Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de VIABUY. Heb je zelf een ervaring met VIABUY? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Kaart gestolen, goed geholpen

  We hadden de kaart besteld en tijdens een weekendje Wenen is mijn tas gestolen met daarin mijn portemonnee. Direct alle kaarten geblokkeerd, ook deze van VIABUY via de app. Met de hulp van VIABUY hebben we direct een nieuwe aangevraagd.

  Achteraf thuis ook nog contact gehad met de klantenservice om wat vragen te stellen over de kosten voor de vervangende kaart. We hoefden slechts 10 euro te betalen en niet het volledige bedrag. Ik zeg: goed geregeld!

  Geke 1 augustus 2020
 • Beste prepaid creditcard op de markt

  Deze kaart van VIABUY is de beste prepaid creditcard die ik tot nog toe heb kunnen vinden. De kosten die je eenmalig betaald zijn te verwaarlozen, als je de kaart zoveel gebruikt als ik doe. Ook is het bedrag dat je per jaar aan het abonnement betaald zeer aantrekkelijk. De service is goed en de app is op een prettige manier te gebruiken. Ik heb eigenlijk geen negatieve dingen te zeggen over de kaart.

  Paul 30 juli 2020
 • Veel voordelen en handige app

  Ik vind de prepaid creditcard erg goed en fijn om te gebruiken. De app is snel en werkt handig op mijn telefoon. Een vriendin van me vertelde over deze prepaid creditcard en ik vind er veel voordelen aan zitten.

  Het opwaarderen gaat goed en het is mooi dat je direct je aankopen betaalt en niet achteraf. Met een gewone creditcard voelt het dan een beetje alsof je twee keer betaalt. Het is ook handig dat ik in de app kan zien wat ik heb uitgegeven en wat ik nog op de kaart heb staan om uit te geven.

  Elke 26 juli 2020
 • Snelle levering, erg goede kaart

  Vorig jaar heb ik de VIABUY creditcard besteld om te gebruiken voor vakantie. Ik was nog ruim op tijd met aanvragen, omdat we pas een week of 3 later zouden vertrekken. De aanvraag ging zeer snel en ik had de kaart met 2 dagen in huis.

  Ik heb de VIABUY kaart gebruikt op vakantie en ik ben van plan om tijdens de volgende reis de kaart weer te gebruiken. Het is ideaal om de kaart op te waarderen via de app en de maandelijkse kosten voor de kaart zijn ook laag.

  M. Laan 7 juni 2020