Eerste indruk | Als je voor jouw bedrijf op zoek bent naar een geschikte prepaid creditcard, dan is N26 Business een ideale oplossing. Hiermee heb je beschikking over een zakelijke prepaid creditcard die je zonder jaarlijkse kosten kunt gebruiken. Handig voor het bijhouden van de boekhouding na betalingen en je hoeft niet achteraf te betalen zoals bij een gewone creditcard.


Wat is N26 Business?

De N26 Business dienst biedt jou als bedrijf een prepaid creditcard. Deze creditcard kun je wereldwijd gebruiken voor het doen van betalingen, zonder dat je daarvoor achteraf de kosten gepresenteerd krijgt. Je kunt de kaart gebruiken door vooraf geld op de kaart te laden. Bij N26 Business krijg je een bankrekening en een gratis kaart om betalingen mee te kunnen doen. Je kunt zonder extra kosten betalen in verschillende soorten valuta. Aan het gebruik van N26 Business zijn nog enkele andere voordelen verbonden. Zo kun je contactloos betalen, zelf een pincode kiezen en wordt er voor een aanvraag geen BKR-toetsing uitgevoerd. N26 Business is ideaal voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke prepaid creditcard.

Voor- en nadelen

Aan de N26 Business aanvragen en gebruiken zijn verschillende voor- en nadelen verbonden. Om volledige duidelijkheid te kunnen bieden over wat deze kaart jou als bedrijf kan geven, hebben we een aantal van deze punten op een rij gezet. De belangrijkste voor- en nadelen van de N26 Business kaart zijn:

  • Wereldwijd kunnen betalen en zonder kosten in vreemde valuta kunnen afrekenen.
  • Geen BKR-toetsing nodig voor de aanvraag en niet achteraf hoeven betalen voor het gebruik van de prepaid kaart.
  • Geen jaarlijkse bijdrage voor het gebruik.
  • Aan de N26 Business dienstverlening zijn helaas geen verzekeringen gekoppeld die dekking kunnen bieden op reis of die bescherming bieden tegen bijvoorbeeld diefstal of schade van aankopen.
  • Aanvragen kan alleen als je de kaart voor zakelijke doeleinden gebruikt.

Conclusie

De N26 Business aanvragen kan in meerdere opzichten aantrekkelijk zijn voor een bedrijf. Voornamelijk voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers zijn de voordelen interessant. Omdat je niet achteraf hoeft te betalen en geen BKR-toetsing hoeft te ondergaan, kun je ervanuit gaan dat je niet met schulden komt te zitten. We kunnen dan ook de conclusie trekken dat dit betaalmiddel voornamelijk interessant is voor de kleine ondernemer. Als je op zoek bent naar een creditcard die je ook prepaid kunt gebruiken en waarbij je dekking hebt voor bijvoorbeeld medische kosten op reis of gebruik kunt maken van een aankoopverzekering, dan is dit geen geschikt product om te kiezen.


Specificaties

Maandelijkse bijdrage € 0
Bestedingslimiet n.v.t.
Aankoopverzekering n.v.t.
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 2 september 2020

Ervaringen

  • Tevreden

    Ik gebruik de N26 Business creditcard nu iets meer dan een jaar en ben er tevreden over. In het begin was ik wat sceptisch, omdat een gratis kaart te mooi leek om waar te zijn. Na een jaar weet ik nu wel beter en ben ik blij dat ik de creditcard aangevraagd heb. Er zijn wel kosten gebonden aan sommige handelingen. Voor het vaker dan 5 keer per maand contant geld opnemen, moet je wat extra's betalen. Al vind ik dat niet meer dan logisch.

    Mark 10 juli 2020