1. N26 You

N26 You
9,90
Beste keuze 2021 Meest gekozen
 • N26 You
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Kaart personaliseren
 • Uitgebreide verzekeringen
 • Gratis tweede kaart
 • Levertijd: 2 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

N26 You komt met een premium Mastercard die beschikbaar is in verschillende kleuren. Geen verborgen kosten en geld opnemen is geheel gratis. Betaal kosteloos en contactloos in alle valuta's met jouw N26 You Mastercard en geniet van diverse verzekeringen, zoals een uitgebreide reisverzekering. Neem N26 You en ontvang in de N26 app exclusieve deals en kortingen bij bekende merken!

2. N26

N26
0,00
 • N26
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Kaart personaliseren
 • Uitgebreide verzekeringen
 • Gratis tweede kaart
 • Levertijd: 2 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

Open een gratis online bankrekening en krijg er een Mastercard bij! Deze is gekoppeld aan je N26 bankrekening en hiermee kun je kosteloos en contactloos betalen in alle valuta's. Met de app beheer je eenvoudig je geldzaken. Bij N26 staat veiligheid hoog in het vaandel en je geld is verzekerd tot € 100.000.

TIP Premium N26 Smart Mastercard
TIP Premium N26 You Mastercard
TIP Premium N26 Metal Mastercard
TIP ZZP'er? Ontvang cashback op al je aankopen met N26 Business

Bunq Travel
0,00
 • Bunq Travel
 • Aanschafkosten: € 9,99
 • Bestedingslimiet: Prepaid
 • Levertijd: 10 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

Bunq Travel aanvragen is aantrekkelijk in verschillende opzichten. Je betaalt geen maandelijkse kosten, krijgt een creditcard die je wereldwijd kunt gebruiken en hebt de mogelijkheid om met een app al jouw financiële zaken bij Bunq te regelen. De Bunq Travel kaart is, zoals de naam al zegt, ideaal voor op reis!


Vrouw met Beste Debit Card

Debit Card Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Debit Cards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de debit card kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 20 april 2021. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.


Er zijn verschillende manieren om betalingen te doen. Naast het gebruik maken van contant geld kun je natuurlijk ook met een betaalpas betalen. In Nederland maken we voornamelijk gebruik van onze bankpas, die gekoppeld is aan een bankrekening. Naast een bankpas zijn er ook andere betaalpassen. Zoals bijvoorbeeld een creditcard waarmee je op krediet betalingen kunt doen en een prepaid creditcard. Deze laatste kaart wordt ook wel een debit card genoemd. Dit is een kaart waar je vooraf geld op kunt zetten om mee te betalen. Wil je de beste debit card vinden die aansluit bij jouw wensen? Kijk dan naar de top 3 debit cards om de beste debitcard te vinden of om meer informatie te krijgen over de andere kaarten uit de top 3.

Het vinden van de beste debit card is iets waar wij jou bij kunnen helpen. Ondanks dat we een top 3 debit cards hebben opgesteld, betekent het niet dat dit ook per definitie de beste debit cards voor jou zijn. Om de beste debit card te kunnen vinden, is het daarom aan te raden om zelf kort onderzoek te doen naar debit cards en de mogelijkheden die er zijn. Pak bijvoorbeeld eens de beste debitcard uit de top 3 om te ontdekken aan welke criteria de kaart voldoet.

Met de informatie die je leest over de top 3 debit cards kun je voor jezelf op papier zetten welke wensen en behoeften je hebt. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je op zoek wilt naar een kaart waarmee je in het buitenland betalingen kunt doen zonder dat je daarvoor veel kosten kwijt bent. Door jezelf telkens vragen te stellen wat je graag zou willen, kun je voor jezelf de beste debit card vinden.

Wil je gebruik maken van een debit card en wil je hier betalingen mee doen, dan is het goed om te weten hoe de kaart gebruikt kan worden. Alle kaarten uit de top 3 debit cards werken volgens hetzelfde principe, net als alle andere kaarten die we hier aanbieden. Om te beginnen hebben debit kaarten niet dezelfde werking als een gewone creditcard. Met een gewone creditcard kun je betalingen doen die door de bank of maatschappij waarbij je de kaart afneemt worden voorgeschoten. De bedragen die je uitgeeft worden vervolgens 1 keer in de maand van jouw rekening afgeschreven.

Een debit card is dus niet exact hetzelfde als een creditcard, ondanks dat dit type kaart ook wel eens prepaid creditcard genoemd wordt. De debitcard wordt net als een gewone creditcard gebruikt voor het doen van betalingen, maar dan niet op krediet. Het is namelijk mogelijk om met debit cards geld op te laden. Door gebruik te maken van online bankieren kun je zelf een bepaald bedragen op de kaart laden, dat je vervolgens kunt gebruiken om van te betalen. Dit principe geldt voor elke kaart uit de top 3 debit cards.

Doordat je geld op de kaart zet, kun je met jouw debitcard alleen betalingen doen tot een bepaald limiet. In sommige gevallen is het overigens ook mogelijk om een negatief saldo te hebben, waardoor je toch meer kunt uitgeven. Lees je daarom goed in voordat je een keuze maakt voor een debit card. Zo weet je zeker dat je de voor jou beste debit card aanschaft. De top 3 geeft alle belangrijke informatie die er beschikbaar is over de kaarten en over het gebruik van deze debit cards.

De top 3 debit cards is natuurlijk heel handig om jou te helpen bij het maken van een keuze. De vraag is echter of je nu gaat kiezen voor een debit card of een prepaid creditcard. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we daarom een korte uitleg over wat een debit card en prepaid creditcard precies is. In Nederland worden beide benamingen gebruikt voor dezelfde soort kaart. Als je de grens overgaat, dan wordt er wel onderscheid gemaakt tussen de 2 kaarten. Alle kaarten die hier worden aangeboden, en dus ook de top 3 kaarten, hebben dezelfde functies en eigenschappen.

Zo kan het dus best zijn dat je een debit card aan het zoeken bent en ontdekt dat deze vermeld worden als een prepaid creditcard. Dit kan verwarrend zijn als je op zoek bent naar een debit card die het beste bij jouw wensen aansluit. Als je tijdens de aanvraag ineens leest over een prepaid creditcard, dan gaat het nog steeds om hetzelfde product, met dezelfde eigenschappen, dezelfde werking en die je kunt gebruiken onder dezelfde voorwaarden.

Wanneer je op zoek naar een debit card die het beste bij jouw wensen en behoeften past, kun je het best even een vergelijking maken aan de hand van onze top 3 en andere aanbieders van debit cards. Zoals je misschien gezien hebt, zijn er veel verschillende banken en maatschappijen die het mogelijk maken om een debitcard te kiezen. Wat over het algemeen wel hetzelfde is bij veel bedrijven, is het type debit card die zij gebruiken. Veel maatschappijen en banken maken gebruik van de diensten die worden aangeboden door de firma’s VISA en Mastercard. Dit zijn maatschappijen die licenties uitgeven voor het gebruik maken van allerlei soorten kaarten.

De producten die door deze bedrijven worden aangeboden zijn niet per definitie beter dan de ander. Het is dan ook goed mogelijk dat de beste debitcard uit onze top 3 van VISA is op dit moment en dat over een tijdje in een vernieuwde top 3 de beste debit card uitgegeven wordt door Mastercard wanneer er een nieuwe top 3 wordt opgesteld. De beide type kaarten kunnen voor jou geschikt zijn. Kijk wel even naar de voorwaarden die gesteld worden voor het gebruik ervan.

De verschillen tussen de kaarten van VISA en Mastercard zijn miniem en voor jou als gebruiker nagenoeg niet merkbaar. Beide type kaarten komen voor bij verschillende aanbieders zoals banken en creditcardmaatschappijen. Ook in onze top 3 debit cards is de kans groot dat 1 of meerdere kaarten van één van deze maatschappijen afkomstig is. De top 3 debit cards wordt niet beïnvloedt door het type kaart dat aangeboden wordt. Het gebruikmaken van de kaarten en betalen met de debit kaarten van zowel VISA als Mastercard gaat ook op dezelfde wijze.

Heb je een debit card gevonden die het beste bij jou past? Bedenk wel dat daar dan wel kosten aan verbonden zijn. De beste debitcard in de top 3 is meestal de kaart waarvoor de minste kosten in rekening worden gebracht. Toch is het altijd aan te raden om een goede vergelijking te maken om juist de debit card te vinden die exact aansluit op de wensen en behoeften die jij hebt. Het kan bijvoorbeeld best zijn dat de tweede kaart uit de top 3 debit cards voor jou de beste kaart is. Deze top 3 is namelijk opgesteld aan de hand van een aantal criteria, waardoor de kaarten over het algemeen gezien het best uit de bus komen.

De exacte kosten voor een debit card kunnen verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de maatschappij of bank waarbij je het product afneemt en van de diensten die hieronder vallen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat je eenvoudig kunt onderzoeken welke kosten er in rekening gebracht kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de top 3 debit cards om te zien dat de kosten per kaart verschillend zijn. Laten we als voorbeeld de beste debitcard uit de top 3 nemen en deze bekijken. Als je op de kaart klikt, dan zie je dat er verschillende kosten in rekening gebracht kunnen worden.

Dit kunnen kosten zijn voor het aanvragen van de debitcard, een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van de kaart, kosten voor het opladen van de debit card, kosten die in rekening gebracht worden voor het opnemen van contant geld en bijvoorbeeld kosten die je betaalt als je geld vanaf de kaart wilt terugstorten op jouw bankrekening. Als je kijkt naar de top 3 debit cards, dan kun je in één oogopslag zien dat deze kosten verschillen per product. Om duidelijkheid te krijgen over alle mogelijkheden, raden we je aan om de producten goed met elkaar te vergelijken en alle kosten te onderzoeken voordat je een aanvraag in werking zet.

De beste debit card is niet altijd per definitie de goedkoopste kaart. Als je kijkt naar de top 3 debit cards is het overigens vaak wel zo dat de beste debit card uit deze door ons samengestelde top 3 de voordeligste kaart is. Ben je op zoek naar de beste debit card voor jou en wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je uiteraard altijd zelf ook een vergelijking maken. De goedkoopste debit card is te vinden door alle producten die er zijn met elkaar te vergelijken.

Dat kunnen verschillende soorten prijzen zijn die ook per aanbieder variëren. Als je bijvoorbeeld naar de beste debitcard kijkt uit de top 3 debit cards, dan zie je dat deze kaart aan andere voorwaarden voldoet dan de andere kaarten die in dit lijstje terug te vinden zijn. Voor het gebruik van deze kaarten worden kosten gerekend. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld het aanvragen van de kaart en het gebruik daarvan. Als je voor een kaart geen jaarlijkse bijdrage hoeft te betalen in het eerste jaar, dan kan dat voordelig lijken.

We raden je echter aan om altijd goed te kijken naar alle informatie die er met betrekking tot een product beschikbaar is. De kans is groot dat de kosten voor het gebruik van de debit card in eerste instantie zeer laag of voordelig zijn. Kijk goed naar alle informatie die er te vinden is over deze kaart en vergelijk ook de kosten voor het gebruik in het tweede en derde jaar met andere kaarten. Het kan dan best zijn dat je tot de conclusie komt dat je met een andere kaart voordeliger uit bent. Let bij het maken van deze vergelijking ook op de andere kosten die in rekening gebracht kunnen worden.

Ben je op zoek naar de beste debit card en heb je onze top 3 debit cards ontdekt? Dan zijn er vast een aantal vragen die je beantwoordt wilt hebben. Is de beste debitcard uit de top 3 debit cards bijvoorbeeld ook echt de beste debit card voor jou en kun je ook een gratis kaart aanvragen? Of de kaarten in de top 3 ook voor jou de beste keuze zijn, is volledig afhankelijk van je wensen en behoeften. Daarvoor kun je het best een vergelijking maken van de verschillende kaarten. Het is daarbij uiteraard belangrijk om te kijken naar de kosten die je kwijt zult zijn voor het gebruik maken van de kaart.

Als er kaarten worden aangeboden die gratis zijn, dan betekent dit in veel gevallen niet dat je helemaal geen kosten zult hoeven te betalen. Daarom raden wij je ook aan om de debit cards goed te onderzoeken, zodat je voor jezelf de best passende debit card aanvraagt. Gratis een debit card aanschaffen, is mogelijk in sommige gevallen onder bepaalde voorwaarden. In veel gevallen gaat het dan om kosten die je het eerste jaar niet hoeft te betalen voor het gebruik. In de top 3 debit cards kun je zien of dit bij deze kaarten het geval is, zodra je op een van de debit cards klikt.

Kijk daarom bij het zoeken naar een debit card ook naar de kosten die later in rekening gebracht worden en de kosten die je betaald voor bijvoorbeeld het opladen van de kaart. Afhankelijk van de aanbieder kunnen deze kosten voor het doen van transacties flink verschillen. Het kan zelfs zijn dat je juist meer geld kwijt zult zijn bij een gratis kaart, dan bij een andere kaart waar je wel voor betaalt.

Voor het vinden van de beste debit card voor jou raden we aan om naar de top 3 debit cards te kijken en daarnaast een eigen vergelijking te maken. Door dit te doen kun je de voor jou beste debitcard vinden die aansluit bij jouw voorkeuren. Het aanvragen van een kaart is vervolgens zeer eenvoudig. Wanneer je bijvoorbeeld een van de drie debit cards uit de top 3 aan wilt schaffen, dan kun je eenvoudig op een van de kaarten aanklikken. Je leest dan alle nodige informatie die er is met betrekking tot het gebruik en de aanvraag van het product en kunt vervolgens online de kaart aanvragen.

Dat betekent dus dat je voor de aanvraag van de debit card zelf niet de deur uit hoeft. Om de best mogelijke keuze te maken voor een debit card, hebben we een top 3 opgesteld. Het kan echter zijn dat een van deze top 3 kaarten niet de beste debit card voor jou is. Maak daarom zelf een vergelijking van de mogelijke producten die er zijn om tot een gedegen keuze te kunnen komen. Het kan misschien best zijn dat de tweede kaart uit de top 3 debit cards de beste debitcard voor jou is. Kies de kaart die je wilt en vraag deze snel en eenvoudig online aan. Hiervoor hoef je enkel de nodige gegevens door te geven die gevraagd worden voor de aanvraag. Wanneer je aanvraag geaccepteerd wordt, heb je de debit card al snel in huis en kun je er gebruik van gaan maken.

Voor het aanvragen van een debitcard, worden verschillende gegevens gevraagd. Dit zijn onder andere gegevens om de aanvraag te kunnen behandelen en om jou als gebruiker te kunnen identificeren. Informatie met betrekking tot de aanvraag kan verschillen per aanbieder. De top 3 debit cards bestaat uit verschillende soorten kaarten die verschillende procedures hebben voor de aanvraag.

Als je een gewone creditcard wilt aanvragen in Nederland, dan wordt er normaal gezien een BKR toetsing gedaan. Daarmee wordt gekeken of je geen schulden hebt en of je wel aan je betalingen kunt voldoen. Voor het aanvragen van een debit card werkt dat net iets anders. Alle kaarten uit de top 3 debit cards kunnen namelijk aangevraagd worden zonder dat er een BKR toets wordt uitgevoerd. Dat komt doordat je met deze debit cards geen uitgaven op krediet kunt doen. Je moet namelijk zelf geld op de kaart zetten en dat geld kun je vervolgens uitgeven. Daardoor kun je ook niet in de schulden komen. Op de pagina’s van de debit cards die in de top 3 staan, staan alle voorwaarden die gesteld worden aan het aanschaffen en gebruiken van de kaarten.

Betalen met een debit card kan nagenoeg overal ter wereld. De kaarten uit de top 3 debit cards worden over het algemeen aangeboden door maatschappijen die gebruikmaken van VISA en Mastercard kaarten. Dit zijn kaart maatschappijen die wereldwijd te gebruiken zijn. Het is wel afhankelijk van jouw gekozen product of je deze ook echt overal kunt gebruiken als betaalmiddel. Als je goed kijkt naar de top 3 beste debit cards kun je meer informatie lezen over de specifieke plekken waar je betalingen kunt doen.

In Nederland is het gebruik van een creditcard of een debit card minder gebruikelijk dan in het buitenland. Het kan dus voorkomen dat je met de door jou gekozen debit card niet bij elke winkel betalingen kunt doen. Controleer daarom voordat je tot aanschaf van de kaart overgaat of je ook bij het betreffende bedrijf kunt betalen met de debitcard.

In het verleden was het mogelijk om anoniem gebruik te maken van debit cards. Tegenwoordig is dat iets anders in verband met verschillende zaken. Ben je op zoek naar de beste debitcard voor jou, dan kun je alle voorwaarden lezen voor het gebruik door op de kaarten te klikken. Debit cards zijn niet anoniem aan te vragen, omdat je jouw gegevens moet doorgeven aan de maatschappij.

Hierdoor is het aanvragen van een debit card niet anoniem. Het betalen met de verschillende debit cards kan tot op zekere hoogte wel anoniem. Wanneer je met de kaart betaalt, dan kan er aan de hand van jouw betalingen bijvoorbeeld wel gezien worden dat je een bedrag hebt afgerekend. Het is dan niet mogelijk om te zien wat je precies gekocht hebt.


1 bezoeker online op deze pagina
Laatst bijgewerkt op 1 april 2021