1. N26

N26
0,00
Beste keuze 2020 Meest gekozen
 • N26
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 1 week
 • BKR-toetsing: Nee

Wil je de N26 aanvragen, dan krijg je beschikking over een veelzijdige prepaid creditcard. Je kunt de N26 kopen en zelf geld storten op de kaart zodat je vervolgens wereldwijd betalingen kunt doen. De N26 aanvragen is al binnen enkele minuten geregeld, dus waar wacht je nog op!?

Openbank
0,00
 • Openbank
 • Aanschafkosten: GRATIS
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 1 week
 • BKR-toetsing: Nee

Ben je op zoek naar een goedkope prepaid creditcard in combinatie met een bankrekening? Dan kun je eenvoudig Openbank aanvragen. Openbank kopen geeft jou beschikking over een prepaid creditcard die je wereldwijd kunt gebruiken in combinatie met een handige app. Wacht niet langer en kies direct voor Openbank aanvragen!

3. VIABUY

VIABUY
19,90
 • VIABUY
 • Aanschafkosten: € 69,90
 • Opwaarderen: GRATIS
 • Levertijd: 24 uur
 • BKR-toetsing: Nee

Ben je op zoek naar een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel met de voordelen van een creditcard? Dan kun je eenvoudig VIABUY aanvragen via de app of website. Wil je VIABUY kopen, dan kun je altijd en overal betalingen doen en contanten opnemen. Met de gebruiksvriendelijke app beheer je met gemak jouw account en rekening.


Vrouw met Prepaid Creditcard

Prepaid Creditcard Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Prepaid Creditcards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de prepaid creditcard kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 9 april 2020. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.

1 bezoeker online op deze pagina


Een creditcard is zeer handig om betalingen mee te doen. Er zijn verschillende soorten creditcards waarbij de ‘gewone’ creditcard het meest voorkomend is. Dit type kaart wordt gebruikt om betalingen mee te doen die worden voorgeschoten door de bank of creditcardmaatschappij. Vervolgens wordt er, vaak 1 keer in de maand, het bedrag van jouw rekening afgeschreven dat je die maand hebt gespendeerd. Een andere manier van betalen is door gebruik te maken van een prepaid creditcard. Daarmee betaal je ook op veel plekken op een soortgelijke wijze. Het verschil met een gewone creditcard is dat je met dit type kaart een bepaald bedrag op de kaart geladen hebt.

Hierdoor zit je met een limiet waardoor je een maximaal bedrag kunt besteden. Ben je op zoek naar de beste prepaid creditcard, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Om jou hierin te ondersteunen hebben we een top 3 prepaid creditcards gemaakt waarin de beste prepaid creditcard en de daaropvolgende producten worden uitgelicht. Deze top 3 prepaid creditcards is samengesteld aan de hand van enkele criteria en eisen. De beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards is vaak de kaart waarvoor je de minste kosten betaald en waarmee je de meeste voordelen hebt tijdens het gebruik.

Om de beste prepaid creditcard te kunnen vinden, zul je moeten kijken welke wensen en behoeften je hebt met betrekking tot het doen van betalingen. Wil je bijvoorbeeld uitgaven doen tot aan een bepaald limiet? Dan is de prepaid creditcard een goede optie. Zet jouw wensen en behoeften op een rij en begin met het vergelijken van de verschillende soorten prepaid kaarten die hier worden aangeboden. In de top 3 prepaid creditcards zie je welke kaarten wij hebben uitgelicht in een handig overzicht. Door te kijken naar deze top 3 kun je inspiratie opdoen voor het vinden van een geschikt product als betaalmiddel.

Bij het uitkiezen van de beste prepaid creditcard is het goed om te weten hoe de kaart gebruikt kan worden. De kaarten die in de top 3 prepaid creditcards aangeboden worden werken allemaal volgens hetzelfde principe. De beste prepaid creditcard is bijvoorbeeld een kaart waarop je een gewenst bedrag kunt storten. Dit bedrag is het krediet dat je maximaal kunt spenderen. Het storten van geld op de kaart doe je via internetbankieren door vanaf jouw bankrekening een bedrag op de beste prepaid creditcard te storten. Kijk voor alle voorwaarden en eisen waaraan je moet voldoen wel eerst goed bij het product voordat je deze aanvraagt.

De top 3 prepaid creditcards is bijvoorbeeld samengesteld uit kaarten waarvoor je onder andere de minste kosten kwijt bent. Het storten van geld op de beste prepaid creditcard en de andere kaarten uit de top 3 prepaid creditcards kost namelijk geld. Ook geld terugboeken naar een bankrekening en het opnemen van geld bij een pinautomaat kosten geld. Houdt dit gegeven dan ook in je achterhoofd bij het kiezen van een prepaid creditcard. In veel gevallen is het ook mogelijk om een negatief saldo op de prepaid creditcard te hebben. Dat betekent dat je meer hebt uitgegeven dan dat er op de kaart is geladen.

Naast de term beste prepaid creditcard wordt er ook wel eens van een debit card gesproken. Deze namen worden in Nederland allebei gebruikt voor een prepaid creditcard. In het buitenland kan er echter wel sprake zijn van verschillende betaalmiddelen. De kaarten in de top 3 prepaid creditcards en die hier verder worden aangeboden, kun je dan buiten Nederland ook het best aanduiden als een prepaid creditcard om verwarring te voorkomen. De lijst met kaarten die wij hebben samengesteld en waarvoor wij een beste prepaid creditcard in een top 3 prepaid creditcards hebben gemaakt, bestaat uit verschillende prepaid creditcards die zowel de naam prepaid als debit kunnen gebruiken.

Je hoeft dus niet in verwarring te raken als je een beste prepaid creditcard wilt aanvragen uit de top 3 prepaid creditcards en tijdens de aanvraag ontdekt dat er gesproken wordt over een debit card. De beste prepaid creditcard wordt ook wel debit card genoemd omdat je in principe niet op krediet betaald. Je hebt immers al geld op de pas geladen dat je kunt gebruiken voor het doen van betalingen. Deze betalingen doe je dus op het debet van de kaart. Om een volledig overzicht te krijgen van de mogelijkheden of voor het maken van een keuze uit de top 3 prepaid creditcards, raden we je aan om jouw wensen en behoeften op een rij te zetten en een vergelijking te maken.

De beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards kan door verschillende kaartmaatschappijen worden aangeboden. Er wordt over het algemeen gebruik gemaakt van twee verschillende soorten kaarten door creditcardmaatschappijen en banken. Dit zijn de welbekende merken VISA en Mastercard. In principe zijn er niet veel verschillen te merken als je gebruik maakt van deze kaarten. Het kan ook goed zijn dat de beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards bijvoorbeeld van het merk VISA is en dat een andere kaart van Mastercard is. Deze bedrijven zijn de organisaties die licenties uitgeven aan maatschappijen en banken voor het gebruik maken van de diensten die zij aanbieden.

Het voordeel van gebruik maken van deze kaarten is dat je nagenoeg over de hele wereld betalingen kunt doen. Dat geldt voor de prepaid kaarten van VISA en Mastercard en voor de gewone creditcards. Over het algemeen worden kaarten van Mastercard vaker gebruikt door banken. Het kan bijvoorbeeld goed zijn dat de pinpas die je gebruikt voor het doen van betalingen vanaf jouw bankrekening, van Mastercard is. Als je kijkt naar kaarten zoals de beste prepaid creditcard en de andere kaarten uit de top 3 prepaid creditcards, dan maakt het uiteraard niet uit welke maatschappij een bepaalde kaart aanbiedt. De verschillen tussen deze bedrijven zijn dan ook minimaal.

Als je kijkt naar de verschillen dan zitten die in de extra diensten die worden aangeboden door de bedrijven. Voor zowel VISA als Mastercard geldt dat je altijd veilig online betalingen kunt doen en inzicht hebt in de betalingen die je gedaan hebt. Dat geldt voor de gewone creditcard en ook bijvoorbeeld voor de beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards. Als je gebruik maakt van een VISA kaart, kun je gebruik maken van speciale Global Offers. Hierdoor kun je bijvoorbeeld kortingen krijgen op bepaalde artikelen. Met Mastercard wordt er een soortgelijk systeem aangeboden, maar dan met de naam Priceless Specials. Met Mastercard is het in tegenstelling tot VISA ook mogelijk om te sparen voor Air Miles.

Net als het gebruikmaken van andere betaalmiddelen zoals een gewone creditcard, zitten er aan het betalen met een prepaid kaart ook kosten verbonden. Als je kijkt naar de beste prepaid creditcard en de overige kaarten uit de top 3 prepaid creditcards, dan zie je vaak gelijk een deel van de kosten die je kwijt bent. De exacte kosten voor het aanvragen en gebruiken van de beste prepaid creditcard en andere kaarten kan dan ook flink verschillen per product. Als je kijkt naar de producten uit de top 3 prepaid creditcards, dan zul je direct zien dat er verschillen zitten in de prijzen die gevraagd worden voor het kopen van de beste prepaid creditcard of een andere kaart.

Als je kijkt naar de informatie en details die bij de top 3 prepaid creditcards en andere kaarten wordt gegeven, dan kom je al snel meer te weten. Zo is de kans zeer groot dat je voor het opladen van de beste prepaid creditcard met een bepaald bedrag waar je betalingen mee wilt doen geld betaald. Andere kosten die in rekening gebracht kunnen worden zijn kosten voor het opnemen van contant geld bij een geldautomaat of bijvoorbeeld voor het terugstorten van geld vanaf de kaart naar jouw bankrekening.

Andere kosten die door een maatschappij of bank gevraagd kunnen worden voor een prepaid creditcard zijn kosten voor het aanvragen van de kaart, het kopen van de kaart en bijvoorbeeld jaarlijkse kosten om de kaart te kunnen gebruiken. Voordat je een keuze maakt en een aanvraag doet voor bijvoorbeeld één van de producten uit de top 3 prepaid creditcards, raden we je dan ook aan om deze kosten en alle voorwaarden zo goed mogelijk door te lezen om niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

De beste prepaid creditcard is niet altijd per definitie de goedkoopste prepaid creditcard. De kosten die je betaald voor het gebruik van een dergelijke kaart kunnen namelijk verschillen per aanbieder. Als je kijkt naar de top 3 prepaid creditcards en de beste prepaid creditcard vergelijkt met de andere kaarten, dan is het meestal wel zo dat de kosten over het algemeen het laagst zijn. De vraag is dan natuurlijk vervolgens of deze kaart ook de beste kaart is of dat je beter voor een ander product uit bijvoorbeeld de top 3 prepaid creditcards kunt kiezen.

De beste prepaid creditcard voor jou is de kaart die aansluit bij de wensen en behoeften die jij hebt met betrekking tot het doen van betalingen. Het kan bijvoorbeeld goed zijn dat deze kaart voor jou helemaal niet terug te vinden is in de top 3 prepaid creditcards. Wil je echt gebruik maken van de goedkoopste en beste prepaid creditcard voor jou? Dan moet je daarvoor een vergelijking maken. Zet de wensen die jij hebt op papier en bedenk welke kosten je zou willen uitgeven voor het gebruikmaken van een kaart. Begin met kijken naar de top 3 prepaid creditcards en ga aan de hand van de criteria waarmee deze top 3 prepaid creditcards is opgesteld onderzoeken welk product het best bij jou past.

Let er daarbij altijd op dat er naast de standaardkosten ook andere kosten gevraagd kunnen worden. Voor het aanschaffen van een kaart kun je bijvoorbeeld kosten betalen of juist gelokt worden met een aanbieding waarbij je het eerste jaar geen kosten voor de aanschaf betaald. Dat wil echter niet zeggen dat de kaart ook volledig gratis is. Kosten die door een creditcardmaatschappij of een bank gerekend kunnen worden zijn bijvoorbeeld kosten voor het storten van geld op de kaart, voor het opnemen van contant geld bij een automaat of wanneer je geld wilt terugstorten op een rekening.

Wil je de beste prepaid creditcard voor jou aanvragen of heb je een ander product in de top 3 prepaid creditcards gevonden dat aansluit bij de behoeften die je hebt, dan wil je uiteraard duidelijkheid hebben over de kosten die je daarvoor kwijt bent. Om de vraag te beantwoorden of dit ook gratis kan, zullen we je een korte toelichting geven. Het is in de eerste plaats afhankelijk van de aanbieder van de kaart, dat wil zeggen een bank of creditcardmaatschappij, of er kosten betaald moeten worden voor het aanvragen van een creditcard. Over het algemeen gezien worden er vaak acties aangeboden waarbij je geen kosten hoeft te betalen en dus gratis bijvoorbeeld de beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards kunt aanvragen.

Of dit echt gratis is, moet je goed onderzoeken voordat je de aanvraag doet. In veel gevallen gaat het dan namelijk om een korting waarbij je bijvoorbeeld het eerste jaar gratis de beste prepaid creditcard kunt aanvragen. In de top 3 prepaid creditcards en bij de andere aanbieder van deze kaarten kun je vaak direct zien wat de kosten zijn voor het aanvragen van de kaart. Als deze kosten gratis zijn, dan is dat in de eerste plaats al mooi meegenomen natuurlijk. Om er zeker van te zijn dat je dan ook het voordeligst uit bent, is het verstandig om te kijken naar alle andere mogelijke kosten die in rekening gebracht kunnen worden.

Zo kan het bijvoorbeeld goed zijn dat je voor de beste prepaid creditcard geen aanschafkosten betaald, maar wel hoge kosten hebt voor het storten van geld op de kaart of wanneer je contant geld bij een automaat wilt opnemen. Begin daarom met het maken van een vergelijking van de kaarten uit de top 3 prepaid creditcards aan de hand van alle kosten die er gevraagd worden om uit te zoeken welke prepaid creditcard het voordeligst voor jou is om te gebruiken.

Wil je beste prepaid creditcard of een andere kaart uit de top 3 prepaid creditcards, dan is dat zeer eenvoudig. Zoals je kunt zien hebben wij voor jou een selectie gemaakt waarvan wij denken dat dit de beste prepaid creditcard en de top 3 prepaid creditcards van dit moment zijn. Deze kaarten zijn aan de hand van enkele criteria geselecteerd en zijn uiteraard pas de beste prepaid creditcard voor jou, als deze ook aan jouw behoeften kunnen voldoen. Het kopen van de kaart is dan vervolgens zeer eenvoudig. Dit kun je direct online doen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft te gaan.

Naast het opstellen van een top 3 prepaid creditcards helpen wij je namelijk ook met het aanschaffen van de beste prepaid creditcard voor jou. Dit doen we door het geven van voldoende informatie en hiervoor maak je, aan de hand van een vergelijking die je doet, een keuze voor een prepaid creditcard die je wilt aanschaffen. Dit kan bijvoorbeeld heel goed een kaart uit de top 3 prepaid creditcards zijn. Selecteer de kaart die je wenst aan te schaffen om vervolgens de gevraagd gegevens in te vullen. Na een eenvoudige check van de bank of maatschappij wordt vervolgens de kaart bij jou thuisbezorgd en kun je geld op de creditcard storten voor het doen van betalingen.

Als je een keuze maakt voor de beste prepaid creditcard voor jou of een andere kaart uit bijvoorbeeld de top 3 prepaid creditcards, dan moet je tijdens de aanvraag enkele gegevens invullen. Doe je dit voor een gewone creditcard, dan is het gebruikelijk dat je tijdens de aanvraag gegevens moet invullen met betrekking tot jouw financiële situatie. Deze informatie wordt dan vervolgens gebruikt om te controleren of je in staat bent om betalingen te kunnen doen en of je geen schulden hebt uit het verleden. Dit onderzoek wordt een BKR toetsing genoemd. Heb je in het verleden of nu te maken gehad met betalingsachterstanden of schulden, dan sta je geregistreerd bij het BKR en kun je geen creditcard aanvragen.

Voor het aanvragen en gebruiken van de beste prepaid creditcard en de andere kaarten uit de top 3 prepaid creditcards zit dat echter een stuk anders. Er wordt in dit geval namelijk geen BKR toetsing afgenomen. Dat is niet noodzakelijk omdat je alleen het geld uit kan geven dat je zelf vooraf op de beste prepaid creditcard geladen hebt. Als je kijkt naar alle andere producten uit de top 3 prepaid creditcards, dan kun je eenvoudig zien dat je deze kunt aanvragen zonder dat je daarvoor getoetst wordt bij het BKR.

Wil je betalingen doen met de beste prepaid creditcard? Dan is de vraag natuurlijk waar je dit wel en niet kunt doen. De meeste kaarten die je hier kunt vinden en dus ook de kaarten uit de top 3 prepaid creditcards zijn wereldwijd te gebruiken. Er zijn echter ook veel plekken waar je juist niet kunt betalen met een prepaid creditcard. Over het algemeen kan de beste prepaid creditcard gebruikt worden voor het doen veel verschillende soorten betalingen. Wil je echter een auto huren en gebruik maken van een prepaid credit card, dan is de kans groot dat dit niet mogelijk is omdat de kaart als borgmiddel gebruikt moet worden in veel gevallen.

Als je met een van de kaarten uit de top 3 prepaid creditcards wilt betalen bij een hotel, dan is de kans ook aanwezig dat dit niet mogelijk is met bijvoorbeeld de beste prepaid creditcard uit de top 3 prepaid creditcards. Veel hotels vragen voor het boeken of reserveren van een kamer een creditcardnummer als veiligheidsmiddel. Als je exact wilt weten of je ook met jouw beste prepaid creditcard betalingen kunt doen in bijvoorbeeld een winkel of bij een bedrijf in Nederland, dan kun je daarvoor het beste navraag doen bij het bedrijf zelf.

Wil je de beste prepaid creditcard vinden die bij jouw wensen aansluit en ben je nieuwsgierig of dit ook anoniem kan? Dan is dat eenvoudig uit te leggen. Kies je bijvoorbeeld voor een kaart uit de top 3 prepaid creditcards, dan zul je altijd jouw gegevens moeten doorgeven om een aanvraag voor een kaart te kunnen doen. Dat betekent dus ook dat de creditkaartmaatschappij of bank waarbij je een aanvraag doet altijd op de hoogte is van het feit dat jij de gebruiker bent van deze beste prepaid creditcard. Het komt er dus op neer dat je niet anoniem een prepaid creditcard kunt aanvragen.

In het verleden was het wel mogelijk om anoniem een kaart aan te vragen en te gebruiken. Tegenwoordig is dit echter niet meer denkbaar en daarom bestaat de top 3 prepaid creditcards ook alleen uit kaarten die je niet anoniem kunt gebruiken. Omdat je vooraf een bepaald bedrag op de kaart laadt, is het tot op zeker hoogte wel mogelijk om voor een deel anonieme betalingen te doen. Aan de hand van de betalingen die jij in een winkel doet is namelijk niet af te lezen welke producten je gekocht hebt. Het is dan bijvoorbeeld wel mogelijk om te zien dat je een betaling hebt gedaan bij de bakker op de hoek, maar niet welke broden je gekocht hebt. Ben je benieuwd wat voor jou de beste prepaid creditcard is en of je deze kaart in de top 3 prepaid creditcards kunt vinden? Maak dan een vergelijking van de kaarten uit de top 3 prepaid creditcards aan de hand van de wensen en behoeften die jij hebt. Zo kun je zeer eenvoudig en snel de beste prepaid creditcard voor jou vinden en aanvragen.