Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met Wirex heb je beschikking over een prepaid creditcard die je kunt gebruiken in combinatie met verschillende valuta en ook met verschillende soorten cryptovaluta. Met een handige app beheer je de kaart en heb je inzicht in de transacties die je doet. Ideaal als je een combinatie wilt maken tussen jouw cryptovaluta en andere valuta voor betalingen.


Wat is Wirex?

Met Wirex krijg je een prepaid creditcard die je niet alleen voor traditionele valuta kunt gebruiken, maar ook in combinatie met verschillende soorten cryptovaluta. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Bitcoin, Litcoin en Ethereum. Als je hierover beschikt, dan is het een ideale manier om deze valuta te combineren voor gewone betalingen. Met een handige app voor op je smartphone kun je met gemak jouw geldzaken beheren en inzicht krijgen in de transacties die je doet. Aanvragen van Wirex kan eenvoudig online en ook alle diensten die je kunt gebruiken zijn online beschikbaar. Voor het gebruik van Wirex betaal je een laag bedrag per maand en de bijkomende kosten zijn ook te overzien.

Voor- en nadelen

Wirex aanvragen Is aantrekkelijk als je duidelijkheid hebt over alle belangrijke voordelen en ook de nadelen. Om je hierover te kunnen informeren hebben hieronder een aantal van de belangrijkste punten met betrekking tot Wirex op een rij gezet. Deze voor- en nadelen van Wirex zijn:

  • Je kunt gebruikelijke valuta combineren met verschillende cryptovaluta.
  • Je maakt gebruik van een handige app voor het overmaken van geld en voor inzage in alle transacties die je doet.
  • Met de prepaid creditcard laad je vooraf een bedrag op de kaart en betaal je niet achteraf.
  • Aanvragen kan zonder dat er een BKR-toetsing gedaan wordt.
  • Aanvragen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.
  • De dienst is volledig Engelstalig.

Conclusie

Als we kijken naar de punten waarop Wirex aanvragen een voordeel kan zijn en deze afwegen tegen de nadelen die aan de kaart kleven, dan kunnen we concluderen dat je met Wirex een prima prepaid creditcard kunt gebruiken. Het is voornamelijk aantrekkelijk om gebruik te maken van deze creditcard als je ook beschikt over cryptovaluta waarmee je zou willen betalen. Dan kun je die combineren met valuta zoals de Euro bijvoorbeeld. Anderzijds biedt de dienst niet veel meer dan andere aanbieders jou kunnen bieden als het aankomt op een prepaid creditcard. De lage kosten voor het gebruik zijn dan wel weer aantrekkelijk bij het maken van een afweging.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 14,40
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020