Beste Prepaid Creditcard

Hieronder vind je de Beste Prepaid Creditcard in de Top 3 Prepaid Creditcards van 22 februari 2024. Elke prepaid creditcard uit de Top 3 Prepaid Creditcards is een goede keuze. Wij houden de Top 3 Prepaid Creditcards altijd actueel en helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

1. N26

Beste keuze 2024

Neem een Mastercard debit card bij een gratis N26 bankrekening. Met deze prepaid creditcard kun je overal ter wereld en online betalen. Let op: ID-verificatie is vereist.

 • N26 Debit Mastercard
 • Eenmalige kosten: GRATIS
 • Jaarlijkse kosten: GRATIS
 • Bestedingslimiet: Geen
 • Aankoopverzekering: 365 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

2. VIABUY

2e plaats

Snel een creditcard nodig? Aanvraag in minder dan 8 minuten en je VIABUY Mastercard binnen enkele dagen in huis! Met VIABUY is alles heel simpel en 100% acceptatie.

 • VIABUY Debit Mastercard
 • Eenmalige kosten: € 69,90
 • Jaarlijkse kosten: € 19,90
 • Bestedingslimiet: Geen
 • Aankoopverzekering: n.v.t.
 • BKR-toetsing: Nee

3. ICS GO Card

3e plaats

De officiële prepaid creditcard van ICS. De ICS Go Card wordt zelfs wereldwijd geaccepteerd bij hotels en autohuur. De kaart is slechts 3 jaar geldig, hierna kun je een nieuwe aanvragen.

 • ICS GO Card
 • Eenmalige kosten: € 65
 • Jaarlijkse kosten: GRATIS
 • Bestedingslimiet: Geen
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • BKR-toetsing: Nee
Beste Prepaid Creditcard

Maak de Beste Keuze

Het kan lastig zijn om de Beste Prepaid Creditcard te vinden, daarom hebben wij de Top 3 Prepaid Creditcards in het leven geroepen. Wij hopen dat dit jou helpt bij het maken van je keuze. Elke keuze uit de Top 3 Prepaid Creditcards is een goede keuze.

Een prepaid creditcard is een vooraf oplaadbare kaart. Je stort van tevoren geld van je betaalrekening op deze kaart. Daarna kun je het geld gaan gebruiken om uitgaven mee te doen. Een prepaid kaart wordt ook wel een debit card genoemd. De werking van een prepaid creditcard is erg gemakkelijk. In de bovenstaande top 3 beste prepaid creditcards vind je alleen maar kaarten die op een zelfde, makkelijke manier werken. Je kunt dan ook heel eenvoudig deze kaarten met elkaar vergelijken en zo een goede keuze maken.

De prepaid creditcard is een kaart waar je zelf het bedrag op kunt storten: dit regel je gemakkelijk en snel online via internetbankieren. Voordat je een prepaid kaart gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten aan welke voorwaarden je moet voldoen. Het kost bijvoorbeeld geld om gebruik te maken van de prepaid creditcard. Zo moet je betalen voor het overmaken en terugboeken van geld, maar ook voor het opnemen van contant geld vanaf je debit card.

De top 3 beste prepaid creditcards zijn gekozen op basis van verschillende belangrijke punten. Zo zijn ze stuk voor stuk goedkoop, is het makkelijk om hier geld op te storten en profiteer je van verschillende voordelen ten opzichte van een normale creditcard. Je hebt een beter overzicht van je uitgaven en je geeft nooit meer uit dan nodig, omdat je zelf je limiet stelt en je zelf je geld op de kaart moet storten. Het aanschaffen van een prepaid creditcard is erg aantrekkelijk, omdat je profiteert van alle gemakken van een normale creditcard maar je vaak wel goedkoper uit bent.

Een prepaid creditcard en debit card zijn twee verschillende benamingen maar hebben vrijwel dezelfde betekenis. Een debitcard is dan ook een uitstekend alternatief voor een creditcard. Het enige verschil tussen beide opties is dat je bij de debit kaart ook zelf het bedrag op de kaart zet vanaf een bankrekening. In het geval van een reguliere creditcard wordt het bedrag pas later van de betaalrekening gehaald.

Een debit card is een betaalkaart waarmee je betaalt op een locatie waar normaal creditcards worden geaccepteerd. Dit maakt het dan ook een goed alternatief wanneer je geen creditcard wilt aanschaffen maar wel gebruik wilt maken van de voordelen die een creditcard biedt. Een debit card komt het dichtst in de buurt van een normale betaalkaart. De bankpas die je dagelijks gebruikt kun je dan ook zien als een debit kaart.

In je zoektocht naar een prepaid kaart heb je verschillende mogelijkheden. Het aanbod van debitkaarten is ruim: je doet er dan ook goed aan om de opties te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een aankoop doet waar je optimaal van gaat profiteren. Er zijn meerdere banken die prepaid creditcards aanbieden, maar je kunt dit type kaart ook bij onafhankelijke creditcardmaatschappijen aanvragen.

Met de beste prepaid creditcard is het mogelijk om online aankopen te doen en kun je de kaart gebruiken om in het buitenland aankopen te doen, bijvoorbeeld het huren van een auto of het bekostigen van een hotel. Het is mogelijk dat je normale betaalpas niet in het buitenland te gebruiken is, waardoor je niet overal kunt betalen. Een prepaid creditcard biedt hiervoor de oplossing: je hebt altijd een betaalmiddel die niet alleen veilig is, maar die ook veel mogelijkheden biedt.

Op deze pagina vind je de top 3 beste prepaid creditcards en is het een stuk makkelijker om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Je kunt de kaarten stuk voor stuk bekijken en zo bepalen welke kaart het beste bij jou past. Iedere kaart heeft zijn eigen voorwaarden en opties, waardoor je in staat bent een debit card te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie. Kijk niet alleen naar de reden waarom je een creditcard nodig hebt, maar ook wat jouw wensen zijn, hoeveel je maximaal wilt betalen en meer.

De beste prepaid kaart vind je in de bovenstaande top 3. We zorgen er altijd voor dat jij een actueel overzicht voor je krijgt. Zo houden we alle veranderingen in de gaten en kijken we naar verschillende zaken, zoals de kosten, het bestedingslimiet, de aanwezigheid van een aankoopverzekering en meer. We kijken naar alle punten die voor jou als gebruiker belangrijk zijn. Op deze manier ben jij veel beter in staat om de beste prepaid creditcard te kiezen en gebruiken.

Er zijn verschillende soorten creditcards te gebruiken: de reguliere kaart is de meest bekende. Je kunt de kaart dan optimaal gebruiken tot het bestedingslimiet en aan het einde van de maand wordt het bedrag van je betaalrekening afgeschreven. Bij een prepaid kaart is dat anders: je betaalt wel op een soortgelijke manier maar je laadt het gewenste bedrag van tevoren zelf op de kaart. Wanneer jij op zoek bent naar de beste prepaid creditcard voor jouw situatie, kun je hier terecht. Er zijn volop mogelijkheden en voor jou hebben we een top 3 van beste prepaid kaarten samengesteld. Zo wordt het voor jou makkelijker om een keuze te maken.

De top 3 is samengesteld op basis van belangrijke criteria: de beste prepaid creditcard is vaak de kaart met de laagste kosten en de beste voorwaarden. Zo heb je de mogelijkheid om een creditcard te kiezen die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Hier kun je ook altijd je opties vergelijken in het overzicht. Op deze manier ben je in staat om te bepalen welke creditcards je kunt aanschaffen en welke voor jou de juiste keuze is.

Er zijn verschillende merken voor prepaid creditcards. In de eerste plaats heb je de keuze voor bekende creditcardmaatschappijen zoals Visa en Mastercard. Dit zijn de meest bekende namen op het gebied van creditcards en ook als het gaat om prepaid creditcards kun je bij dit merk terecht. Een kaart van Visa en Mastercard is een populaire keuze omdat je met deze kaarten vrijwel overal ter wereld kunt betalen. Deze zekerheid is prettig en dit is dan ook de reden dat veel mensen voor een kaart van een van deze merken kiezen.

Het is daarnaast ook mogelijk om een prepaid kaarten van een Nederlandse bank aan te schaffen. Wellicht heeft jouw bank dit type kaart in het aanbod: het kan aantrekkelijk zijn om voor een kaart van jouw bank te kiezen, omdat je dan te maken krijgt met aanbiedingen of acties. Daarnaast is het makkelijk om jouw geldzaken bij één partij te regelen. Vaak zijn de prepaid creditcards van banken ook een onderdeel van Visa of Mastercard en dit betekent dat je profiteert van de meeste voordelen die deze kaarten met zich meebrengen, zoals wereldwijde betalingen.

Er zitten veel voordelen aan een prepaid kaart. In de eerste plaats geef je nooit geld uit wat je niet hebt, omdat je het geld van tevoren vanaf je betaalrekening op je prepaid kaart moet zetten. Je bepaalt daardoor altijd zelf het limiet. Je kunt gebruik maken van deze creditcard wanneer je op vakantie gaat of wanneer je in het buitenland een auto wilt huren en een creditcard is hiervoor verplicht. Je hoeft geen dure creditcard aan te schaffen omdat een prepaid creditcard hetzelfde betaalgemak biedt.

Als tweede voordeel biedt de beste prepaid creditcard dat je veel minder kosten betaalt dan bij een normale creditcard. Vooral wanneer je geen geld wilt lenen maar wel gebruik wilt maken van een kaart is een prepaid creditcard een goedkopere en betere keuze. Je hebt wel alle betaalvoordelen van een creditcard en het duidelijke overzicht in je uitgaven. Een debit card kun je altijd opwaarderen wanneer je wilt en dit is bij een normale creditcard niet mogelijk.

Een derde voordeel van een debit card is dat je geen BKR-toetsing nodig hebt. Omdat je alleen geld op de kaart zet van je eigen betaalrekening loop je veel minder risico. Er is geen sprake van een afwijzing voor de aanvraag van jouw kaart, terwijl dit bij een normale creditcard wel het geval is. Een prepaid creditcard aanvragen is dan ook voor iedereen mogelijk.

Hoeveel de beste prepaid creditcard kost is afhankelijk van wat voor jou de goede keuze is. Er zijn heel veel soorten prepaid kaarten beschikbaar en op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie bepaal je welke kaart een goede keuze is. In de top 3 kun je meteen zien welke prepaid creditcards wij als beste hebben gekozen en hoeveel je hiervoor kwijt bent.

Welke kosten zijn er verbonden aan de debit card? Je betaalt in de eerste plaats altijd eenmalige aanschafkosten. Dit bedrag verschilt per aanbieder en je doet er dan ook goed aan om deze kosten te vergelijken. Ook betaal je bij de meeste kaarten ook maandelijkse of jaarlijkse kosten. Dit is het bedrag dat je betaalt voor het gebruik van de kaart. Verder zijn er nog extra kosten waar je mee te maken kunt krijgen. Zo rekenen sommige banken of creditcardmaatschappijen kosten voor het opnemen van contant geld van de prepaid kaart.

Wij hebben de beste prepaid creditcards onder andere gekozen op basis van de kosten. Zo is het goed mogelijk om een kaart te kiezen die niet alleen lage of geen eenmalige kosten heeft, maar kun je ook kiezen voor een kaart met zeer lage maandelijkse kosten of zelfs gratis gebruik. Door de prepaid kaarten in de top 3 met elkaar te vergelijken en te bepalen wat goed bij jou past, kies je gegarandeerd voor de beste prepaid creditcard.

Je kunt vrijwel overal betalen met een debit card. Het is wel belangrijk om te weten dat er soms uitzonderingen op de regel zijn. Zo kun je niet altijd de prepaid creditcard gebruiken als betaalmiddel bij de huur van een auto in het buitenland of als borg bij een hotel. Houdt hier dan ook rekening mee in de aanvraag van een prepaid kaart. Er staat aangegeven bij iedere kaart wat je mogelijkheden zijn. Zo weet je van tevoren waar je kunt betalen en hoe je de kaart kunt gebruiken.

Het gebruik van een debit card brengt veel voordelen met zich mee, omdat het in veel gevallen hetzelfde werkt als een normale creditcard. Je ervaart dus veel betaalgemak, maar er zitten wel verschillen tussen een prepaid creditcard en een normale creditcard. Een normale creditcard biedt nog meer mogelijkheden en gemak. Kijk hier daarom goed naar voordat je een kaart koopt, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Nee, er is geen BKR-toetsing bij een prepaid creditcard. Bij een normale creditcard is dit wel het geval: er wordt dan gecontroleerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) of je leningen hebt openstaan en of je deze kunt betalen. Blijkt het dat je al meerdere schulden of leningen hebt, dan kan een bank of creditcardmaatschappij de aanvraag voor een kaart weigeren. Dit is bij de prepaid creditcard niet het geval, omdat je in dit geval de kaart zelf oplaadt met je eigen geld.

Het is aantrekkelijk om voor een prepaid creditcard te kiezen wanneer je niet wilt dat er een BKR-toetsing plaatsvindt. Ook wanneer je weet dat je meerdere leningen hebt openstaan en de kans groot is dat de aanvraag voor een normale creditcard wordt afgewezen, is het mogelijk om voor een prepaid creditcard te kiezen. Het is wel belangrijk om te weten dat je hierbij geen geld ‘leent’, omdat je het geld vanaf je eigen betaalrekening op de kaart stort.

De beste prepaid kaart kiezen doe je op basis van je eigen wensen en persoonlijke situatie. Je vindt op deze pagina de lijst met de beste prepaid creditcards van dit moment, maar dit hoeft niet altijd te betekenen dat ze ook voor jou de beste keuze zijn. Soms ben je op zoek naar de meest goedkope kaart en in andere gevallen wil je juist een prepaid kaart met veel voordelen, zoals een aankoopverzekering of gratis gebruik van de kaart na aanschaf. Bepaal daarom van tevoren eerst je wensen en hoe jij de kaart wilt gaan gebruiken. Op basis hiervan maak je de beste keuze.

Met ons overzicht van de beste prepaid creditcards willen we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Het is dan ook een handige leidraad voor het maken van een keuze. We hebben de kaarten stuk voor stuk gekozen op basis van de beste prijzen en de meest aantrekkelijke voorwaarden. En omdat we de lijst altijd up-to-date houden, kies jij gegarandeerd voor de beste prepaid creditcard.