Tijdelijke creditcard

Een tijdelijke creditcard is erg handig om een saldo op te laden. Bij een tijdelijke creditcard kun je namelijk zelf een bepaald saldo uploaden naar deze creditcard. Je kunt dus nooit meer geld uitgeven dan dat je hebt staan op je tijdelijke creditcard. Je kan ook niet in het rood gaan. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om geld te storten op je tijdelijke creditcard.

✔ Wereldwijd betalen met een tijdelijke creditcard
✔ Bestedingslimieten van €1000,- tot wel €10.000
✔ Onderstaand de beste tijdelijke creditcards van Nederland

 

Hoe vind je een tijdelijke creditcard?

Een tijdelijke creditcard kun je vinden door het vergelijken van verschillende aanbieders op internet. Door op deze vergelijk websites te kijken kun je meteen zien wat de gemiddelde kosten per jaar zijn. Ook zijn er soms oplaad kosten, en andere kosten, deze zijn altijd vermeld bij het vergelijken. Verder moet je vaak een eenmalig bedrag betalen om deze tijdelijke creditcard thuis te ontvangen en om hem te gebruiken. Er zijn dan ook veel creditcardmaatschappijen die zo’n tijdelijke creditcard aanbieden. De grote maatschappijen bieden vaak de mogelijkheden om op te laden via het internet bankieren. Hierdoor kun je via je eigen bank rekening, die je waarschijnlijk al hebt, snel geld plaatsen op deze tijdelijke creditcard.

Het voordeel van een tijdelijke creditcard

Je vraagt je misschien af wat het nut is van zo’n tijdelijke creditcard. Ten eerste is het erg handig op het moment dat je geen gewone creditcard kan krijgen. Sommige aanbieders doen namelijk erg moeilijk wanneer het gaat om het uitgeven van een creditcard. Zo’n tijdelijke creditcard kan dan ook een goede oplossing zijn. Ook kun je met zo’n creditcard betalen in bijna alle landen van de wereld. Zeker voor een vakantie, of een reis, kan zo’n tijdelijke creditcard dan een perfecte oplossing zijn. En doordat je dus van te voren een bepaald saldo er op zet kun je goed de kosten in de gaten houden. Verder bieden verschillende tijdelijke creditcard maatschappijen ook een app waarmee je het saldo kunt checken en waarmee je ook geld kunt storten. Ook heb je met de tijdelijke creditcard de mogelijkheid om geld op te nemen bij verschillende betaal automaten. Zowel in Nederland als in andere landen kun je dus geld opnemen. Hoeveel geld je maximaal kan opladen op de tijdelijke creditcard hangt ook helemaal af van de maatschappij. Houd hier tijdens het vergelijken dus goed rekening mee. Wanneer je veel geld op je kaartje wilt zetten, let dan goed op het maximaal oplaad budget.