1. N26

N26
0,00
Beste keuze 2020 Meest gekozen
 • N26
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 1 week
 • BKR-toetsing: Nee

Wil je de N26 aanvragen, dan krijg je beschikking over een veelzijdige prepaid creditcard. Je kunt de N26 kopen en zelf geld storten op de kaart zodat je vervolgens wereldwijd betalingen kunt doen. De N26 aanvragen is al binnen enkele minuten geregeld, dus waar wacht je nog op!?

Openbank
0,00
 • Openbank
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 1 week
 • BKR-toetsing: Nee

Ben je op zoek naar een goedkope prepaid creditcard in combinatie met een bankrekening? Dan kun je eenvoudig Openbank aanvragen. Openbank kopen geeft jou beschikking over een prepaid creditcard die je wereldwijd kunt gebruiken in combinatie met een handige app. Wacht niet langer en kies direct voor Openbank aanvragen!

3. Bunq

Bunq
0,00
 • Bunq
 • Aanschafkosten: € 10,00
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 3 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

Wil jij het gemak van een creditcard ervaren zonder terug te hoeven betalen? Dan kun je eenvoudig Bunq aanvragen. Met deze handige debitcard kun je zelf geld storten op de kaart. Je kunt vervolgens alles met gemak via de app van Bunq kopen. Bunq aanvragen kan met een geldig adres, identiteitsbewijs en een mobiele telefoon!


Vrouw met Debit Card

Debit Card Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Debit Cards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de debit card kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 9 april 2020. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.

1 bezoeker online op deze pagina


Er zijn verschillende manieren om betalingen te kunnen doen. Naast gebruik maken van contant geld kun je ook met een betaalpas betalen. In Nederland maken we voornamelijk gebruik van onze bankpas, die gekoppeld is aan jouw bankrekening. Naast een bankpas zijn er ook andere betaalpassen zoals een creditcard waarmee je op krediet betalingen kunt doen en een prepaid creditcard. Deze laatste kaart wordt ook wel een debit card genoemd waar je vooraf geld kunt zetten dat je voor betalingen kunt gebruiken. Wil je de beste debit card vinden die aansluit bij jouw wensen? Kijk dan naar de top 3 debit cards om de beste debitcard te selecteren of om meer informatie te krijgen over de andere kaarten uit de top 3 debitcards.

Het vinden van de beste debit card is iets waar wij jou bij kunnen helpen. Ondanks dat we een top 3 debit cards met bovenaan de beste debitcard hebben opgesteld, betekent het niet dat dit ook per definitie de top 3 debitcards voor jou zijn. Om de beste debit card te kunnen vinden is het daarom aan te raden om zelf kort onderzoek te doen naar de top 3 debit cards en de mogelijkheden die er zijn. Selecteer bijvoorbeeld in eerste instantie de beste debitcard uit de top 3 debitcards om te ontdekken aan welke criteria de kaart voldoet.

Met de informatie die je leest over de beste debit card van de top 3 debit cards kun je voor jezelf op papier zetten welke wensen en behoeften je hebt. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je op zoek wilt naar een kaart waarmee je in het buitenland betalingen kunt doen zonder dat je daarvoor veel kosten kwijt bent. Door jezelf telkens vragen te stellen wat je graag zou willen, kun je de beste debitcard en een top 3 debitcards voor jezelf opstellen.

Wil je gebruik maken van de beste debit card en wil je hier betalingen mee doen, dan is het goed om te weten hoe de kaart gebruikt kan worden. Alle kaarten uit de top 3 debit cards werken volgens hetzelfde principe, net als alle andere kaarten die we hier aanbieden. Om te beginnen hebben de beste debitcard uit de top 3 debitcards en de andere debit kaarten niet dezelfde werking als een gewone creditcard. Met een gewone creditcard kun je betalingen doen die door de bank of maatschappij waarbij je de kaart afneemt worden voorgeschoten. De bedragen die je uitgeeft worden vervolgens een keer in de maand van jouw rekening afgeschreven. Omdat je op krediet koopt, heet deze kaart dan ook een creditcard.

De beste debit card uit de top 3 debit cards is niet echt een creditcard ondanks dat dit type kaart ook wel eens prepaid creditcard genoemd wordt. De beste debitcard wordt net als een gewone creditcard gebruikt voor het doen van betalingen, maar dan niet op krediet. Het is namelijk mogelijk om met de kaarten uit de top 3 debitcards, zoals bijvoorbeeld de beste debit card geld op te laden. Door gebruik te maken van online bankieren kun je zelf een bepaald bedragen op de kaart laden, dat je vervolgens kunt gebruiken voor het doen van betalingen. Dit principe geldt voor elke kaart uit de top 3 debit cards.

Doordat je geld op de kaart zet, kun je met jouw beste debitcard alleen betalingen doen tot een bepaald limiet. In sommige gevallen is het overigens ook mogelijk om een negatief saldo te hebben waardoor je toch meer kunt uitgeven. Lees je daarom goed in voordat je een keuze maakt voor een kaart uit de top 3 debitcards of een andere kaart die voor jou de beste debit card kan zijn. De producten in de top 3 debit cards geven alle informatie die er beschikbaar is over het product en over het gebruik van de beste debitcard.

Een top 3 debitcards is natuurlijk heel handig om jou te helpen bij het maken van een keuze. De vraag is echter of je nu gaat kiezen voor de beste debit card uit de top 3 debit cards of voor een prepaid creditcard. Om het makkelijk voor je te maken hebben we daarom een korte uitleg over wat een debit card en prepaid creditcard precies is. In Nederland worden beide benamingen gebruikt voor dezelfde soort kaart. Als je de grens overgaat, dan wordt er wel onderscheidt gemaakt tussen een debit card en een prepaid creditcard. Alle kaarten die hier worden aangeboden zoals de beste debitcard uit de top 3 debitcards hebben dus dezelfde functies en eigenschappen.

Zo kan het dus best zijn dat je een beste debit card aan het zoeken bent en door de top 3 debit cards te bekijken ontdekt dat de beste debitcard die in deze lijst staat vermeld wordt als een prepaid creditcard. Dit kan verwarrend zijn als je naar de top 3 debitcards kijkt en een keuze maakt voor de beste debit card uit deze top 3 debit cards die bij jouw wensen aansluit. Als je tijdens de aanvraag van de beste debitcard uit de top 3 debitcards bijvoorbeeld ineens leest over een prepaid creditcard, dan gaat het nog steeds om hetzelfde product, met dezelfde eigenschappen, dezelfde werking en die je kunt gebruiken onder dezelfde voorwaarden.

Ben je op zoek naar de beste debit card die bij jouw wensen en behoeften past? Dan maak je daarvoor het best een vergelijking aan de hand van de top 3 debit cards en de andere aanbieders die er zijn. Zoals je misschien gezien hebt zijn er veel verschillende banken en maatschappijen die het mogelijk maken om de beste debitcard te kiezen. De top 3 debitcards bestaat dan ook vaak uit verschillende aanbieders. Wat over het algemeen wel hetzelfde is bij veel bedrijven, is het type van de beste debit card die zij gebruiken. Veel maatschappijen en banken maken gebruik van de diensten die worden aangeboden door de firma’s VISA en Mastercard. Dit zijn maatschappijen die licenties uitgeven voor het gebruikmaken van creditcards zoals de kaarten in de top 3 debit cards.

De producten die door deze bedrijven worden aangeboden zijn niet per definitie beter dan de ander. Het is dan ook goed mogelijk dat de beste debitcard uit de top 3 debitcards van VISA is op dit moment en dat over een tijdje de beste debit card uitgegeven wordt door Mastercard wanneer er een nieuwe top 3 debit cards wordt opgesteld. De beide type kaarten kunnen voor jou de beste debitcard zijn als je kijkt naar de voorwaarden die gesteld worden voor het gebruik door de aanbieder van deze beste debit card.

De verschillen tussen de kaarten van VISA en Mastercard zijn miniem en voor jou als gebruiker nagenoeg niet merkbaar. Beide type kaarten komen voor bij verschillende aanbieders zoals banken en creditcardmaatschappijen. Ook in de top 3 debit cards is de kans groot dat 1 of meerdere kaarten zoals bijvoorbeeld de beste debitcard van één van deze maatschappijen afkomstig is. De top 3 debitcards wordt dan ook niet beïnvloedt door het type kaart dat aangeboden wordt. Het gebruikmaken van de kaarten en betalen met de debit kaarten van zowel VISA als Mastercard gaat ook op dezelfde wijze.

Wil je gebruikmaken van de beste debit card en heb je bijvoorbeeld een keuze gemaakt voor een kaart uit de top 3 debit cards, dan zitten daar ook kosten aan verbonden. De beste debitcard uit de top 3 debitcards is meestal de kaart waarvoor de minste kosten in rekening worden gebracht. Toch is het altijd aan te raden om een goede vergelijking te maken om juist de beste debit card te vinden die exact aansluit bij de wensen en behoeften die jij hebt. Het kan bijvoorbeeld best zijn dat de tweede kaart uit de top 3 debit cards voor jou de beste debitcard is. Deze top 3 debitcards is namelijk opgesteld aan de hand van een aantal criteria waardoor de producten over het algemeen gezien het best uit de bus komen.

De exacte kosten voor de beste debit card kunnen verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de maatschappij of bank waarbij je het product afneemt en van de diensten die hieronder vallen. Wat we wel kunnen vertellen is dat je eenvoudig kunt onderzoeken welke kosten er in rekening gebracht kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de top 3 debit cards om te zien dat de kosten per kaart verschillend zijn. Laten we als voorbeeld de beste debitcard uit de top 3 debitcards nemen en deze bekijken. Als je op het product van de beste debit card klikt, dan zie je dat er verschillende kosten in rekening gebracht kunnen worden.

Dit kunnen kosten zijn voor het aanvragen van de beste debitcard, een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van de kaart, kosten voor het opladen van de debit card met een bedrag om betalingen te doen, kosten die in rekening gebracht worden voor het opnemen van contant geld bij een automaat en bijvoorbeeld kosten die je betaalt als je geld vanaf de kaart wilt terugstorten op jouw bankrekening. Als je kijkt naar de top 3 debitcards, dan kun je in één oogopslag zien dat deze kosten verschillen per product. Om duidelijkheid te krijgen over alle mogelijkheden, raden we je aan om de producten goed met elkaar te vergelijken en alle kosten te onderzoeken voordat je een aanvraag voor een debit kaart in werking zet.

De beste debit card is niet altijd per definitie de goedkoopste kaart. Als je kijkt naar de top 3 debit cards is het overigens vaak wel zo dat de kosten voor de beste debitcard uit deze door ons samengestelde top 3 debitcards ook de voordeligste kaart is. Ben je op zoek naar de beste debit card voor jou en wil je weten wat de mogelijkheden zijn naast de producten die in de top 3 debit cards, dan kun je uiteraard altijd zelf ook een vergelijking maken. De goedkoopste debit card is te vinden door alle producten die er zijn met elkaar te vergelijken met elkaar op het niveau van de prijzen die gevraagd worden.

Dat kunnen verschillende soorten prijzen zijn die ook per aanbieder variëren. Als je bijvoorbeeld naar de beste debitcard kijkt uit onze top 3 debitcards, dan zie je dat deze beste debit card aan andere voorwaarden voldoet dan de andere producten die in de top 3 debit cards terug te vinden zijn. Voor het gebruik van de beste debitcard en andere kaarten uit de top 3 debitcards en daarbuiten, worden kosten gerekend. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld het aanvragen van de kaart en het gebruik daarvan. Als je voor een kaart geen jaarlijkse bijdrage hoeft te betalen in het eerste jaar, dan kan dat voordelig lijken.

We raden je echter aan om altijd goed te kijken naar alle informatie die er met betrekking tot een product beschikbaar is. Neem bijvoorbeeld de beste debit card uit de top 3 debit cards. De kans is groot dat de kosten voor het gebruik van de kaart in eerste instantie zeer laag of voordelig zijn. Kijk goed naar alle informatie die er te vinden is over deze kaart en vergelijk ook de kosten voor het gebruik van de beste debitcard in het tweede en derde jaar met de andere producten uit de top 3 debitcards. Het kan dan best zijn dat je tot de conclusie komt dat je met een andere kaart voordeliger uit bent. Let bij het maken van deze vergelijking ook op de andere kosten die in rekening gebracht kunnen worden.

Ben je op zoek naar de beste debit card en heb je onze top 3 debit cards ontdekt? Dan zijn er vast een aantal vragen die je beantwoordt wilt hebben. Is de beste debitcard uit de top 3 debitcards bijvoorbeeld ook echt de beste debit card voor jou en kun je ook een gratis kaart aanvragen? Of deze kaart of een ander product uit de top 3 debit cards voor jou de beste keuze is, is volledig afhankelijk van de wensen en behoeften die jij zelf hebt. Daarvoor kun je het best een vergelijking maken van de verschillende producten. Het is daarbij uiteraard belangrijk om te kijken naar de kosten die je kwijt zult zijn voor het gebruikmaken van deze beste debitcard.

Als er in de top 3 debitcards een kaart of meerdere kaarten worden aangeboden die gratis zijn, dan betekent dit in veel gevallen niet dat je helemaal geen kosten zult betalen. Daarom raden wij je ook aan om de beste debit card en de andere kaarten uit de top 3 debit cards en daarbuiten goed te onderzoeken voordat je voor jouzelf de beste debitcard kunt vinden en aanvragen. Gratis een beste debit card is mogelijk in sommige gevallen onder bepaalde voorwaarden. In veel gevallen gaat het dan om kosten die je het eerste jaar niet hoeft te betalen voor bijvoorbeeld het gebruik van de kaart. In de top 3 debit cards is dit over het algemeen snel te ontdekken zodra je op een product klikt.

Kijk daarom bij het zoeken naar de beste debitcard uit de top 3 debitcards en andere kaarten ook naar de kosten die later in rekening gebracht worden en de kosten die je betaald voor bijvoorbeeld het opladen van de kaart met geld. Afhankelijk van de aanbieder kunnen deze kosten voor het doen van transacties flink verschillen, waardoor je juist meer kwijt geld kwijt kunt zijn in sommige gevallen bij een kaart die gratis aangeboden wordt, dan bij een ander product.

Voor het vinden van de beste debit card voor jou raden we aan om naar de top 3 debit cards te kijken en om een vergelijking te maken. Door dit te doen kun je de beste debitcard voor jou vinden die aansluit bij de wensen en behoeften die je hebt. Het aanvragen van een kaart is vervolgens zeer eenvoudig. Als je bijvoorbeeld naar de top 3 debitcards, dan kun je eenvoudig een product aanklikken zoals de beste debit card. Je leest dan alle nodige informatie die er is met betrekking tot het gebruik en de aanvraag van het product en kunt vervolgens online de kaart aanvragen. Dat principe geldt ook voor de andere producten uit de top 3 debit cards die wij voor je op een rij hebben gezet.

Dat betekent dus dat je voor het aanvragen van de beste debitcard uit de top 3 debitcards zelf niet de deur uit hoeft. Om de best mogelijke keuze te maken voor een beste debit card voor jou, hebben we in eerste instantie de top 3 debit cards opgesteld. Het kan echter zijn dat de beste debitcard uit deze top 3 debitcards niet de beste debit card voor jou is. Maak daarom zelf een vergelijking van de mogelijke producten die er zijn om tot een gedegen keuze te kunnen komen. Het kan misschien best zijn dat de tweede kaart uit de top 3 debit cards de beste debitcard voor jou is. Maak je een keuze uit de top 3 debitcards of kies je een andere kaart, dan is het aanvragen eenvoudig te regelen. Hiervoor hoef je enkel de nodige gegevens door te geven die gevraagd worden voor de aanvraag.

Kies je voor de beste debit card uit de top 3 debit cards of heb je een andere kaart gevonden die voor jou de beste debitcard is? Dan kun je vervolgens de kaart aanvragen. Voor het aanvragen van een kaart uit de top 3 debitcards en van andere kaarten, worden verschillende gegevens gevraagd. Dit zijn onder andere gegevens om de aanvraag te kunnen behandelen en om aan te kunnen tonen dat jij de persoon bent die de beste debit card zelf aanvraagt. Informatie met betrekking tot de aanvraag kan verschillen per aanbieder. De top 3 debit cards bestaat dan ook uit verschillende soorten kaarten met verschillende procedures voor de aanvraag.

Als je een gewone creditcard wilt aanvragen in Nederland, dan wordt er normaal gezien een BKR toetsing gedaan. Daarmee wordt gekeken of je geen schulden hebt en wel aan je betalingen kunt voldoen. Voor het aanvragen van een beste debitcard uit bijvoorbeeld de top 3 debitcards werkt dat net iets anders. De beste debit card en de andere kaarten uit de top 3 debit cards kunnen namelijk aangevraagd worden zonder dat er een BKR toets wordt uitgevoerd. Dat komt doordat je met de beste debitcard uit de top 3 debitcards niet op krediet aankopen kunt doen. Je laadt immers zelf geld op de beste debit card om dit vervolgens uit te kunnen geven. Daardoor kun je ook niet in de schulden komen. Kijk voor alle voorwaarden die gesteld worden aan de producten uit de top 3 debit cards en voor de beste debitcard van de top 3 debitcards naar de specifieke producten.

Betalen met de beste debit card uit de top 3 debit cards of met een andere beste debitcard kan nagenoeg overal ter wereld. De kaarten uit de top 3 debitcards en daarbuiten worden over het algemeen aangeboden door maatschappijen die gebruikmaken van licenties die door bedrijven als VISA en Mastercard worden uitgegeven. Dit zijn kaartmaatschappijen die wereldwijd te gebruiken zijn. Het is afhankelijk van het product of je de beste debit card voor jou ook overal kunt gebruiken. Als je goed kijkt naar de top 3 debit cards en de beste debitcard uit de top 3 debitcards, dan kun je meer informatie lezen over de specifieke plekken waar je betalingen kunt doen.

In Nederland is het gebruik van een creditcard of een kaart zoals de beste debit card uit de top 3 debit cards minder gebruikelijk dan in het buitenland. Het kan dus voorkomen dat je met de beste debitcard die je uit de top 3 debitcards gekozen hebt niet bij elke winkel betalingen kunt doen. Controleer daarom voordat je gebruik wilt maken van de beste debit card of je ook bij het betreffende bedrijf kunt betalen met jouw beste debitcard.

In het verleden was het mogelijk om anoniem gebruik te maken van kaarten zoals de beste debit card uit de top 3 debit cards. Tegenwoordig is dat iets anders in verband met verschillende zaken. Ben je op zoek naar de beste debitcard voor jou en maak je gebruik van onze top 3 debitcards om de beste debit card te kiezen, dan lees je alle voorwaarden voor het gebruik van de kaarten door op de producten uit de top 3 debit cards te klikken. De kaarten zoals de beste debitcard zijn niet anoniem aan te vragen omdat je jouw gegevens moet doorgeven aan de maatschappij waarvan je de beste debit card uit bijvoorbeeld de top 3 debitcards wilt aanvragen.

Hierdoor is het aanvragen van de beste debit card uit de top 3 debit cards al niet anoniem. Het gebruik van de beste debitcard uit de top 3 debitcards en de andere kaarten kan tot op zekere hoogte wel anoniem. Wil je een betaling doen met de beste debit card die je uit de top 3 debit cards gekozen hebt of met een andere beste debitcard die niet in de top 3 debitcards is opgenomen, dan kan er aan de hand van jouw betalingen bijvoorbeeld wel gezien worden dat je een bedrag hebt afgerekend bij de slager. Het is dan niet mogelijk om te zien welke vleeswaren je gekocht hebt.