Visa World Card
36,50
Beste keuze 2021 Meest gekozen
 • Visa World Card
 • Bestedingslimiet: € 5.000
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • Levertijd: 10 dagen
 • BKR-toetsing: Ja

Ben jij op zoek naar een veelzijdig betaalmiddel dat je wereldwijd gebruiken kunt? Dan kun je de Visa World Card aanvragen! De Visa World Card kopen doe je eenvoudig online en biedt veel voordelen. Aankopen zijn tot 180 na betaling verzekerd, je kunt met een gerust gevoel op reis en hebt overal inzicht in jouw rekeningen en betalingen.

TIP Liever zakelijk? Bekijk Visa World Card Business

Mastercard Classic
20,00
 • Mastercard Classic
 • Bestedingslimiet: € 5.000
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • Levertijd: 10 dagen
 • BKR-toetsing: Ja

De Mastercard Classic aanvragen geeft jouw beschikking over een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel met veel voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld alle aankopen tot 180 dagen na betaling verzekerd, heb je beschikking over verschillende verzekeringen en kun je met een handige app jouw gegevens inzien. Wacht dus niet langer met de Mastercard Classic aanvragen!

TIP Liever zakelijk? Bekijk Mastercard Business

ANWB Visa Silver Card
26,50
 • ANWB Visa Silver Card
 • Bestedingslimiet: € 5.000
 • Aankoopverzekering: 270 dagen
 • Levertijd: 10 dagen
 • BKR-toetsing: Ja

De ANWB Visa Silver Card aanvragen is verstandig om verschillende redenen. Zo kun je wereldwijd producten met de ANWB Visa Silver Card kopen, heb je altijd een verzekering voor de gekochte artikelen tot 270 dagen na aankoop en kun je met korting tanken bij honderden tankstations. Wacht dus niet langer met de ANWB Visa Silver Card aanvragen!

* Bij het aanvragen van de ANWB Visa Silver Card krijg je nu het 1e jaar gratis


Vrouw met Beste Creditcard

Creditcard Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Creditcards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de creditcard kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 3 december 2021. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.


Wanneer je van plan bent om een creditcard aan te vragen, dan is het goed om te weten wat de beste creditcard is. We bieden daarom de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal aanbieders. Om het voor jou eenvoudiger te maken, hebben we een top 3 gemaakt van de beste creditcard aanbieders en maatschappijen. Aan de hand van een aantal criteria hebben we deze top 3 opgesteld. Zo kan het zijn dat de beste creditcard een type is dat heel vaak aangekocht is of dat de kaart zeer aantrekkelijk geprijsd is.

Voor het vinden van de beste creditcard heb je uiteraard meer nodig dan alleen de top 3, omdat het van groot belang is wat jij zelf graag wilt. Daarom is het een goed plan om voor jezelf op papier te zetten welke wensen en behoeften je hebt met betrekking tot een creditcard. Door jezelf vragen te stellen, kun je een zeer eenvoudige vergelijking maken. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn die betrekking hebben op de acceptatie van de kaart, de jaarlijkse kosten en over de betalingen met de kaart.

Een vergelijking kan je een stuk op weg helpen om gemakkelijker tot een keuze te komen. Door de top 3 creditcards te vergelijken, weet je dat je sowieso uit de beste creditcards kiest en deze ook bij jouw wensen aansluit. Onze top 3 is wel puur een advies en betekent niet dat 1 van deze kaarten ook echt de juiste kaart voor jou is. De criteria die we gebruiken zijn wel zeker. Wanneer er bijvoorbeeld een creditcard op de eerste plek staat waarbij je een zeer lage jaarlijkse bijdrage betaalt, dan is dat de kaart die de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Zoals eerder vermeldt, vind je de beste creditcard door een vergelijking te maken. Voordat je dit doet is het handig om te weten hoe zo’n kaart eigenlijk werkt. Een creditcard is net als een bankpas die je gebruikt om te betalen. In principe werken alle creditcards op dezelfde manier. Met een creditcard doe je betalingen op krediet. Je doet dus aankopen en dit wordt voorgeschoten door je creditcardmaatschappij. Je bent dit geld niet direct kwijt en krijgt 1 keer per maand een overzicht van je uitgaven.

Alle uitgaven die je met de creditcard gedaan hebt, betaal je 1 keer per maand. Deze betalingen worden van jouw bankrekening afgeschreven. Afhankelijk van de maatschappij of bank waar je bij aangesloten bent, is het in een aantal gevallen mogelijk om deze betalingen gespreid te doen. Met een aantal van de creditcards op de markt kun je ook producten en diensten wereldwijd gespreid betalen. Het is daarbij wel afhankelijk van de aanbieder en uiteraard de creditcardmaatschappij of bank die je gebruikt.

Alle creditcards uit de top 3 zijn geschikt om wereldwijd betalingen mee te kunnen doen. De kaarten werken allemaal volgens hetzelfde principe waarbij je achteraf je uitgaven terug betaalt. Als je liever volgens een andere methode werkt, is dat ook mogelijk met bijvoorbeeld een prepaid creditcard. Dat is een kaart met een soortgelijke werking, met als groot verschil dat je vooraf een bedrag op de pas zet. De creditcard wordt dan als het ware opgeladen met een bepaald bedrag dat je vervolgens kunt besteden. Hierdoor zit je wel vast aan een limiet, dat van het bedrag dat op de kaart staat.

Namen die je vaak voorbij ziet komen als het gaat over creditcards zijn VISA, Mastercard en American Express. Dit zijn de grootste en bekendste creditcardmaatschappijen. Deze firma’s geven creditcards uit en bieden ook diensten aan om gebruik te maken van de kaarten. Als je een keuze maakt voor de beste creditcard uit de top 3, kan het best zijn dat je daarvoor gebruik maakt van de diensten van een maatschappij of bank die niet tot deze drie partijen behoort. Toch zijn de kaarten die door de grote aanbieders en andere maatschappijen gebruikt worden, vaak wel van VISA, Mastercard of American Express.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de top 3 creditcards standaard kaarten zullen staan van deze bedrijven. De beste creditcard is niet per definitie afkomstig bij één van deze firma’s, ook al staat hij in de top 3 creditcards. De verschillende bedrijven hebben ook verschillende voordelen en nadelen. Een groot voordeel van de VISA kaart is dat deze kaart wereldwijd gebruikt kan worden. Dit type creditcard is van de creditcards de meest voorkomende kaart. De Mastercard is een kaart die ook nagenoeg overal ter wereld gebruikt kan worden. Dit type kaart wordt vaak uitgegeven door banken.

De American Express kaarten zijn ook net weer iets anders dan de eerder genoemde passen. Met de American Express kaart kun je niet altijd overal betalen. Daarom is het verstandig om je vooraf goed in te lezen in de mogelijkheden die dit type betaalmiddel te bieden heeft. Een voordeel van deze maatschappij in tegenstelling tot de andere bedrijven, is dat je met American Express kunt sparen voor punten die je vervolgens kunt gebruiken voor bijvoorbeeld kortingen of cadeaus. Staat één van deze type kaarten in de top 3 creditcards, dan weet je alvast een aantal voor- en nadelen van deze kaart.

Voor het gebruikmaken van een creditcard betaal je kosten. De creditcards die we voor jou in de top 3 hebben gezet, zijn vaak kaarten die ook het meest betaalbaar zijn. Uiteraard kan het ook zijn dat de kaart op andere eisen en criteria hoger scoort waardoor deze in de top 3 terecht gekomen is. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat je voor het gebruik van een creditcard betaalt. De kosten die je precies kwijt bent aan het gebruik van de creditcard, zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Zo betaal je jaarlijks een bepaald bedrag om de kaart te mogen en kunnen gebruiken. Van dit geld worden de kosten voor bijvoorbeeld dienstverlening en andere zaken gedekt. Ook zitten bij de kosten vaak een vast aantal transacties inbegrepen. Het is mogelijk dat je bij het gebruik maken van een kaart, nog extra kosten hebt voor transacties. Dat kunnen transacties zijn zoals het doen van betalingen en voor het opnemen van contant geld. Over het algemeen betaal je relatief veel voor het opnemen van contant geld. Let er bij het uitzoeken van de juiste creditcard voor jou dan ook op welke kosten er nog meer gerekend kunnen worden. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Andere kosten die door een bank of maatschappij in rekening gebracht kunnen worden zijn rentekosten. Als je gebruik maakt van een creditcard, dan worden jouw betalingen voorgeschoten. Het geld wordt dan maandelijks van jouw rekening afgeschreven waardoor je bijvoorbeeld grote betalingen eenvoudiger kunt doen. Als je geen financiële middelen hebt om de betalingen direct te kunnen voldoen, dan leen je het geld dat je hebt uitgegeven. Hierover betaal je een rente die relatief hoog is. Het is dus beter om zo min mogelijk te lenen van het geld dat je met jouw creditcard kunt uitgeven.

In het overzicht dat wij gemaakt hebben van de top 3 creditcards, kun je direct zien welke kosten je kwijt bent om de kaart te kunnen gebruiken. Over het algemeen is de beste creditcard ook de kaart waar je de minste kosten voor zult betalen. Het gaat dan om de jaarlijkse bijdrage die je moet betalen om van de diensten van de maatschappij gebruik te kunnen maken. Voor de duidelijkheid en om zeker te zijn van de kosten die je kunt verwachten, is het aan te raden om de creditcards goed te bekijken en vergelijken.

De goedkoopste kaart is namelijk niet altijd de beste creditcard of een kaart uit de top 3. Wil je gebruik kunnen maken van de goedkoopste creditcard, dan is het verstandig om goed te kijken naar alle voorwaarden en eisen die aan het gebruik van zo’n kaart gesteld worden. Dit doe je door de aanbieders en kaarten met elkaar te vergelijken aan de hand van de prijzen die gevraagd worden voor het gebruik. Let ook op andere zaken zoals bijkomende kosten, rentekosten bij lenen en of je de kaart overal ter wereld kunt gebruiken.

Door dit te doen kun je de goedkoopste en eveneens de beste creditcard voor jou vinden. Als je een keuze wilt maken uit de top 3, dan kun je eenvoudig zien welke van deze kaarten het goedkoopst is. Het belangrijkste bij het aanvragen van een creditcard is dat deze aan jouw wensen en verwachtingen kan voldoen. Als de kosten daarbij ook nog eens aantrekkelijk zijn, dan is dat uiteraard mooi meegenomen. Maak daarom altijd een goede vergelijking van de opties die er zijn.

De beste creditcard is een kaart die voldoet aan jouw wensen en waarvoor je niet veel kosten hoeft te betalen. Dit zijn dan ook kaarten die je met name zult terugvinden in de top 3 die wij hebben opgesteld. Maar zijn er ook kaarten die je gratis kunt aanvragen en welke kaart is van deze dan de beste? Er zijn inderdaad creditcards die je gratis kunt aanvragen en afhankelijk van de aanbieder en het type kaart, is het zelfs mogelijk dat je deze type kaarten kunt terugvinden als een optie in de top 3 creditcards.

Wil je graag een creditcard die gratis is, dan gaat het om kaarten waarvoor je geen jaarlijkse bijdrage hoeft te betalen. Sommige aanbieders van creditcards bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld het eerste jaar of zelfs de eerste twee jaar gebruik te maken van de kaart zonder hiervoor jaarlijkse kosten in rekening te brengen. Is gratis dan ook echt gratis denk je? Wat de jaarlijkse bijdrage betreft in dit geval wel. Toch kunnen er door de maatschappij nog andere kosten in rekening worden gebracht, waardoor je uiteindelijk wel moet betalen voor de creditcard.

Kijk daarom goed naar de top 3 en ook naar de andere kaarten die op de markt worden aangeboden,. Het is altijd verstandig om te kijken naar alle voorwaarden die gesteld worden aan het gebruik van de creditcard. Aan de hand van deze voorwaarden kun je een vergelijking maken en voor je zelf een top 3 van de beste creditcards maken waarvan de kosten het laagst of zelfs helemaal gratis zijn.

Wil je een van de kaarten uit de top 3 kopen, dan kan dat zeer eenvoudig online. Je hoeft daarvoor niet de deur uit en via deze website kun je snel naar de juiste pagina om de creditcard aan te vragen die het beste bij jou past. Doordat je eerst een vergelijking hebt gemaakt van de mogelijke kaarten en misschien wel een creditcard uit de top 3 gekozen hebt, kun je direct een aanvraag doen. Door het kopen van een creditcard, ga je een overeenkomst aan met de bank of maatschappij die deze kaart aanbiedt. Dat betekent dat je vaak ook een jaarlijks bedrag betaald voor het gebruik van de betreffende creditcard.

Als je kijkt naar de top 3, dan zul je zien dat je direct gebruik kunt maken van een knop voor het aanvragen van de creditcards. Selecteer hiervoor een kaart en onderzoek of de creditcard voor jou de juiste is. Dat maakt het mogelijk om de beste keuze te maken. In de top 3 staan kaarten die altijd goed scoren en het meest worden aangevraagd. Voor het kopen van een creditcard moeten jouw gegevens worden doorgegeven. Dit zijn persoonlijke gegevens met betrekking tot jouw adres en om jou mee te identificeren.

Voordat je de kaart dan daadwerkelijk thuisgestuurd krijgt en kunt gebruiken, zullen deze gegevens grondig gecontroleerd worden door de maatschappij. Daarbij wordt onder andere getoetst of je geen BKR registratie hebt wegens betalingsachterstanden. Als dat niet het geval is, dan wordt de aanvraag goedgekeurd en krijg je de kaart thuis. Nadat je de creditcard geactiveerd hebt, kun je betalingen doen met de pas. Deze manier van kopen, geldt voor alle kaarten uit de top 3 creditcards.

Wil je de creditcard die het beste bij je past aanvragen en kopen? Dan moeten daarvoor al jouw gegevens met betrekking tot woonadres en contactgegevens worden doorgegeven. Hierbij hoort ook informatie waarmee je geïdentificeerd kan worden als de juiste persoon en om er zeker van te zijn dat jij zelf ook de aanvraag doet. Als je een keuze maakt, dan kun je direct al deze informatie doorgeven. Aan de hand van de gegevens die de bank of creditcardmaatschappij ontvangt, wordt er gecontroleerd of alles op orde is. Een belangrijk onderdeel bij het aanvragen van een creditcard is de BKR toetsing.

Met de BKR toets wordt er door de maatschappij gecontroleerd of jij als aanvrager van een kaart geen negatieve registratie hebt bij het BKR. Als dat wel het geval is, dan kun je namelijk geen kaart aanvragen. Een negatieve BKR registratie houdt namelijk in dat je schulden hebt die je niet of moeizaam kunt aflossen. Omdat de aanbieder van de kaarten er zeker van wil zijn, dat je deze creditcards ook kunt betalen, moet er daarom een toetsing worden uitgevoerd. Dit wordt gedaan bij alle kaarten die aangeboden worden.

Het aanvragen van een van de creditcards uit de top 3 en de toetsing die hieruit voortkomt is verder niet heel spannend. Het is niet zo dat je door het aanvragen van een creditcard automatisch geregistreerd komt te staan. Dat is wel het geval als je niet aan jouw betalingen kunt voldoen en de kosten gespreid moet aflossen. Er wordt dan van een lening gesproken en dan krijg je een BKR registratie.

Een belangrijke vraag die je moet stellen bij het kiezen van de beste creditcard voor jou, is waar je kunt betalen met de kaart. Het is belangrijk dat je altijd en overal gebruik kunt maken van een geldig betaalmiddel. Daar is de een creditcard dan ook ideaal voor. Het is afhankelijk van de maatschappij en aanbieder van de kaart die je gebruikt waar je de kaart kunt gebruiken. De meeste kaarten uit de top 3 en ook andere kaarten, zijn wereldwijd te gebruiken. Dit kun je eenvoudig zien aan het type kaart dat het is.

Als de creditcard die je hebt uitgekozen van VISA of Mastercard, dan kun je nagenoeg overal ter wereld betalingen doen. Dit zijn dan ook kaarten die vaak in de top 3 creditcards terugkomen, al dan niet via een andere aanbieder zoals een bank of maatschappij. De VISA en Mastercard kaarten zijn overal ter wereld te gebruiken. Let er op dat de beste creditcard niet per definitie een kaart is waar je overal mee kunt betalen. De top 3 creditcards kan hierin variëren.

Als je betalingen anoniem wilt doen, dan is dat vaak niet mogelijk met een creditcard. Dit type kaart wordt namelijk gekoppeld aan jou als persoon en aan een rekening die gebruikt wordt voor het afschrijven van de uitgaven die je doet. In de top 3 zullen dan ook niet snel kaarten staan die anoniem te gebruiken zijn. Voor de kaarten uit de top 3 en andere creditcards die hier worden aangeboden, is het ook nodig dat er voor de aanvraag een BKR toetsing gedaan wordt. Daarmee controleert de bank of maatschappij of jij als gebruiker van de creditcard aan je betalingen kunt voldoen en of je geen schulden hebt.

Anoniem is dus met een creditcard niet mogelijk. Als je wel anoniem wilt kunnen betalen, dan kan dat in zekere zin wel met een prepaid creditcard. Het is afhankelijk van het product dat je hiervoor kiest en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn of dit mogelijk is. Met een prepaid creditcard heb je beschikking over een kaart die je vooraf oplaadt met een bepaald bedrag. Vervolgens kan de pas gebruikt worden voor het maken van betalingen. Ook voor dit type kaart hebben we een top 3 prepaid creditcards. Lees goed alle voorwaarden en eisen voor het gebruik, zodat je weet hoe je deze kaart moet en kunt gebruiken.


10 bezoekers online op deze pagina
Laatst bijgewerkt op 24 november 2021