Visa World Card
36,50
Beste keuze 2020 Meest gekozen
  • Visa World Card
  • Bestedingslimiet: € 5.000
  • Aankoopverzekering: 180 dagen
  • BKR-toetsing: Ja

Ben jij op zoek naar een veelzijdig betaalmiddel dat je wereldwijd gebruiken kunt? Dan kun je de Visa World Card aanvragen! De Visa World Card kopen doe je eenvoudig online en biedt veel voordelen. Aankopen zijn tot 180 na betaling verzekerd, je kunt met een gerust gevoel op reis en hebt overal inzicht in jouw rekeningen en betalingen.

Mastercard Classic
20,00
  • Mastercard Classic
  • Bestedingslimiet: € 5.000
  • Aankoopverzekering: 180 dagen
  • BKR-toetsing: Ja

De Mastercard Classic aanvragen geeft jouw beschikking over een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel met veel voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld alle aankopen tot 180 dagen na betaling verzekerd, heb je beschikking over verschillende verzekeringen en kun je met een handige app jouw gegevens inzien. Wacht dus niet langer met de Mastercard Classic aanvragen!

AMEX Green Card
66,00

Als je overal ter wereld betalingen wilt doen en ook nog eens gebruik wilt maken van verschillende zekerheden, dan kun je daarvoor een American Express Green Card aanvragen. Met deze kaart betaal je eenvoudig, zijn jouw aankopen verzekerd en kun je tevens 2 extra kaarten aanvragen. Je kunt met de American Express Green Card kopen waar, wanneer en wat je maar wilt!


Vrouw met Creditcard

Creditcard Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Creditcards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de creditcard kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 9 april 2020. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.

1 bezoeker online op deze pagina


Als je van plan bent om een creditcard aan te vragen, dan is het goed om te weten wat de beste creditcard. Wij bieden daarom de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal aanbieders van creditcards. Om het voor jou gemakkelijker te maken hebben we van deze aanbieders en maatschappijen een top 3 creditcards gemaakt. Aan de hand van enkele criteria wordt deze top 3 opgesteld. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de beste creditcard uit de top 3 creditcards een type is dat heel vaak gekozen wordt door andere kopers of dat de kaart zeer aantrekkelijk geprijsd is.

Voor het vinden van de beste creditcard heb je uiteraard meer nodig dan alleen de top 3 creditcards het is namelijk van belang wat jij zelf graag wilt. Daarom is het goed om voor jezelf op papier te zetten welke wensen en behoeften je hebt met betrekking tot een creditcard. Stel jezelf een aantal vragen die je kunt gebruiken voor het maken van een vergelijking. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn die betrekking hebben op de kosten die je jaarlijks kwijt wilt zijn, of je de kaart overal kunt gebruiken en hoe het zit met de betalingen die je uiteraard pas achteraf doet.

Door een vergelijking te maken van de producten uit de top 3 creditcards, kun je zo gemakkelijk tot een keuze komen. Op deze manier vind je niet alleen de beste creditcard uit de top 3 creditcards, maar ook de kaart die het best aansluit bij wat jij wilt. De top 3 die wij hebben opgesteld is ook niet leidend en kan gezien worden als een advies. Wat wel zeker is, zijn de feiten en criteria waarmee deze selectie gemaakt wordt. Staat er bijvoorbeeld een kaart op de eerste plek waarbij je een zeer laag bedrag per jaar betaald, dan is dat de kaart met de beste kosten in verhouding tot de kwaliteit.

Het vinden van de beste creditcard doe je door het maken van een vergelijking. Voordat je dat doet, is het goed om te weten hoe een dergelijke kaart eigenlijk werkt. De beste creditcard is een kaart die gebruikt wordt voor het uitvoeren van betalingen. Het principe van de kaarten uit de top 3 creditcards en de overige aanbieders zijn allemaal hetzelfde. Met een creditcard doe je betalingen op krediet. Dat betekent dat je betalingen kunt doen waar je ook maar bent. Het geld dat hiervoor gebruikt wordt, wordt door de aanbieder van de beste creditcard, vaak een bank of creditcardmaatschappij, voorgeschoten. Je bent dit geld dus niet direct kwijt.

Vervolgens wordt er éénmaal in een periode een afschrijving van jouw bankrekening gedaan. Deze afschrijving vindt meestal 1 keer per maand plaats. Alle betalingen die je dan gedaan hebt met jouw kaart uit de top 3 creditcards, worden dan in 1 keer van jouw rekening afgeschreven. Afhankelijk van de maatschappij of bank waarbij je aangesloten bent, is het in veel gevallen ook mogelijk om deze betalingen gespreid te doen. Met de beste creditcard kun je tevens wereldwijd dit soort betalingen uitvoeren. Het is daarbij wel afhankelijk van de aanbieder van de kaart en uiteraard de creditcardmaatschappij of bank die je gebruikt of dit ook overal mogelijk is.

Alle kaarten uit de top 3 creditcards zijn geschikt om wereldwijd betalingen mee te kunnen doen. De kaarten werken allemaal volgens hetzelfde principe waarbij je achteraf pas de betaling doet van het geld dat wordt afgeschreven. Als je liever volgens een andere methode werkt dan is dat ook mogelijk met bijvoorbeeld een prepaid creditcard. Dat is een kaart met een soortgelijke werking, met als groot verschil dat je vooraf een bedrag op de pas zet. De creditcard wordt dan als het ware opgeladen met een bepaald bedrag dat je vervolgens kunt besteden. Hierdoor zit je wel vast aan een limiet van het bedrag dat op de kaart staat.

Namen die je vaak voorbij ziet komen als het gaat over creditcards zijn VISA, Mastercard en American Express. Dit zijn de grootste en bekendste creditcardmaatschappijen. Deze firma’s geven creditcards uit en bieden ook diensten aan om gebruik te maken van de kaarten. Als je een keuze maakt voor de beste creditcard uit de top 3 creditcards, dan kan het best zijn dat je daarvoor gebruik maakt van de diensten van een maatschappij of bank die niet tot deze drie partijen behoort. De kaarten die door de beste creditcard en andere maatschappijen gebruikt worden, zijn vaak wel van VISA, Mastercard of American Express.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de top 3 creditcards standaard kaarten zullen staan van deze bedrijven. De beste creditcard is niet per definitie afkomstig bij één van deze firma’s, ook al staat hij in de top 3 creditcards. De verschillende bedrijven hebben ook verschillende voordelen en nadelen. Een groot voordeel van de VISA kaart is dat deze kaart wereldwijd gebruikt kan worden. Dit type kaart is het meest voorkomende gebruikte betaalmiddel als het aankomt op creditcardbetalingen. De Mastercard is een kaart die ook nagenoeg overal ter wereld gebruikt kan worden. Dit type kaart wordt vaak uitgegeven door banken.

De American Express kaarten zijn ook net weer iets anders dan de eerdergenoemde passen. Met de American Express kaart kun je niet altijd overal betalen. Daarom is het verstandig om je vooraf goed in te lezen in de mogelijkheden die dit type betaalmiddel te bieden heeft. Een voordeel van deze maatschappij in tegenstelling tot de andere bedrijven, is dat je met American Express kunt sparen voor punten die je vervolgens kunt gebruiken voor bijvoorbeeld kortingen of cadeaus. Staat één van deze type kaarten in de top 3 creditcards, dan weet je alvast een aantal voor- en nadelen van deze beste creditcard.

Voor het gebruikmaken van een creditcard betaal je kosten. De beste creditcard die we voor jou in de top 3 creditcards is vaak de kaart die ook het meest betaalbaar is. Uiteraard kan het ook zijn dat de kaart op andere eisen en criteria hoger scoort waardoor deze door ons als beste creditcard in de top 3 creditcards geplaatst is. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat je voor het gebruik van een creditcard betaald. De kosten die je precies kwijt bent aan het gebruik van de beste creditcard of een andere kaart uit de top 3 creditcards, zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Zo betaal je jaarlijks een bepaald bedrag om de kaart te mogen en kunnen gebruiken. Van dit geld worden de kosten voor bijvoorbeeld dienstverlening en andere zaken gedekt. Ook zitten bij de kosten vaak een vast aantal transacties inbegrepen. Het is mogelijk dat je bij het gebruik maken van een kaart, afzonderlijke kosten hebt voor transacties. Dat kunnen transacties zijn zoals het doen van betalingen en voor het opnemen van contant geld. Over het algemeen betaal je relatief veel geld voor het opnemen van contant geld. Let er bij het uitzoeken van een juiste kaart voor jou dan ook op welke kosten er nog meer gerekend kunnen worden.

Andere kosten die door een bank of maatschappij in rekening gebracht kunnen worden zijn rentekosten. Als je gebruik maakt van de beste creditcard of een andere kaart uit de top 3 creditcards, dan worden jouw betalingen voorgeschoten. Het geld wordt dan maandelijks van jouw rekening afgeschreven waardoor je bijvoorbeeld grote betalingen eenvoudiger kunt doen. Als je geen financiële middelen hebt om de betalingen direct te kunnen voldoen, dan leen je het geld dat je hebt uitgegeven. Hierover betaal je een rente die ook relatief hoog is. Het is dus beter om zo min mogelijk te lenen van het geld dat je met jouw creditcard kunt uitgeven.

In het overzicht dat wij gemaakt hebben van top 3 creditcards met aan de leiding de beste creditcard, kun je direct zien welke kosten je kwijt bent om de kaart te kunnen gebruiken. Over het algemeen is de beste creditcard uit de top 3 creditcards ook de kaart waar je de minste kosten aan zult betalen. Het gaat dan om de jaarlijkse bijdrage die je moet betalen om van de diensten die door de maatschappij waarvan je de beste creditcard afneemt worden aangeboden. Voor de duidelijkheid en om zeker te zijn van de kosten die je kunt verwachten, is het aan te raden om de kaarten uit de top 3 creditcards of andere kaarten goed te vergelijken.

De goedkoopste kaart is namelijk niet altijd de beste creditcard of een kaart uit de top 3 creditcards. Wil je gebruik kunnen maken van de goedkoopste creditcard, dan is het verstandig om goed te kijken naar alle voorwaarden en eisen die aan het gebruik van een kaart gesteld worden. Dit doe je door de aanbieders en kaarten met elkaar te vergelijken aan de hand van de prijzen die gevraagd worden voor het gebruik. Let ook op andere zaken zoals bijkomende kosten, rentekosten bij lenen en of je de kaart overal ter wereld kunt gebruiken.

Door dit te doen kun je de goedkoopste en de beste creditcard voor jou vinden. Als je een keuze wilt maken uit de top 3 creditcards, dan kun je eenvoudig zien welke van deze kaarten het goedkoopst is. Het belangrijkste bij het aanvragen van een creditcard, is dat deze aan jouw wensen en verwachtingen kan voldoen. Als de kosten daarbij ook nog eens aantrekkelijk zijn, dan is dat uiteraard mooi meegenomen. Maak daarom altijd een goede vergelijking van de opties die er zijn en kijk naar de kaarten uit de top 3 creditcards.

De beste creditcard is een kaart die voldoet aan jouw wensen en waarvoor je niet veel kosten hoeft te betalen. Dit zijn dan ook kaarten die je met name zult terugvinden in de top 3 creditcards die wij hebben opgesteld. Maar zijn er ook kaarten die je gratis kunt aanvragen en welke kaart is dan de beste creditcard? Het antwoord is ja, er zijn creditcards die je gratis kunt aanvragen en afhankelijk van de aanbieder en het type kaart is het zelfs mogelijk dat je dit type kaarten kunt terugvinden als een optie in de top 3 creditcards.

De beste creditcard is een kaart die je zelf kiest en die aansluit bij de wensen en behoeften die jij hebt. Wil je graag een creditcard die gratis is, dan gaat het om kaarten waarvoor je geen jaarlijkse bijdrage hoeft te betalen. Sommige aanbieders van creditcards bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld het eerste jaar of zelfs de eerste twee jaar gebruik te maken van de kaart zonder hiervoor jaarlijkse kosten in rekening te brengen. Is gratis dan ook echt gratis denk je? Wat de jaarlijkse bijdrage betreft in dit geval wel. Toch kunnen er door de maatschappij nog andere kosten in rekening worden gebracht waardoor je wel moet betalen voor de creditcard.

Kijk daarom goed naar de top 3 creditcards en naar de andere kaarten die worden aangeboden, dan is het altijd verstandig om te kijken naar alle voorwaarden die gesteld worden aan het gebruik van de beste creditcard. Aan de hand van deze voorwaarden kun je een vergelijking maken en voor je zelf een top 3 creditcards maken waarvan de kosten het laagst of zelfs helemaal gratis zijn.

Wil je de beste creditcard of een andere kaart uit de top 3 creditcards kopen, dan kan dat zeer eenvoudig online. Je hoeft daarvoor niet de deur uit en kunt via deze website terecht komen bij de juiste pagina om jouw beste creditcard aan te vragen. Doordat je eerst een vergelijking hebt gemaakt van de mogelijke kaarten en misschien wel een artikel uit de top 3 creditcards gekozen hebt, kun je direct ook een aanvraag doen. Door het kopen van een creditcard ga je een overeenkomst aan met de bank of maatschappij die deze kaart aanbiedt. Dat betekent dat je vaak ook een jaarlijks bedrag betaald voor het gebruik van de beste creditcard.

Als je kijkt naar de top 3 creditcards, dan zul je zien dat je direct gebruik kunt maken van een knop voor het aanvragen van de beste creditcard. Selecteer hiervoor een kaart en onderzoek of de creditcard voldoet aan de wensen en behoeften die jij hebt met betrekking tot het doen van betalingen. Dat maakt het mogelijk om de beste keuze te maken. In de top 3 creditcards staan altijd kaarten die goed scoren en het meest worden aangevraagd. Voor het kopen van een kaart zoals de beste creditcard moeten jouw gegevens worden doorgegeven. Dit zijn persoonlijke gegevens met betrekking tot jouw adres en om jou mee te kunnen identificeren.

Voordat je de kaart dan daadwerkelijk thuisgestuurd krijgt en kunt gebruiken, zullen deze gegevens grondig gecontroleerd worden door de maatschappij. Daarbij wordt onder andere getoetst of je geen BKR registratie hebt wegens betalingsachterstanden. Als dat niet het geval is, dan wordt de aanvraag goedgekeurd en krijg je de kaart thuis. Nadat je de creditcard geactiveerd hebt, kun je betalingen doen met de pas. Deze manier van kopen geldt voor alle kaarten uit de top 3 creditcards.

Wil je de beste creditcard aanvragen en kopen? Dan moeten daarvoor al jouw gegevens met betrekking tot woonadres en contactgegevens worden doorgegeven. Hierbij hoort ook informatie waarmee je geïdentificeerd kan worden als de juiste persoon en om er zeker van te zijn dat jij zelf ook de aanvraag doet. Als je een keuze maakt uit de top 3 creditcards, dan kun je direct al deze informatie doorgeven. Aan de hand van de gegevens die de bank of creditcardmaatschappij ontvangt, wordt er gecontroleerd of alles op orde is. Een belangrijk onderdeel bij het aanvragen van de beste creditcard is de BKR toetsing.

Met de BKR toets wordt er door de maatschappij gecontroleerd of jij als aanvrager van een kaart geen negatieve registratie hebt bij het BKR. Als dat wel het geval is, dan kun je geen kaart aanvragen namelijk. Een negatieve BKR registratie houdt namelijk in dat je schulden hebt die je niet of moeizaam kunt aflossen. Omdat de aanbieder van de kaart uit bijvoorbeeld de top 3 creditcards er zeker van wil zijn dat je deze beste creditcard ook kunt betalen, moet er daarom een toetsing worden uitgevoerd. Dit wordt gedaan bij alle kaarten die aangeboden worden, dus ook voor elk product uit de top 3 creditcards.

Het aanvragen van een beste creditcard uit de top 3 creditcards en de toetsing die hieruit voortkomt is verder niet heel spannend. Het is niet zo dat je door het aanvragen van een beste creditcard automatisch geregistreerd komt te staan. Dat is wel het geval als je nadat je de kaart gebruikt hebt niet aan jouw betalingen kunt voldoen en de kosten gespreid gaat aflossen. Omdat er dan van een lening gesproken wordt, krijg je een BKR registratie. Wil je alle voorwaarden weten van de producten uit de top 3 creditcards, klik dan op de artikelen om er meer over te lezen.

Een belangrijke vraag die je moet stellen bij het kiezen van de beste creditcard uit bijvoorbeeld de top 3 creditcards, is waar je kunt betalen met de kaart. Het is belangrijk dat je altijd en overal gebruik kunt maken van een geldig betaalmiddel, daar is de beste creditcard dan ook ideaal voor. Het is afhankelijk van de maatschappij en aanbieder van de kaart die je gebruikt waar je de kaart kunt gebruiken. De meeste kaarten uit de top 3 creditcards en daarbuiten, zijn wereldwijd te gebruiken. Dit kun je eenvoudig zien aan het type kaart dat gebruikt wordt.

Is de beste creditcard die je hebt uitgekozen van VISA of Mastercard, dan kun je nagenoeg wereldwijd betalingen doen. Dit zijn dan ook kaarten die vaak in de top 3 creditcards terugkomen, al dan niet via een andere aanbieder zoals een bank of maatschappij. De VISA en Mastercard kaarten zijn overal ter wereld te gebruiken. Als de kaart die aangeboden wordt als beste creditcard niet van dit type is, dan kun je er alsnog heel eenvoudig achter komen waar je kunt betalen met de pas. Dit kan door het artikel uit de top 3 creditcards of het overzicht aan te klikken en de informatie goed door te nemen. Let er op dat de beste creditcard niet per definitie een kaart is waar je overal mee kunt betalen. De top 3 creditcards kan hierin overigens variëren.

Als je betalingen anoniem wilt doen, dan is dat vaak niet mogelijk met de beste creditcard. Dit type kaart wordt namelijk gekoppeld aan jou als persoon en aan een rekening die gebruikt wordt voor het afschrijven van de kosten die je maakt. In de top 3 creditcards zullen dan ook niet snel kaarten als beste creditcard worden aangeboden die anoniem te gebruiken zijn. Voor de kaarten uit de top 3 creditcards en andere creditcards die hier worden aangeboden is het ook nodig dat er voor de aanvraag een BKR toetsing gedaan wordt. Daarmee controleert de bank of maatschappij of jij als gebruiker van de beste creditcard uit de top 3 creditcards aan je betalingen kunt voldoen en of je geen schulden hebt.

Anoniem is dus met een beste creditcard niet mogelijk. Als je wel anoniem wilt kunnen betalen, dan kan dat in zekere zin wel met een prepaid creditcard. Het is afhankelijk van het product dat je hiervoor kiest en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn of dit mogelijk is. Met een prepaid creditcard heb je beschikking over een kaart die je vooraf oplaadt met een bepaald bedrag. Vervolgens kan de pas gebruikt worden voor het maken van betalingen. Ook voor dit type kaart hebben we een top 3 creditcards en een beste creditcard. Kijk daarom ook naar de top 3 creditcards die je prepaid kunt gebruiken naar de mogelijkheden die er zijn. Lees goed alle voorwaarden en de eisen voor het gebruik door om te kunnen begrijpen op welke wijze je de betaalkaarten zou kunnen gaan gebruiken voor betalingen.