Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Wirex. Heb je zelf een ervaring met Wirex? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Kaart gekocht voor Bitcoin

  Vorig jaar heb ik de Wirex kaart gekocht voor mijn Bitcoins. Ik heb er nog niet veel gebruik van gemaakt, maar vind het tot nu toe best handig. Ik kan m'n bitcoins op de kaart zetten en zo daar ook mee betalen. De debitcard heb ik nu een paar keer gebruikt en werd steeds geaccepteerd als betaalmiddel.

  Alles is wel in het Engels, zowel de app als alle informatie, maar dat was voor mij niet echt een heel groot probleem. Ik had wel liever gehad dat de klantenservice in het Nederlands was geweest. Ik ben wel tevreden over de kaart en ook de app voor m'n smartphone is erg handig.

  Berend 29 juli 2020
 • Prettige kaart, werkt niet altijd

  Ik heb de kaart en de app van Wirex nu enkele maanden in gebruik en heb er veel gemak van. Ondanks dat ik niet in elke winkel kan afrekenen met de pas, ben ik er toch erg tevreden over. Het is erg handig om geld over te maken met de app. Ik vind het ook een pluspunt dat ik te allen tijde kan zien hoe ik er financieel voor sta en al mijn bankzaken kan regelen in de app.

  Nico 29 mei 2020