N26 Business
0,00
Beste keuze 2020 Meest gekozen
  • N26 Business
  • Bestedingslimiet: Prepaid
  • Cashback: 0,1%
  • Aankoopverzekering: Nee
  • BKR-toetsing: Nee

Ben je op zoek naar een betaalbare prepaid creditcard voor jouw bedrijf, dan kun je direct online de N26 Business aanvragen. Je kunt de N26 Business kopen voor online betalingen, betalingen in winkels en contant geld opnemen. Hiervoor zet je zelf geld op de kaart en kun je de transacties beheren met een handige app.

Visa World Card Business
35,00

De Visa World Card Business aanvragen geeft het bedrijf de mogelijkheid om een veelzijdige creditcard voor werknemers beschikbaar te stellen die wereldwijd gebruikt kan worden. Als werkgever heb je eenvoudig inzicht in de transacties en kun je de kaarten met gemak beheren. Wacht dan ook niet langer en ga de Visa World Card Business kopen!

Mastercard Business
35,00
  • Mastercard Business
  • Bestedingslimiet: € 2.500
  • Cashback: Nee
  • Aankoopverzekering: 180 dagen
  • BKR-toetsing: Ja

De Mastercard Business aanvragen kan handig zijn voor bedrijven die inzicht willen houden in de uitgaven van werknemers. Als bedrijf kun je 1 tot 50 creditcards voor Mastercard Business kopen en beheren. Zo heb je online inzicht in transacties en zijn er verschillende voordelen voor de kaarthouders met betrekking tot verzekeringen.


Vrouw met Zakelijke Creditcard

Zakelijke Creditcard Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Zakelijke Creditcards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de zakelijke creditcard kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 9 april 2020. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.

1 bezoeker online op deze pagina


Door gebruik te maken van een creditcard is het eenvoudig om altijd en overal betalingen te kunnen doen. Voor bedrijven zijn er ook speciale creditcards op de markt die hiervoor geschikt zijn. Ben je voor jouw onderneming op zoek naar de beste zakelijke creditcard die je kunt gebruiken voor elke mogelijke betaling die je wilt doen? Dan hebben wij voor jou de top 3 zakelijke creditcards opgesteld. In deze lijst vind je de beste zakelijke creditcard die naar voren is gekomen aan de hand van verschillende criteria. Aan de hand van deze criteria is de top 3 zakelijke creditcards opgesteld.

Om tot een beslissing te komen en om de beste zakelijke creditcard voor jouw onderneming te komen, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de top 3 zakelijke creditcards. Of een bepaalde kaart ook de beste zakelijke creditcard voor jou is, is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom altijd verstandig om zelf op onderzoek uit te gaan en om te kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld heel goed de top 3 zakelijke creditcards gebruiken. Maak aan de hand van de voorwaarden die gesteld worden aan het gebruik van de kaart een aantal vragen met betrekking tot de wensen die jullie bedrijf heeft.

Dit zijn de wensen die het bedrijf heeft met betrekking tot het doen van betalingen met een kaart. Aan de hand van de criteria die je hebt opgesteld kun je vervolgens op onderzoek gaan en zo de beste zakelijke creditcard vinden voor jouw organisatie. Het kan daarbij overigens best betekenen dat je kiest voor een product die niet in de top 3 zakelijke creditcards staat omdat deze beter aansluit bij de wensen en behoeften die het bedrijf heeft.

Een kaart zoals de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards werkt in principe hetzelfde als een gewone creditcard. Met dit betaalmiddel kun je betalingen doen op krediet. Je maakt gebruik van een betaalkaart die wordt uitgegeven door een bank of creditmaatschappij. Om betalingen te kunnen doen, wordt het geld dat je uitgeeft voorgeschoten door de maatschappij waarbij je de kaart gebruikt. De kosten die je hiervoor maakt, worden vervolgens eens in de maand van de rekening van het bedrijf afgeschreven. Gebruikmaken van zakelijke creditcard heeft dan ook in verschillende opzichten voordelen.

Een groot voordeel is dat je met de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards en de andere kaarten die hier aangeboden worden, altijd eenvoudig inzichtelijk kunt krijgen welke uitgaven het bedrijf heeft. Naast dat er maandelijks geld wordt afgeschreven om te compenseren wat er betaald is, krijg je als bedrijf zijnde namelijk ook een overzicht van alle uitgaven. Dit maakt het gebruikmaken van een dergelijk betaalmiddel zeer handig en overzichtelijk voor de boekhouding die moet worden bijgehouden. Het aanvragen van de beste zakelijke creditcard kan door online een keuze te maken uit bijvoorbeeld de top 3 zakelijke creditcards die wij hebben samengesteld.

Vervolgens worden er verschillende gegevens van het bedrijf gevraagd om aan de aanvraag te kunnen voldoen. Om een zakelijke creditcard aan te kunnen vragen, moet een bedrijf uiteraard ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens moeten dan ook bij de aanvraag worden doorgegeven aan de partij waarbij je een kaart wilt afnemen. Het is niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor zelfstandig ondernemers mogelijk om een zakelijke creditcard aan te vragen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards, is het voor zelfstandigen zeer eenvoudig om betalingen die privé en zakelijk gedaan worden van elkaar te scheiden voor de boekhouding.

Als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard, dan wil je ook gebruik maken van de beste optie voor jouw bedrijf. In de top 3 zakelijke creditcards en daarbuiten staan verschillende soorten kaarten die je kunt aanvragen als bedrijf zijnde. Er wordt onder andere gesproken over business creditcards en corporate cards. Maar wat is het verschil nu eigenlijk tussen deze twee soorten creditcards? Daar geven we je hier duidelijkheid over zodat je ook meer te weten kunt komen over de beste zakelijke creditcard en de andere kaarten die in de top 3 zakelijke creditcards terug te vinden zijn.

Een business card is een type creditcard dat wordt aangeboden aan kleine tot middelgrote bedrijven. Dit type kaart heeft veel voordelen voor bedrijven van deze omvang zoals bijvoorbeeld het doen van betalingen vanaf de zakelijke creditcard om vervolgens een overzicht te krijgen van alle uitgaven. Als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie en als jouw bedrijf valt in de categorie kleine of middelgrote bedrijven, dan is de kans groot dat een business card het best aansluit bij de wensen die de organisatie heeft. Het is dan verstandig om in de top 3 zakelijke creditcards en de lijst met overige aanbieders eerst een selectie te maken van creditcards die aansluiten bij deze voorwaarde.

De corporate kaart is een creditcard die juist bedoeld is voor grotere bedrijven met een miljoenenomzet. Dit type kaart kan gebruikt worden zonder dat er een persoon aan de kaart gekoppeld wordt zoals wel het geval is bij business cards. Gebruik maken van een dergelijke kaart kan voor de organisatie verschillende voordelen hebben zoals het eenvoudig kunnen doen van betalingen door verschillende werknemers en het ontvangen van overzichten van alle uitgaven die over een bepaalde periode gedaan worden.

De beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards wordt aangeboden door een bepaalde creditcardmaatschappij, bank of andere firma. Wat opvalt als je naar de beste zakelijke creditcard en de andere producten uit de top 3 zakelijke creditcards kijkt, is dat al deze producten worden aangeboden in de vorm van een kaart die bij een bepaalde aanbieder vandaan komt. Voor het uitgeven van zakelijke creditcards zijn er namelijk drie grote bekende spelers op de markt. Dit zijn bedrijven als VISA, Mastercard en American Express. Deze organisaties geven wereldwijd licenties uit voor het gebruikmaken van de diensten en kaarten die zij aanbieden.

De bedrijven VISA en Mastercard zijn waarschijnlijk wel de bekendste organisaties die creditcards aan kunnen bieden. Door gebruik te maken van een kaart van deze maatschappijen, heb je de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te kunnen doen als bedrijf. De kans is dan ook groot dat de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards en de andere kaarten in deze top 3 van VISA of Mastercard afkomstig zijn. Mastercard is overigens ook vaak de uitgever van betaalkaarten die door banken gekoppeld zijn aan een bankrekening zoals bijvoorbeeld pinpassen. Door gebruik te maken van deze services kun je genieten van verschillende voordelen als bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld aankopen die je doet met een creditcard standaard verzekerd.

Een ander type kaart dat ook terug kan komen als beste zakelijke creditcard in de top 3 zakelijke creditcards is de kaart die door American Express wordt aangeboden. Deze maatschappij is ook wereldwijd te gebruiken alleen heeft wel minder dekking als kaarten van VISA en Mastercard. Met een American Express card heb je vaak als bedrijf verschillende voordelen. Zo kun je door gebruik te maken van dit type creditcard sparen voor punten waarmee bijvoorbeeld korting op vliegreizen voor de organisatie gespaard kunnen worden.

Gebruik maken van de beste zakelijke creditcard en andere zakelijke kaarten zoals je in de top 3 zakelijke creditcards terug kunt vinden, is bedoeld voor bedrijven. Eenvoudig gezegd is dit type betaalmiddel bedoeld voor bedrijven die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is als particuliere gebruiker dan ook niet mogelijk de beste zakelijke creditcard die je in de top 3 zakelijke creditcards kunt terugvinden aan te vragen. Als particuliere klant is het wel mogelijk om een gewone creditcard, een debit card of een prepaid creditcard aan te vragen.

Voor het aanvragen van de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie wordt overigens wel onderscheidt gemaakt tussen twee verschillende soorten kaarten. Dat is vaak in de top 3 zakelijke creditcards en de informatie die over deze kaarten gegeven wordt ook terug te vinden. Als bedrijf heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een business card of een corporate kaart. Het aanvragen van de beste zakelijke creditcard met het label business card, is over het algemeen bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit type kaart wordt aangeboden met verschillende diensten die passend zijn voor bedrijven van dit formaat.

Het andere type kaart dat ook in de top 3 zakelijke creditcards kan terugkeren, is een corporate creditcard. De corporate creditcard is een betaalpas die juist bedoeld is voor grotere organisaties met een miljoenenomzet. Het verschil zit er onder andere in dat bij het aanvragen van een business creditcard de gegevens van een verantwoordelijke persoon gekoppeld worden aan de kaart. Dat is niet het geval wanneer men gebruik wil maken van een corporate kaart voor een organisatie. Het voordeel van beide kaarten is dat je als bedrijf eenvoudig inzicht kunt krijgen in de uitgaven die er gedaan worden met de kaart. De zakelijke kaart is dus voor elk bedrijf aan te vragen, de vraag is alleen welk type kaart het best past bij jouw organisatie.

Wil je als organisatie gebruikmaken van een zakelijke kaart? Dan zijn daar kosten aan verbonden. Er worden verschillende soorten kosten in rekening gebracht wanneer je kiest voor de beste zakelijke creditcard of een andere kaart uit de top 3 zakelijke creditcards om betalingen mee te kunnen doen. In de eerste plaats wordt er over het algemeen jaarlijks een bedrag in rekening gebracht om gebruik te kunnen maken van de beste zakelijke creditcard en de bijbehorende diensten. In de top 3 zakelijke creditcards heb je meestal direct duidelijkheid over de hoogte van de kosten die hiervoor gevraagd worden. Deze kosten verschillen, net als alle andere kosten, per aanbieder en maatschappij.

Het kan zijn dat er bij de beste zakelijke creditcard in de top 3 zakelijke creditcards geen kosten vermeldt staan voor het gebruik per jaar. In dat geval is het vaak zo dat je voor het eerste jaar of voor een bepaalde periode geen kosten betaald voor het gebruik. Andere kosten worden dan uiteraard wel gerekend. Om duidelijkheid te krijgen over alle kosten die mogelijk in rekening gebracht kunnen worden, raden we je daarom ook aan om goed te onderzoeken welke voorwaarden en eisen er aan het gebruik van een bepaalde kaart gesteld worden.

Naast kosten die jaarlijks in rekening gebracht kunnen worden voor het gebruik van de beste zakelijke creditcard en andere kaarten uit de top 3 zakelijke creditcards, kunnen er nog andere kosten gerekend worden. Hierbij kun je denken aan kosten voor het opnemen van contant geld bij een geldautomaat, rentekosten voor momenten dat het bedrijf niet direct de betalingen kan voldoen en eventuele kosten voor andere diensten. Rentekosten kunnen gerekend worden wanneer je als bedrijf het geld dat door de bank of maatschappij in termijnen wilt terugbetalen. Let er wel op dat deze rente zeer hoog is in verhouding tot de rente die gemiddeld voor bijvoorbeeld een zakelijke lening gevraagd wordt.

Als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie, dan wil je als bedrijf uiteraard ook zo min mogelijk kosten kwijt zijn aan het gebruik van de kaart. De top 3 zakelijke creditcards is dan ook een lijst die wordt opgesteld aan de hand van verschillende criteria waaronder de kosten die je betaalt voor een kaart. De kans is daarom ook groot dat de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards ook de goedkoopste kaart is. Voor het vinden van de goedkoopste zakelijke kaart voor jouw organisatie, is het verstandig om een vergelijking te maken van de verschillende opties die er zijn.

De beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards kan bijvoorbeeld een kaart zijn waarvoor geen kosten gerekend worden voor het algemeen gebruik van de kaart. Het zou echter wel kunnen zijn dat je juist veel hogere kosten betaald voor het doen van transacties in verhouding tot een andere zakelijke kaart. Daarom is het altijd verstandig om voor het vinden van de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie verder te kijken dan alleen de top 3 zakelijke creditcards die we hier hebben opgesteld. Let daarbij op alle kosten die in rekening gebracht kunnen worden om zo te berekenen welke kaart het meest voordeligst zal kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar de beste zakelijke creditcard en maak je gebruik van de informatie die je kunt terugvinden in onze top 3 zakelijke creditcards, dan heb je vast ook al gezien dat de prijzen die jaarlijks gevraagd worden voor het gebruik getoond worden. Het kan zijn dat de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards of andere kaarten die aangeboden worden gratis zijn in gebruik. Gratis betekent in veel gevallen dat je kunt genieten van een korting op de jaarlijkse kosten die normaal gesproken gerekend zouden worden. Dit zijn kosten die elk jaar worden afgeschreven voor de dienstverlening die aan de kaart verbonden is.

Wil je de beste zakelijke creditcard vinden en is deze zoals het lijkt gratis, onderzoek dit dan extra goed. Kijk eerst naar de top 3 zakelijke creditcards om een beeld te kunnen krijgen van de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van de wensen en behoeften die jouw organisatie heeft kun je vervolgens onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en welke kaart de beste zakelijke creditcard voor jullie bedrijf is. Als je een kaart kiest uit bijvoorbeeld de top 3 zakelijke creditcards die gratis lijkt te zijn, onderzoek dan wat de kosten in het 2e jaar en de jaren daarna zijn. Het is ook altijd goed om te kijken naar alle andere kosten die door een creditcardmaatschappij of bank in rekening gebracht kunnen worden voor het doen van transacties.

Om de beste zakelijke creditcard te kunnen vinden voor jouw organisatie kun je onder andere gebruik maken van de top 3 zakelijke creditcards op deze website en van de informatie die we bieden met betrekking tot de verschillende kaarten en maatschappijen die hier worden aangeboden. Door het maken van een vergelijking is het mogelijk om de beste zakelijke creditcard die geschikt is om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen die je als organisatie hebt met betrekking tot het doen van betalingen. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, wil je uiteraard ook de zakelijke creditcard kunnen aanschaffen.

Het aanschaffen van een kaart uit bijvoorbeeld de top 3 zakelijke creditcards is zeer eenvoudig en kan gewoon online. Je hoeft daarvoor niet naar een maatschappij of bank toe te stappen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de beste zakelijke creditcard die in de top 3 zakelijke creditcards aangeboden wordt, dan lees je alle informatie die beschikbaar is over dit product zodra je op de betreffende kaart klikt. Door op de knop direct aanvragen te klikken, kun je eenvoudig online de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie kopen. Deze manier van aanvragen en kopen geldt voor alle kaarten uit de top 3 zakelijke creditcards en de andere kaarten die we via deze website aanbieden.

Voor het aanvragen van een zakelijke creditcard moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit betekent dat de organisatie onder andere ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel. Aan de hand van de gegevens en informatie die je doorgeeft tijdens het doen van een aanvraag, kan er onder andere geverifieerd worden of je als bedrijf kunt voldoen aan de betalingen die gedaan moeten worden. Nadat deze gegevens gecontroleerd zijn en er goedkeuring is gekomen, zal de zakelijke creditcard worden toegezonden zodat jouw bedrijf vanaf dat moment ook betalingen kan doen met de kaart.

Om de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards of een andere zakelijke creditcard aan te kunnen vragen moet je als bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Een belangrijke voorwaarde voor het gebruik van de beste zakelijke creditcard is dat jouw bedrijf moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarbij moet jij als gebruiker of eigenaar van de organisatie ook ouder zijn dan 18 jaar. In veel gevallen is het nodig om als bedrijf langer dan 1 jaar actief te zijn voordat je een kaart uit bijvoorbeeld de top 3 zakelijke creditcards of een andere zakelijke creditcard kunt aanvragen.

Het is onder andere afhankelijk van de organisatie die je hebt wat voor soort kaart je kunt aanvragen. Als je kijkt naar de beste zakelijke creditcard en de top 3 zakelijke creditcards dan kun je zien dat er verschillende aanbieders van zakelijke creditcards zijn. Er wordt ook onderscheidt gemaakt in de omvang van een organisatie. Voor grotere bedrijven is het aanvragen van een corporate creditcard namelijk aantrekkelijk en voor kleinere bedrijven is een business card passender. Voor kleine bedrijven geldt, zeker voor zelfstandige ondernemingen, dat er door de maatschappij of bank waarbij je een aanvraag doet een BKR toetsing zal worden uitgevoerd.

Omdat je als zelfstandig ondernemer vaak persoonlijk verantwoordelijk bent voor de financiën van de organisatie, wordt er bij het aanvragen van bijvoorbeeld de beste zakelijke creditcard uit de top 3 zakelijke creditcards gekeken of je ook in staat bent om aan jouw betalingen te voldoen. Voor het aanvragen van een zakelijke creditcard moet je daarom vaak langer dan 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, alle informatie met betrekking tot jouw bedrijf en financiële gegevens verstrekken en ook ouder zijn dan 18 jaar. Aan de hand van de gegevens die je hiervoor aanlevert zal de maatschappij of bank waarbij je de kaart wilt aanvragen een toetsing doen bij het BKR. Daarmee kan gecontroleerd worden of je geen negatieve registratie hebt waardoor de kans aanwezig is dat je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Is dat wel het geval, dan wordt de aanvraag van de zakelijke creditcard voor jouw bedrijf geweigerd door de firma.