N26 Business Metal
16,90
Beste keuze 2022 Meest gekozen
 • N26 Business Metal
 • Bestedingslimiet: n.v.t.
 • Aankoopverzekering: n.v.t.
 • Levertijd: 2 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

De N26 Business Metal is niet alleen een coole roestvrijstalen betaalkaart. Kies je deze kaart voor je bedrijf dan krijg je voor elke transactie 0,5% terug om in je bedrijf te steken. Hij is wereldwijd gratis te gebruiken. Vraag hem direct aan en je hebt hem in 2 dagen binnen.

N26 Business
0,00
 • N26 Business
 • Bestedingslimiet: n.v.t.
 • Aankoopverzekering: n.v.t.
 • Levertijd: 2 dagen
 • BKR-toetsing: Nee

Ben je op zoek naar een betaalbare prepaid creditcard voor jouw bedrijf, dan kun je direct online de N26 Business aanvragen. Je kunt de N26 Business kopen voor online betalingen, betalingen in winkels en contant geld opnemen. Hiervoor zet je zelf geld op de kaart en kun je de transacties beheren met een handige app.

Visa World Card Business
35,00
 • Visa World Card Business
 • Bestedingslimiet: € 2.500
 • Aankoopverzekering: 180 dagen
 • Levertijd: 10 dagen
 • BKR-toetsing: Ja

De Visa World Card Business aanvragen geeft het bedrijf de mogelijkheid om een veelzijdige creditcard voor werknemers beschikbaar te stellen die wereldwijd gebruikt kan worden. Als werkgever heb je eenvoudig inzicht in de transacties en kun je de kaarten met gemak beheren. Wacht dan ook niet langer en ga de Visa World Card Business kopen!


Vrouw met Beste Zakelijke Creditcard

Zakelijke Creditcard Aanvragen

Hierboven vindt je de Top 3 Zakelijke Creditcards. Maak je keuze en klik op de knop "Direct aanvragen". Je wordt naar de website van de desbetreffende aanbieder doorverwezen, waar je eenvoudig de zakelijke creditcard kunt aanvragen.

Op deze pagina tonen wij de Top 3 Prepaid Creditcards van 20 januari 2022. De Top 3 is zorgvuldig samengesteld op basis van expertise, reviews en jarenlange ervaring.


Door gebruik te maken van een creditcard is het eenvoudig om altijd en overal betalingen te kunnen doen. Voor bedrijven zijn er ook speciale creditcards op de markt die hiervoor geschikt zijn. Ben je voor jouw onderneming op zoek naar de beste zakelijke creditcard? Dan hebben wij voor jou de top 3 zakelijke creditcards opgesteld. In deze lijst vind je de beste zakelijke creditcards die naar voren zijn gekomen aan de hand van verschillende criteria. Aan de hand van deze criteria hebben we deze top 3 zakelijke creditcards opgesteld.

Om tot een beslissing te komen welke kaart de beste zakelijke creditcard voor jouw onderneming is, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de top 3 zakelijke creditcards. Of een bepaalde kaart ook de juiste zakelijke creditcard voor jou is, is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom altijd verstandig om zelf op onderzoek uit te gaan en om te kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Maak aan de hand van de voorwaarden die gesteld worden aan het gebruik van de kaart een aantal vragen met betrekking tot de wensen die jouw bedrijf heeft.

Aan de hand van de criteria die je hebt opgesteld kun je vervolgens op onderzoek gaan en zo de beste zakelijke creditcard vinden voor jouw organisatie. Het kan daarbij overigens best betekenen dat je kiest voor een kaart die niet in de top 3 zakelijke creditcards staat omdat deze beter aansluit bij de wensen en behoeften die het bedrijf heeft. Kortom, het is dus verstandig een eigen lijst op te stellen van voorwaarden waar de kaart aan moet voldoen. Zo weet je al snel welke kaart daar het beste bij aansluit.

Een zakelijke creditcard werkt hetzelfde als een gewone creditcard. Met dit betaalmiddel kun je betalingen doen op krediet. Je maakt gebruik van een betaalkaart die wordt uitgegeven door een bank of creditcardmaatschappij. De uitgaven die je doet met de kaart, worden voorgeschoten door de maatschappij waar je de kaart van hebt. De kosten die je hiervoor maakt, worden vervolgens eens in de maand van de rekening van het bedrijf afgeschreven. Het gebruikmaken van een zakelijke creditcard heeft dan ook in verschillende opzichten voordelen.

Een groot voordeel is dat je met zakelijke creditcards altijd eenvoudig inzicht kunt krijgen in welke uitgaven het bedrijf gedaan heeft. Naast dat er maandelijks geld wordt afgeschreven voor je uitgaven, krijg je als bedrijf zijnde namelijk ook een overzicht van alle kosten en uitgaven. Dit maakt het gebruikmaken van een dergelijk betaalmiddel zeer handig en overzichtelijk voor de boekhouding. We proberen je met de top 3 al een eind op weg te helpen bij je keuze en zodra je je keuze gemaakt hebt, kun je de kaart gewoon online aanvragen.

Tijdens de aanvraag worden er verschillende gegevens van het bedrijf gevraagd om te kijken of het bedrijf aan de voorwaarden kan voldoen. Om een zakelijke creditcard aan te kunnen vragen, moet een bedrijf uiteraard ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens moeten dan ook bij de aanvraag worden doorgegeven aan de kaart aanbieder. Het is niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor zelfstandig ondernemers mogelijk om een zakelijke creditcard aan te vragen en ook de zakelijke creditcards die in de top 3 staan zijn voor ZZP’ers te verkrijgen. Door gebruik te maken van een zakelijke creditcard, is het voor zelfstandigen zeer eenvoudig om betalingen die privé en zakelijk gedaan worden van elkaar te scheiden voor de boekhouding. Dit zorgt voor veel overzicht.

Als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard voor jouw firma, dan wil je ook echt de beste optie voor jouw bedrijf hebben. In de top 3 van de beste zakelijke creditcards staan verschillende soorten kaarten die je kunt aanvragen als bedrijf zijnde. Er wordt onder andere gesproken over business en corporate cards. Maar wat is het verschil nu eigenlijk tussen deze twee soorten creditcards? Daar geven we je hier duidelijkheid over zodat je precies weet welke kaart het best bij jou bedrijf past.

Een business card is een type creditcard dat wordt aangeboden aan kleine tot middelgrote bedrijven. Dit type kaart heeft veel voordelen voor bedrijven van deze omvang zoals bijvoorbeeld het doen van betalingen vanaf de zakelijke creditcard om vervolgens een overzicht te krijgen van alle uitgaven. Dit is de kaart voor jou als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie en jouw bedrijf in de categorie kleine of middelgrote bedrijven valt. De kans is groot dat een business card het best aansluit bij de wensen die jouw organisatie heeft. Het is dan verstandig om in de top 3 zakelijke creditcards en de lijst met overige aanbieders eerst een selectie te maken van creditcards die aansluiten bij deze voorwaarde.

De corporate kaart is een zakelijke creditcard die juist bedoeld is voor grotere bedrijven met een miljoenenomzet. Dit type kaart kan gebruikt worden zonder dat er een persoon aan de kaart gekoppeld wordt, zoals wel het geval is bij een business card. Gebruik maken van een dergelijke kaart kan voor de organisatie verschillende voordelen betekenen. Hierbij moet je denken aan het eenvoudig kunnen doen van betalingen door verschillende werknemers en het ontvangen van overzichten van alle uitgaven die over een bepaalde periode gedaan worden.

De top 3 zakelijke creditcards worden allemaal aangeboden door een bepaalde creditcardmaatschappij, bank of andere firma. Wat opvalt als je naar de gehele top 3 kijkt, is dat al deze producten worden aangeboden in de vorm van een kaart die bij een bepaalde aanbieder vandaan komt. Voor het uitgeven van zakelijke creditcards zijn er namelijk drie grote bekende spelers op de markt. Dit zijn VISA, Mastercard en American Express. Deze organisaties geven wereldwijd licenties uit voor het gebruikmaken van de diensten en kaarten die zij aanbieden.

De bedrijven VISA en Mastercard zijn waarschijnlijk wel de bekendste organisaties die creditcards aanbieden. Door gebruik te maken van een kaart van deze maatschappijen, heb je de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te kunnen doen als bedrijf. De kans is dan ook groot dat alle kaarten uit de top 3 zakelijke creditcards van VISA of Mastercard afkomstig zijn. Mastercard is overigens ook vaak de uitgever van betaalkaarten die door banken gekoppeld zijn aan een bankrekening. Door gebruik te maken van deze services kun je genieten van verschillende voordelen als bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld aankopen die je doet met een creditcard standaard verzekerd.

Een ander type kaart dat ook zakelijke creditcards uitgeeft is American Express. Deze maatschappij is ook wereldwijd te gebruiken, alleen heeft deze wel minder dekking als kaarten van VISA en Mastercard. Met een American Express card heb je vaak als bedrijf verschillende voordelen. Zo kun je door gebruik te maken van dit type creditcard sparen voor punten waarmee bijvoorbeeld korting op vliegreizen voor de organisatie gespaard kunnen worden. Daarnaast is de dienstverlening die aan deze kaart gekoppeld is ook vaak van een hele hoge standaard.

Zoals gezegd zijn de kaarten uit de top 3 zakelijke creditcards bedoeld voor bedrijven. Eenvoudig gezegd is dit type betaalmiddel bedoeld voor bedrijven die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is als particuliere gebruiker dan ook niet mogelijk om een zakelijke creditcard aan te vragen. Als particuliere klant is het wel mogelijk om een gewone creditcard, een prepaid creditcard of een debit card aan te vragen.

Voor het aanvragen van de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie wordt overigens wel onderscheidt gemaakt tussen twee verschillende soorten kaarten. Deze informatie die over de kaarten hebben wij ook bij de zakelijke creditcards vermeld. Als bedrijf heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een business card of een corporate kaart. Het aanvragen van een zakelijke creditcard met het label business card, is over het algemeen bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit type kaart wordt aangeboden met verschillende diensten die passend zijn voor bedrijven van dit formaat.

Het type corporate creditcard is een betaalpas die juist bedoeld is voor grotere organisaties met een miljoenenomzet. Het verschil zit er onder andere in dat bij het aanvragen van een business creditcard de gegevens van de verantwoordelijke persoon gekoppeld worden aan de kaart. Dat is niet het geval wanneer men gebruik wil maken van een corporate kaart voor een organisatie. Het voordeel van beide kaarten is dat je als bedrijf eenvoudig inzicht kunt krijgen in de uitgaven die gedaan worden met de kaart. De zakelijke kaart is dus voor elk bedrijf aan te vragen, de vraag is alleen welk type zakelijke creditcard het best past bij jouw organisatie.

Wil je als organisatie gebruikmaken van een zakelijke kaart? Dan zijn daar kosten aan verbonden. Er worden verschillende soorten kosten in rekening gebracht wanneer je kiest om betalingen met zo’n kaart te doen. In de eerste plaats wordt er over het algemeen jaarlijks een bedrag in rekening gebracht om gebruik te kunnen maken van de zakelijke creditcard en de bijbehorende diensten. In de top 3 zakelijke creditcards heb je meestal direct duidelijkheid over de hoogte van de kosten die hiervoor gevraagd worden. Deze kosten verschillen, net als alle andere kosten, per aanbieder en maatschappij.

Het kan zijn dat er bij de kaarten geen kosten vermeld staan voor het gebruik per jaar. In dat geval is het vaak zo dat je voor het eerste jaar of voor een bepaalde periode geen kosten betaald voor het gebruik. Andere kosten worden dan uiteraard wel gerekend. Om duidelijkheid te krijgen over alle kosten die mogelijk in rekening gebracht kunnen worden, raden we je daarom ook aan om goed te onderzoeken welke voorwaarden en eisen er aan het gebruik van een bepaalde kaart gesteld worden.

Naast kosten die jaarlijks in rekening gebracht kunnen worden voor het gebruik van zakelijke creditcards, kunnen er nog andere kosten gerekend worden. Hierbij kun je denken aan kosten voor het opnemen van contant geld bij een geldautomaat, rentekosten voor momenten dat het bedrijf niet direct de betalingen kan voldoen en eventuele kosten voor andere diensten. Er kunnen rentekosten gerekend worden wanneer je als bedrijf het geld aan de bank of maatschappij in termijnen wilt terugbetalen. Let er wel op dat deze rente zeer hoog is in verhouding tot de rente die gemiddeld voor bijvoorbeeld een zakelijke lening gevraagd wordt.

Als je op zoek bent naar de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie, dan wil je als bedrijf uiteraard ook zo min mogelijk kosten kwijt zijn aan het gebruik van de kaart. Wij hebben de top 3 van beste zakelijke creditcards dan ook opgesteld aan de hand van verschillende criteria, waaronder de kosten die je betaalt voor een kaart. De kans is daarom ook aanwezig dat de beste zakelijke creditcard uit de top 3 ook de goedkoopste kaart is. Voor het vinden van de goedkoopste zakelijke kaart voor jouw organisatie, is het verstandig om een vergelijking te maken van de verschillende opties die er zijn.

De beste zakelijke creditcard kan een kaart zijn waarbij geen kosten gerekend worden voor het algemeen gebruik van de kaart. Het zou echter wel kunnen zijn dat je juist veel hogere kosten betaald voor transacties in verhouding tot een andere zakelijke kaart. Daarom is het altijd verstandig om voor het vinden van de beste zakelijke creditcard voor jouw organisatie verder te kijken dan alleen de top 3 zakelijke creditcards. Let daarbij op alle kosten die in rekening gebracht kunnen worden om zo te berekenen welke kaart het meest voordeligst zou zijn voor jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar de beste zakelijke creditcard en maak je gebruik van de informatie die je kunt terugvinden in de top 3 zakelijke creditcards, dan heb je vast ook al gezien dat de jaarlijkse bijdrage er duidelijk bij staat. Het kan zijn dat een zakelijke creditcard die aangeboden wordt, gratis is in het gebruik. Gratis betekent in veel gevallen dat je kunt genieten van een korting op de jaarlijkse kosten die normaal gesproken gerekend zouden worden. Dit zijn kosten die elk jaar worden afgeschreven voor de dienstverlening die aan de kaart verbonden is.

Wil je de beste zakelijke creditcard voor jouw bedrijf vinden en is deze zoals het lijkt gratis, onderzoek dit dan extra goed. Kijk eerst naar de top 3 zakelijke creditcards om een beeld te kunnen krijgen van de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van de wensen en behoeften van jouw organisatie kun je vervolgens onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en welke kaart de beste zakelijke creditcard voor jouw bedrijf is. Als je een kaart kiest die gratis lijkt te zijn, onderzoek dan wat de kosten in het tweede jaar en de jaren daarna zijn. Het is ook altijd goed om te kijken naar alle andere kosten die door een creditcardmaatschappij of bank in rekening gebracht kunnen worden voor het doen van transacties.

Om de beste zakelijke creditcard te kunnen vinden voor jouw organisatie, kun je onder andere gebruik maken van de top 3 zakelijke creditcards op deze website en van de informatie die we bieden over de kaarten en aanbieders. Door zelf een vergelijking te maken, is het mogelijk om zelf de beste zakelijke creditcard te vinden. Het is voor jouw bedrijf het belangrijkst dat deze aansluit bij de eisen en wensen van jouw organisatie. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, wil je uiteraard de zakelijke creditcard direct kunnen aanschaffen.

Het aanschaffen van een kaart uit de top 3 zakelijke creditcards is zeer eenvoudig en kan gewoon online. Je hoeft daarvoor niet naar een maatschappij of bank toe te stappen. Door een kaart uit de top 3 te kiezen, kun je alle informatie die beschikbaar is over dit product lezen zodra je op de betreffende kaart klikt. Door op de knop “Direct aanvragen” te klikken, kun je eenvoudig online de zakelijke creditcard voor jouw organisatie kopen. Deze manier van aanvragen en kopen geldt voor alle kaarten uit de top 3 zakelijke creditcards en ook voor de andere kaarten die we via deze website aanbieden.

Voor het aanvragen van een zakelijke creditcard moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit betekent dat de organisatie onder andere ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel. Aan de hand van de gegevens en informatie die je doorgeeft tijdens het doen van een aanvraag, kan er onder andere geverifieerd worden of je als bedrijf kunt voldoen aan de betalingen die gedaan moeten worden. Nadat deze gegevens gecontroleerd zijn, krijg je goedkeuring. De kaart zal dan met de post naar je toegestuurd worden en kun je binnen de kortste keren met de kaart betalen.

Om een zakelijke creditcard aan te kunnen vragen moet je als bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Een belangrijke voorwaarde voor het gebruik van een zakelijke creditcard is, zoals al eerder vermeldt, dat jouw bedrijf moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarbij moet jij als gebruiker of eigenaar van de organisatie ook ouder zijn dan 18 jaar. In veel gevallen is het nodig om als bedrijf langer dan 1 jaar actief te zijn, voordat je een kaart uit aan kunt vragen.

Welke kaart je aan kunt vragen, hangt af van het soort bedrijf dat je hebt. Als je kijkt naar de top 3 zakelijke creditcards dan kun je zien dat er verschillende aanbieders van dit type kaart zijn. Er wordt ook onderscheid gemaakt in de omvang van een organisatie. Voor grotere bedrijven is het aanvragen van een corporate creditcard namelijk aantrekkelijk en voor kleinere bedrijven is een business card een goede keuze. Voor kleine bedrijven geldt, zeker voor zelfstandige ondernemingen, dat er door de maatschappij of bank waarbij je een aanvraag doet een BKR toetsing zal worden uitgevoerd.

Aangezien je als zelfstandig ondernemer vaak persoonlijk verantwoordelijk bent voor de financiën van de organisatie, wordt er bij de aanvraag gekeken of je ook in staat bent om aan jouw betalingen te voldoen. Daarom moet je voor het aanvragen van een zakelijke creditcard vaak langer dan 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, alle informatie met betrekking tot jouw bedrijf en financiële gegevens verstrekken en ook ouder zijn dan 18 jaar.

Aan de hand van de gegevens die je hiervoor aanlevert zal de maatschappij of bank waarbij je de kaart wilt aanvragen een toetsing doen bij het BKR. Daarmee kan gecontroleerd worden of je geen negatieve registratie hebt, waardoor de kans aanwezig is dat je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Is dat wel het geval, dan wordt de aanvraag van de zakelijke creditcard voor jouw bedrijf geweigerd door de firma. Mocht je aan alle eisen voldoen en geen negatieve registratie hebben, wordt je aanvraag voor een zakelijke creditcard gewoon geaccepteerd en zullen ze de kaart direct naar je opsturen.


1 bezoeker online op deze pagina
Laatst bijgewerkt op 1 juli 2021