Eerste indruk | Een metalen creditcard, wie wil dat nu niet? De N26 Business Metal creditcard is een Premium versie van de N26 Business en nu ook in Nederland beschikbaar. Met deze creditcard kun je zonder kosten wereldwijd geld opnemen en krijg je een creditcard gemaakt van 18 gram roestvrij staal.


Wat is N26 Business?

Heb je een klein bedrijf of ben je een zelfstandige ondernemer en heb je een zakelijke prepaid creditcard nodig? Dan is de Business dienst van N26 een bijzonder goede keuze. Deze vernieuwende en vooruitstrevende Duitse bank heeft de ondernemer veel te bieden. Er is het supercoole metalen uiterlijk van de kaart, maar de functionaliteiten zijn ook interessant. Je kunt er gratis wereldwijd mee betalen, krijgt toegang tot allerlei handige diensten van N26, zoals een gratis reisverzekering bij Allianz priority customer support. Contactloos betalen is ook mogelijk.

Voor- en nadelen

Uiteraard zijn er bepaalde voor- en nadelen verbonden aan het aanvragen- en gebruiken van de N26 Business Metal creditcard. Voordat je deze bestelt, is het handig om de volgende lijstjes door te nemen en te beoordelen of deze kaart voor jouw bedrijf de moeite waard is.

 • Je kunt wereldwijd gratis betalen en geld opnemen, zonder transactiekosten.
 • Voor elke aankoop krijg je 0,5% terug.
 • Je maakt gebruik van N26 Priority customer support.
 • Je krijgt een gratis Allianz reisverzekering.
 • De metalen creditcard kost € 16,90 per maand.
 • De kaart kan alleen zakelijk gebruikt worden.

Conclusie

De N26 Business Metal is een stoere metalen kaart ideaal voor eigenaren van kleine bedrijven en ZZP’ers. Je kunt hem krijgen in drie verschillende kleuren. Omdat je er wereldwijd gratis mee kunt betalen en per aankoop 0,5% terug krijgt zal je er niet door worden teleurgesteld. Transactiekosten bestaan niet. De Business Metal is N26’s premium kaart voor bedrijven en dat betekent dat je gebruik maakt van handige aanbieding zoals gratis reis- en telefoonverzekering en priority customer support. Met deze creditcard betaal je niet achteraf, dus je komt ook nooit in de schulden te staan.


Specificaties

Maandelijkse bijdrage € 16,90
Bestedingslimiet n.v.t.
Aankoopverzekering n.v.t.
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 8 september 2020

Ervaringen

 • Premium creditcard

  Ik zocht een creditcard voor mijn bedrijf met een premium uitstraling en dat heeft deze creditcard van N26 zeker. De creditcard voelt erg degelijk aan en ziet er zeer tof uit. Verder krijg je vele voordelen, waaronder 0,5% cashback op al je aankopen. Kortom, als je op zoek bent naar een premium creditcard met vele voordelen, dan raad ik de Business Metal creditcard zeker aan!

  Lucas 7 oktober 2020