Beste Zakelijke Creditcard

Hieronder vind je de Beste Zakelijke Creditcard in de Top 3 Zakelijke Creditcards van 9 december 2023. Elke zakelijke creditcard uit de Top 3 Zakelijke Creditcards is een goede keuze. Wij houden de Top 3 Zakelijke Creditcards altijd actueel en helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

1. N26 Business

Beste keuze 2023

Krijg een virtuele creditcard bij een gratis N26 Standard bankrekening. Wil je een fysieke creditcard? Upgrade je N26-account dan naar N26 Smart, N26 You of N26 Metal.

 • N26 Business Debit Mastercard
 • 0,1% cashback op alle aankopen
 • Jaarlijkse kosten: GRATIS
 • Bestedingslimiet: n.v.t.
 • Aankoopverzekering: n.v.t.
 • Geen papierwerk vereist

2. Visa World Card Business

2e plaats

De Visa World Card Business is uitermate geschikt voor startende ondernemers. Dit is de meest gekozen zakelijke creditcard.

 • Visa World Card Business
 • ZZP'ers, ondernemers en directeuren
 • Jaarlijkse kosten: € 35
 • Bestedingslimiet: n.v.t.
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • Diverse extra verzekeringen

3. Mastercard Business

3e plaats

De Mastercard Business is zowel geschikt voor startende ondernemers als medewerkers voor je bedrijf. Bepaal de limiet per medewerker.

 • Mastercard Business
 • Bedrijven tot 50 medewerkers
 • Jaarlijkse kosten: € 35
 • Bestedingslimiet: n.v.t.
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • Diverse extra verzekeringen
Beste Zakelijke Creditcard

Maak de Beste Keuze

Het kan lastig zijn om de Beste Zakelijke Creditcard te vinden, daarom hebben wij de Top 3 Zakelijke Creditcards in het leven geroepen. Wij hopen dat dit jou helpt bij het maken van je keuze. Elke keuze uit de Top 3 Zakelijke Creditcards is een goede keuze.

Een zakelijke creditcard heeft vrijwel dezelfde werking als een gewone creditcard. Het enige verschil is dat je met een zakelijke kredietkaart de zakelijke en persoonlijke uitgaven kunt scheiden. Je hebt dus een beter overzicht in je financiën. Een zakelijke creditcard gebruik je voor het bekostigen van zakelijke uitgaven. Je maakt hierbij gebruik van een kaart die je aanschaft bij een bank of een creditcardmaatschappij. De uitgaven die je met de kaart doet, worden voorgeschoten door de bank of maatschappij. Aan het einde of het begin van de volgende maand worden deze kosten van je rekening afgeschreven. Dit is meestal de rekening van het bedrijf.

Met de beste zakelijke creditcard kies je voor heel veel gemak, we hebben alleen de kaarten op een rij gezet die op basis van kosten, bestedingslimiet en verzekeringen de meest aantrekkelijke keuze zijn. Op deze manier is het voor jou erg gemakkelijk om een kaart te kiezen die aan je wensen voldoet en die perfect aansluit op de uitgaven die jij doet. Daarnaast bieden veel kaarten ook andere zakelijke extra’s waarvan je kunt profiteren. Het is voor veel bedrijven aantrekkelijk om een zakelijke kaart te hebben: zowel voor grote als voor kleine bedrijven.

Het vinden van de beste zakelijke kaart doe je online. Hier vind je de beste krediet kaarten die jij kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden. En omdat we deze pagina altijd up-to-date houden, ben je altijd in staat om te ontdekken welke zakelijke kaart de beste van dit moment is. Je kiest gegarandeerd voor een kwalitatieve kaart waarmee je niet alleen veel mogelijkheden hebt, maar ook de ultieme vrijheid ervaart in zakelijke betalingen. Bekijk hier de top 3 zakelijke kaarten van dit moment.

Er zijn heel veel verschillende soorten zakelijke kredietkaarten. Dit kan het dan ook lastig maken om te bepalen wat voor jou de beste zakelijke creditcard is. Alleen al van bekende creditcardmaatschappijen als Visa en Mastercard zijn er veel verschillende kaarten beschikbaar die je zakelijk kunt gebruiken. Er zijn daarnaast ook banken waarbij het mogelijk is om een zakelijke creditcard aan te schaffen. Je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een business of een corporate kaart. Onderstaand lees je de verschillen.

Een business creditcard is een zakelijke kredietkaart die wordt gebruikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. De kaart biedt verschillende voordelen aan bedrijven als het gaat om betalingen en het ontvangen van een duidelijk overzicht. Met een goede zakelijke creditcard kun je als startende ondernemer betalingen uitvoeren, maar is het ook mogelijk om voor medewerkers van bedrijf een kaart aan te schaffen. Je stelt dan zelf de limiet in per medewerker. Een business card is dan ook de ideale keuze wanneer je een klein of middelgroot bedrijf hebt en je graag overzicht wilt hebben in de financiën. In de top 3 beste zakelijke creditcards is het ook mogelijk om een goede business card te ontdekken.

Een corporate card is een zakelijke creditcard die vooral geschikt is voor de grotere bedrijven. Het verschil met een business card is dat je een corporate kaart kunt gebruiken zonder dat er een persoon aan gekoppeld is. De kaart kan door diverse medewerkers worden gebruikt voor het doen van aankopen. Je krijgt achteraf altijd een duidelijk overzicht van de uitgaven die met de kaart zijn gedaan. Zo krijg je inzicht in de uitgaven over een bepaalde periode.

Wat voor jou de beste zakelijke creditcard is, is afhankelijk van jouw eigen wensen, maar ook het type bedrijf dat je hebt. Het is daarom lastig om één kaart te noemen die voor iedereen werkt, want dit is simpelweg niet mogelijk. Dit is dan ook de reden dat er zoveel verschillende business creditcards beschikbaar zijn: op deze manier is er voor ieder wat wils. Wij hebben voor jou een top 3 beste zakelijke creditcards opgesteld. Hierbij is gekeken naar het type kaart, maar ook de voorwaarden en de kosten. De kaarten die op deze punten het beste scoorden, zijn in de top 3 terecht gekomen. En omdat we altijd de kaarten blijven controleren, kunnen we jou altijd voorzien van actuele informatie.

Het gebruik van een zakelijke kredietkaart maakt het heel gemakkelijk om altijd en overal betalingen te doen. Als bedrijf is het heel aantrekkelijk om voor een creditcard te kiezen: bepaal van tevoren altijd aan welke wensen een kaart moet voldoen. Vind je het belangrijk om een kaart te kiezen die ideaal is voor een zzp’er, of wil je graag een kaart voor jouw bedrijf met tientallen medewerkers? Er is altijd een kaart te vinden die bij jouw wensen past. Door de kaarten met elkaar te vergelijken wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken.

Creditcards worden aangeboden door een creditcardmaatschappij, bank of andere firma. Wanneer je naar de top 3 kijkt, valt het op dat de kaarten worden aangeboden door diverse namen, maar dat ze allemaal bij een specifieke aanbieder vandaan komen. In het geval van zakelijke creditcards zijn er drie grote merken: Visa, Mastercard en American Express (AMEX). Deze organisaties geven wereldwijd licenties uit voor het gebruiken van diensten en kaarten die worden aangeboden.

Visa en Mastercard zijn merken waar de beste zakelijke creditcards te vinden zijn. Deze merken zijn wereldwijd bekend en bieden dan ook heel veel voordelen. Door de bekendheid van deze bedrijven is het met een kaart van deze aanbieders mogelijk om als bedrijf wereldwijd aankopen te doen. De kans is dan ook groot dat de top 3 beste zakelijke kredietkaarten bestaat uit kaarten van een van deze merken. Mastercard is een merk dat ook samenwerkt met banken, waardoor het goed mogelijk is om een zakelijke creditcard van je bank aan te vragen waar het logo van Mastercard op staat. Je kunt dan wereldwijd gebruik maken van handige services.

American Express is een derde grote naam op het gebied van zakelijke kredietkaarten Het is wel belangrijk om te weten dat deze partij net wat minder dekking biedt dan Visa en Mastercard. Bepaal daarom van tevoren welke eisen jij stelt aan een zakelijke creditcard en of deze kaart hieraan voldoet. Het is met een American Express creditcard vaak wel weer mogelijk om punten te sparen waarmee je korting krijgt op zaken, zoals vliegreizen. Dit kan interessant zijn voor jouw bedrijf en het is dan ook aan te raden om je hier als bedrijf in te verdiepen.

Een zakelijke kredietkaart is de juiste keuze wanneer je op zoek bent naar een manier om je zakelijke en persoonlijke betalingen gescheiden te houden, bijvoorbeeld wanneer je zzp’er bent. Maar je kunt er ook voor kiezen om een kaart aan te schaffen waarmee jij en je werknemers aankopen voor het bedrijf kunnen doen, zodat je aan het einde van de maand een overzicht krijgt van alle betalingen die met de kaart zijn gedaan. Je kunt een zakelijke creditcard aanvragen wanneer je als bedrijf bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ben je een particuliere klant? Dan is het mogelijk om een reguliere creditcard aan te schaffen.

Het maakt niet uit hoe klein of groot jouw bedrijf is: met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel ben je in staat om een zakelijke creditcard aan te vragen. Het is wel belangrijk om te weten dat er bij zakelijke creditcards onderscheid wordt gemaakt tussen meerdere soorten kaarten. Zo kies je voor een business card als je een klein of middelgroot bedrijf hebt en kies je voor een corporate card als het gaat om een groot bedrijf. Bij een business card wordt er een persoon aan de kaart gekoppeld en bij een corporate card kunnen meerdere personen gebruik maken van dezelfde kaart.

Je kunt ook voor zakelijk krediet kiezen. Wat is het verschil tussen een zakelijke lening en zakelijk krediet?Zakelijk krediet gebruik je wanneer je een tekort hebt en even niet genoeg geld in de kas hebt om een rekening aan een leverancier betalen. Een zakelijke lening is de juiste keuze wanneer je een eenmalige, grote uitgave moet doen voor jouw bedrijf.

Een zakelijke kredietkaart aanvragen kun je relatief snel aanvragen. Om er zeker van te zijn dat je de beste zakelijke creditcard kiest, doe je er eerst goed aan om je wensen op een rij te zetten. Je kunt daarna ook gebruik maken van de top 3 zakelijke creditcards op deze pagina: je leest hier belangrijke informatie over de kaarten en kunt hier een vergelijking maken. Zo is het mogelijk om de beste kaart te vinden die aansluit bij jouw wensen en die van je bedrijf. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je de kaart meteen aanschaffen.

Het aanvragen van de beste zakelijke creditcard doe je online. Je hoeft niet langs een bank of creditcardmaatschappij: tegenwoordig kun je gewoon jouw aanvraag op de website van de aanbieder doen. Kies je een kaart uit de top 3, dan zie je hier een button staan met ‘Direct aanvragen’. Door hierop te klikken, navigeer je naar de website van de aanbieder. Hier kun je doorgaan met de aankoop van de kaart.

Je moet wel aan verschillende voorwaarden voldoen om een zakelijke creditcard te kunnen aanvragen. Zo moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bij het aanvragen van de kaart moet je gegevens en informatie invullen waarmee geverifieerd kan worden of het om een bedrijf gaat en of je als bedrijf de betalingen kunt voldoen. Dit wordt ook wel een BKR-toetsing genoemd. Zijn de gegevens gecontroleerd en wordt de aanvraag geaccepteerd? Dan krijg je de kaart per post opgestuurd en kun je deze snel gebruiken.

De beste zakelijke creditcard biedt verschillende voordelen. We hebben een uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende beschikbare zakelijke creditcards, waardoor we jou een actuele top 3 kunnen aanbieden. De beste zakelijke kredietkaart is niet alleen betaalbaar, maar biedt daarnaast ook handige extra’s waar je gebruik van kunt maken. Op deze manier profiteer je van alle gemakken die een zakelijke kaart met zich meebrengt. De creditcard voor zakelijke doeleinden biedt als belangrijkste voordeel dat je een goed overzicht hebt van de zakelijke uitgaven. Daarnaast houd je (vooral als zzp’er) zakelijke en privé kosten gescheiden, waardoor je veel meer duidelijkheid hebt.

Het aanschaffen van de beste zakelijke creditcard betekent dat je kiest voor een betaalbare kaart met lage jaarlijkse kosten. Omdat vooral ondernemers en zzp’ers op zoek zijn naar een goede zakelijke creditcard, is een business card dan ook het meest populair en zul je deze dan ook veel tegenkomen in de top 3 beste zakelijke creditcards. Met een goede zakelijke kredietkaart ben je als ondernemer en bedrijf in staat om meer helderheid te creëren in je uitgaven. En omdat het voor iedere ondernemer mogelijk is om een goede creditcard aan te schaffen, is het slim om te kijken naar jouw mogelijkheden.

Veel zakelijke creditcards bieden behalve overzicht en duidelijkheid nog een derde voordeel. Ze hebben standaard meerdere verzekeringen waar je optimaal gebruik van kunt maken. Zo zijn er kaarten met een aankoopverzekering: dit houdt in dat de aankopen die je doet met je zakelijke kaart voor een bepaald aantal dagen verzekerd zijn. Dit is een extra zekerheid waar je als bedrijf optimaal gebruik van kunt maken. Als er iets mis is met de aankoop krijg je je geld terug. Ook zit er mogelijk een reisverzekering bij voor hulp in het buitenland. Dit is vooral ideaal wanneer je voor je bedrijf regelmatig zakenreizen maakt naar het buitenland. Het verschilt per zakelijke creditcard wat de dekking is.Een andere mogelijke verzekering die bij de zakelijke creditcard is inbegrepen is de juridische bijstandsverzekering.

De aanwezigheid van verzekeringen is ook meegenomen in het bepalen van de top 3 beste zakelijke creditcards. De kans is dan ook groot dat je een zakelijke kaart kiest waarbij je gebruik kunt maken van een of meerdere van bovenstaande verzekeringen. Controleer dat altijd bij het maken van de vergelijking en maak op basis daarvan de keuze: wat is de beste zakelijke creditcard voor jouw bedrijf?

De kosten voor zakelijke creditcards kunnen enorm verschillen. Niet alleen het type kaart maakt het verschil, maar ook de creditcardmaatschappij en voorwaarden zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit diverse kaarten met uiteenlopende kosten. Je betaalt in de eerste plaats jaarlijkse kosten voor het gebruik van de kaart. In de top 3 beste zakelijke creditcards staat aangegeven welke kosten je ieder jaar betaalt voor de zakelijke kaart.

Daarnaast kun je nog te maken krijgen met extra kosten wanneer je de kaart gebruikt, bijvoorbeeld voor het opnemen van contant geld of het overmaken naar je betaalrekening. Je kunt ook te maken krijgen met rentekosten, bijvoorbeeld wanneer je het bedrag niet kunt voldoen en dit in termijnen wilt betalen. De rente ligt wel hoger dan bij een zakelijke rekening. Ook dit is per kaart en aanbieder verschillend: je doet er dan ook goed aan om dit van tevoren te bekijken en de kosten met elkaar te vergelijken. In de bovenstaande top 3 vind je creditcards die we hebben geselecteerd op basis van de kosten. Zo betaal je niet onnodig teveel voor de beste zakelijke creditcard.

Een zakelijke kredietkaart aanvragen voor je bedrijf is altijd mogelijk, maar wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt kan deze uiteindelijk worden afgewezen. Wanneer je als ondernemer een schuld of krediet hebt openstaan, heb je een BKR-registratie. De mate van schuld en jouw mogelijkheden om de schuld of het krediet terug te betalen spelen een rol in de bepaling of jij een zakelijke creditcard kunt aanvragen. De kans is echter groot dat wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt, het niet mogelijk is om een zakelijke kredietkaart aan te schaffen.

Het is voor een bank of creditcardmaatschappij niet aantrekkelijk om jou een creditcard te overhandigen. Er moet zekerheid zijn dat jij in staat bent om openstaande bedragen op tijd terug te betalen. Als hier geen zekerheid over is, zul je geen creditcard voor zakelijke doeleinden kunnen ontvangen. Een zakelijke creditcard aanvraag vereist altijd een BKR-toetsing. Houd hier dan ook rekening mee.