Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met Wirex heb je beschikking over een prepaid creditcard die je kunt gebruiken in combinatie met verschillende valuta en ook met verschillende soorten cryptovaluta. Met een handige app beheer je de kaart en heb je inzicht in de transacties die je doet. Ideaal als je een combinatie wilt maken tussen jouw cryptovaluta en andere valuta voor betalingen.


Wat is Wirex?

Met Wirex krijg je een prepaid creditcard die je niet alleen voor traditionele valuta kunt gebruiken, maar ook in combinatie met verschillende soorten cryptovaluta. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Bitcoin, Litcoin en Ethereum. Als je hierover beschikt, dan is het een ideale manier om deze valuta te combineren voor gewone betalingen. Met een handige app voor op je smartphone kun je met gemak jouw geldzaken beheren en inzicht krijgen in de transacties die je doet. Aanvragen van Wirex kan eenvoudig online en ook alle diensten die je kunt gebruiken zijn online beschikbaar. Voor het gebruik van Wirex betaal je een laag bedrag per maand en de bijkomende kosten zijn ook te overzien.

Voor- en nadelen

Wirex aanvragen Is aantrekkelijk als je duidelijkheid hebt over alle belangrijke voordelen en ook de nadelen. Om je hierover te kunnen informeren hebben hieronder een aantal van de belangrijkste punten met betrekking tot Wirex op een rij gezet. Deze voor- en nadelen van Wirex zijn:

 • Je kunt gebruikelijke valuta combineren met verschillende cryptovaluta.
 • Je maakt gebruik van een handige app voor het overmaken van geld en voor inzage in alle transacties die je doet.
 • Met de prepaid creditcard laad je vooraf een bedrag op de kaart en betaal je niet achteraf.
 • Aanvragen kan zonder dat er een BKR-toetsing gedaan wordt.
 • Aanvragen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.
 • De dienst is volledig Engelstalig.

Conclusie

Als we kijken naar de punten waarop Wirex aanvragen een voordeel kan zijn en deze afwegen tegen de nadelen die aan de kaart kleven, dan kunnen we concluderen dat je met Wirex een prima prepaid creditcard kunt gebruiken. Het is voornamelijk aantrekkelijk om gebruik te maken van deze creditcard als je ook beschikt over cryptovaluta waarmee je zou willen betalen. Dan kun je die combineren met valuta zoals de Euro bijvoorbeeld. Anderzijds biedt de dienst niet veel meer dan andere aanbieders jou kunnen bieden als het aankomt op een prepaid creditcard. De lage kosten voor het gebruik zijn dan wel weer aantrekkelijk bij het maken van een afweging.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 14,40
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Kaart gekocht voor Bitcoin

  Vorig jaar heb ik de Wirex kaart gekocht voor mijn Bitcoins. Ik heb er nog niet veel gebruik van gemaakt, maar vind het tot nu toe best handig. Ik kan m'n bitcoins op de kaart zetten en zo daar ook mee betalen. De debitcard heb ik nu een paar keer gebruikt en werd steeds geaccepteerd als betaalmiddel.

  Alles is wel in het Engels, zowel de app als alle informatie, maar dat was voor mij niet echt een heel groot probleem. Ik had wel liever gehad dat de klantenservice in het Nederlands was geweest. Ik ben wel tevreden over de kaart en ook de app voor m'n smartphone is erg handig.

  Berend 29 juli 2020
 • Prettige kaart, werkt niet altijd

  Ik heb de kaart en de app van Wirex nu enkele maanden in gebruik en heb er veel gemak van. Ondanks dat ik niet in elke winkel kan afrekenen met de pas, ben ik er toch erg tevreden over. Het is erg handig om geld over te maken met de app. Ik vind het ook een pluspunt dat ik te allen tijde kan zien hoe ik er financieel voor sta en al mijn bankzaken kan regelen in de app.

  Nico 29 mei 2020