Eerste indruk | Als bedrijf heb je verschillende mogelijkheden om betaalmiddelen te verzorgen voor werknemers. Voor grote bedrijven is de Mastercard Corporate creditcard een zeer aantrekkelijke optie. Met deze creditcard kunnen jouw werknemers altijd en overal ter wereld betalen en heb je als organisatie ook altijd inzicht in de transacties van alle werknemers, ideaal voor grote bedrijven.


Wat is Mastercard Corporate?

Wanneer je als organisatie een creditcard wilt gebruiken, zijn er meerdere mogelijkheden. Met de Mastercard Corporate creditcard kun je als bedrijf altijd en overal inzicht hebben in de uitgaven en transacties die werknemers doen. De kosten die je voor de creditcard betaald zijn afhankelijk van het aantal passen dat je afneemt. Des te meer creditcards je afneemt als bedrijf, des te goedkoper het wordt. Als bedrijf heb je online de mogelijkheid om analyses en rapportages te maken aan de hand van de uitgaven die de werknemers doen. Ook heb je met de Mastercard Corporate de mogelijkheid om een koppeling te maken met het boekhoudsysteem van de organisatie. Aan de kaart zijn een aankoopverzekering, aflevergarantie, internetgarantie en verschillende reisverzekeringen gekoppeld.

Voor- en nadelen

De Mastercard Corporate aanvragen heeft voornamelijk voor grote bedrijven verschillende voordelen. Voor het gemak hebben we deze voordelen hieronder op een rij gezet. Uiteraard zijn er ook nadelen gekoppeld aan het aanvragen van deze creditcard. Voor een compleet beeld hebben we deze daarom ook benoemd.

 • Wereldwijd kunnen betalen.
 • Als bedrijf inzicht hebben in de transacties en uitgaven die werknemers doen.
 • De mogelijkheid hebben om een koppeling te maken met het boekhoudsysteem.
 • Gebruik kunnen maken van een aankoopgarantie, aflevergarantie, internetgarantie en verschillende verzekeringen op reis.
 • Aanvragen is mogelijk als een organisatie minimaal 1 jaar is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
 • De creditcard is voor kleine bedrijven behoorlijk aan de prijs.

Conclusie

De Mastercard Corporate aanvragen is voornamelijk aantrekkelijk voor grotere organisaties en wel om meerdere redenen. Alle medewerkers die een Mastercard Corporate creditcard gebruiken kunnen dat doen zonder dat ze een moeilijke boekhouding hoeven bij te houden. Online kun je als bedrijf namelijk direct inzicht hebben in de uitgaven die er gedaan zijn per medewerker. Dit heeft voordelen voor de boekhouding en ook om grip op de uitgaven te houden. Voor de boekhouding is het met dit pakket overigens mogelijk om een koppeling te maken met het boekhoudsysteem. Ben je voor een kleinere onderneming op zoek naar een creditcard, dan is de Mastercard Business waarschijnlijk een betere optie voor je.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 39
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 11 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Ideaal voor het bedrijf

  De Mastercard Corporate is ideaal voor ons bedrijf en we maken er dan ook goed gebruik van. De creditcard is in meerdere opzichten handig, zeker omdat we er nu 40 in gebruik hebben. We hebben per creditcard en gebruiker een duidelijk profiel. Dit is erg overzichtelijk voor de managers van verschillende afdelingen. Daarnaast is het ook handig voor de administratie. Zo kunnen we zien welke uitgaven er precies gedaan worden. Wij zijn zeer tevreden over deze service en alle zaken die er aan gekoppeld zijn.

  Maikel 10 juni 2020