Studenten creditcard

Als student kan het lastig zijn om een echte creditcard te krijgen. Een studenten creditcard biedt dan ook een goede oplossing om alsnog een creditcard te krijgen. Een studenten creditcard word dan ook aangeboden door veel verschillende creditcardmaatschappijen.

✔ Wereldwijd betalen met een studenten creditcard
✔ Bestedingslimieten van €1000,- tot wel €10.000
✔ Onderstaand de beste studenten creditcards van Nederland

 

Ook bij een studenten creditcard zijn je aankopen gewoon verzekerd wanneer je gebruik maakt van deze creditcard. Op alle aankopen heb je dus gewoon garantie. Ook is er een inzicht in uitgaven in de app (tenminste dit is soms mogelijk.

Meer informatie over de studenten creditcard

De studenten creditcard bied altijd de mogelijkheid om veilig online te betalen. Je bent dan ook altijd goed beschermd tegen criminelen en daarnaast kun je altijd profiteren van diverse voordelen die het betalen met een creditcard heeft. Zeker in het buitenland kan een studenten creditcard erg handig zijn omdat je hiermee op erg veel locaties kunt betalen. Met je normale pinpas heb je niet altijd de mogelijkheid om overal te betalen. Ook is er met de studenten creditcard een aankoopverzekering.

Het vinden van de beste studenten creditcard

Doordat er dus veel verschillende aanbieders zijn van studenten creditcards is het belangrijk een studenten creditcard aan te schaffen bij de juiste maatschappij. Zo bieden sommige aanbieders een bepaalde korting wanneer je betaalt bij een andere website. Ook kun je bij sommige aanbieders de studenten creditcard koppelen aan de bankrekening die je al hebt. Wanneer je al een bankrekening hebt kun je hierdoor makkelijk geld opladen op de studenten creditcard. Tijdens het vergelijken is het belangrijk om rekening te houden met je eigen wensen en eisen van de studenten creditcard. Als je houd van veel geld uitgeven, of binnenkort op vakantie gaat, is het belangrijk om een hoog bestedingslimiet te hebben zodat je altijd het geld kunt uitgeven. Houd tijdens het vergelijken dan ook rekening mee, met wat het bestedingslimiet is. Tot slot kun je ook veel geld besparen door goed te letten op de jaarlijkse kosten. Bij sommige aanbieders zijn deze jaarlijkse kosten erg hoog. Ook komen er soms nog administratie kosten bij. Vergelijk dan ook deze aanbieders op basis van kwaliteit.

Het beste is het wel om een studenten creditcard af te sluiten bij een grote en betrouwbare creditcardmaatschappij om er zeker van te zijn dat je goed zit en niet opgelicht wordt.