Eerste indruk | N26 Business You is in het leven geroepen voor bedrijven die gebruik willen maken van een handige prepaid creditcard. Een groot voordeel van N26 Business You is dat je vooraf geld op de kaart moet laden voor gebruik. Een ander voordeel is dat je 1 vast tarief betaald, zonder extra bijkomende kosten.


Wat is N26 Business You?

N26 Business You is er speciaal voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers die gebruik willen maken van een creditcard zonder alle nadelen te hoeven ondervinden. Dat kan door de N26 Business You prepaid creditcard aan te vragen. Met een handige app kun je de rekening die aan de kaart gekoppeld is beheren en je kunt zo ook met gemak geld op de kaart laden. Door gebruik te maken van dit betaalmiddel kun je zakelijke uitgaven goed registreren wat natuurlijk weer handig is voor de boekhouding. Een voordeel van deze dienst is dat je een aanvraag kunt doen zonder dat er een kredietcheck wordt uitgevoerd. Dus ook met een negatieve BKR-registratie is dat mogelijk. De dienstverlening is helaas wel volledig in het Engels.

Voor- en nadelen

N26 Business You aanvragen kan voordelig zijn voor jouw bedrijf op verschillende manieren. Om een duidelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden die je hebt met N26 Business You, hebben we een aantal belangrijke voordelen op een rij gezet. Ook hebben we een aantal nadelen van deze prepaid creditcard benoemd.

 • Gebruikmaken van een prepaid creditcard zonder bijkomende kosten.
 • Geen betalingen achteraf hoeven doen, dus ook geen kans op schulden.
 • Je kunt N26 Business You aanvragen zonder dat er een BKR-toetsing plaatsvindt.
 • Bij N26 Business You zijn onder andere een reisverzekering, annuleringsverzekering en een huurauto verzekering inbegrepen bij de prijs.
 • De dienstverlening is helaas volledig in het Engels beschikbaar.
 • Er is geen aankoopverzekering gekoppeld aan de N26 Business You kaart.

Conclusie

De N26 Business You aanvragen kan een aantrekkelijke keuze zijn voor een bedrijf. Alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen kunnen we de conclusie trekken dat deze dienst voornamelijk interessant kan zijn voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers. Je betaalt immers vooraf om de kaart op te laden en weet altijd wat je kunt besteden. Daarvoor maak je ook gebruik van de handige app. Een ander voordeel zijn de extra’s zoals de verzekeringen die zijn inbegrepen bij de prepaid creditcard. Omdat de dienst volledig Engelstalig is, raden we je wel aan om hier goed over na te denken.


Specificaties

Maandelijkse bijdrage € 9,90
Bestedingslimiet n.v.t.
Aankoopverzekering n.v.t.
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 2 september 2020

Ervaringen

 • Ideaal betalen met de debitcard

  Deze debitcard van N26 is ideaal voor onze kleine onderneming. We waren op zoek naar iets anders dan een gewone bankpas en een creditcard was in meerdere opzichten geen optie. Achteraf betalen staat ons niet echt aan. Daarnaast kwamen wij voor veel van deze kaarten helemaal niet in aanmerking, omdat we bijvoorbeeld geen miljoen per jaar verdienen. Deze kaart is dan een goede oplossing voor ons en we maken er ook met plezier gebruik van in combinatie met de app op onze telefoons. Goede kaart en we raden hem ook zeker aan.

  Anneke 7 mei 2020