Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Wirex. Heb je zelf een ervaring met Wirex? Deel deze hier met andere consumenten.


 • SLECHTSTE CRYPTO BEDRIJF- OPLCHTING PRAKTIJK

  fees is too much,purchased with wirex card always failed,deze bedrijf is een oplichting praktijk.SCAM !! PAS OP !!ik verloor mijn geld gebruik maken van hun dienst.

  Dony 8 januari 2021
 • Prima prepaid creditcard

  Voordat ik bekend werd met Wirex en de diensten die het bedrijf levert, had ik geen idee van het bestaan van prepaid creditcards. In het verleden hebben we een gewone creditcard gehad, maar daar zijn we enkele jaren geleden mee gestopt. Vooral omdat het te duur werd en er voor een nieuwe kaart veel kosten gerekend werden.

  Sinds een tijdje hebben we een Wirex prepaid kaart en ik vind het een handige kaart om mee te betalen. Het is zeer eenvoudig om geld over te maken met de app en ik hoef bijvoorbeeld niet perse bitcoins te hebben om deze kaart te kunnen gebruiken.

  Isra 17 oktober 2020
 • Geen BKR toetsing

  Ik heb de app van Wirex geïnstalleerd en de kaart besteld omdat ik de kaart voor op vakantie wilde hebben. Het leek me handig om op reis een creditcard te hebben, maar een echte is vanwege BKR toetsing voor mij niet mogelijk. Ik kon deze kaart wel aanvragen zonder controle van het BKR en daarom koos ik voor deze. Ik vind ook de app erg gemakkelijk te gebruiken en ik heb goed inzicht in al mijn uitgaven.

  Manja 9 september 2020
 • Kaart gekocht voor Bitcoin

  Vorig jaar heb ik de Wirex kaart gekocht voor mijn Bitcoins. Ik heb er nog niet veel gebruik van gemaakt, maar vind het tot nu toe best handig. Ik kan m'n bitcoins op de kaart zetten en zo daar ook mee betalen. De debitcard heb ik nu een paar keer gebruikt en werd steeds geaccepteerd als betaalmiddel.

  Alles is wel in het Engels, zowel de app als alle informatie, maar dat was voor mij niet echt een heel groot probleem. Ik had wel liever gehad dat de klantenservice in het Nederlands was geweest. Ik ben wel tevreden over de kaart en ook de app voor m'n smartphone is erg handig.

  Berend 29 juli 2020
 • Prettige kaart, werkt niet altijd

  Ik heb de kaart en de app van Wirex nu enkele maanden in gebruik en heb er veel gemak van. Ondanks dat ik niet in elke winkel kan afrekenen met de pas, ben ik er toch erg tevreden over. Het is erg handig om geld over te maken met de app. Ik vind het ook een pluspunt dat ik te allen tijde kan zien hoe ik er financieel voor sta en al mijn bankzaken kan regelen in de app.

  Nico 29 mei 2020