het juiste antwoord. We hebben de prepaid creditcard al een paar keer gebruikt om online aankopen te doen en dat ging ook erg makkelijk.

    Hans 20 augustus 2020
  • Kaart gestolen, goed geholpen

    We hadden de kaart besteld en tijdens een weekendje Wenen is mijn tas gestolen met daarin mijn portemonnee. Direct alle kaarten geblokkeerd, ook deze van VIABUY via de app. Met de hulp van VIABUY hebben we direct een nieuwe aangevraagd.

    Achteraf thuis ook nog contact gehad met de klantenservice om wat vragen te stellen over de kosten voor de vervangende kaart. We hoefden slechts 10 euro te betalen en niet het volledige bedrag. Ik zeg: goed geregeld!

    Geke 1 augustus 2020
  • Beste prepaid creditcard op de markt

    Deze kaart van VIABUY is de beste prepaid creditcard die ik tot nog toe heb kunnen vinden. De kosten die je eenmalig betaald zijn te verwaarlozen, als je de kaart zoveel gebruikt als ik doe. Ook is het bedrag dat je per jaar aan het abonnement betaald zeer aantrekkelijk. De service is goed en de app is op een prettige manier te gebruiken. Ik heb eigenlijk geen negatieve dingen te zeggen over de kaart.

    Paul 30 juli 2020
  • Veel voordelen en handige app

    Ik vind de prepaid creditcard erg goed en fijn om te gebruiken. De app is snel en werkt handig op mijn telefoon. Een vriendin van me vertelde over deze prepaid creditcard en ik vind er veel voordelen aan zitten.

    Het opwaarderen gaat goed en het is mooi dat je direct je aankopen betaalt en niet achteraf. Met een gewone creditcard voelt het dan een beetje alsof je twee keer betaalt. Het is ook handig dat ik in de app kan zien wat ik heb uitgegeven en wat ik nog op de kaart heb staan om uit te geven.

    Elke 26 juli 2020
  • Snelle levering, erg goede kaart

    Vorig jaar heb ik de VIABUY creditcard besteld om te gebruiken voor vakantie. Ik was nog ruim op tijd met aanvragen, omdat we pas een week of 3 later zouden vertrekken. De aanvraag ging zeer snel en ik had de kaart met 2 dagen in huis.

    Ik heb de VIABUY kaart gebruikt op vakantie en ik ben van plan om tijdens de volgende reis de kaart weer te gebruiken. Het is ideaal om de kaart op te waarderen via de app en de maandelijkse kosten voor de kaart zijn ook laag.

    M. Laan 7 juni 2020