Eerste indruk | Revolut Business is een betaaldienst die je als bedrijf kunt gebruiken. Met deze dienst krijg je een veelzijdige prepaid creditcard die voornamelijk aantrekkelijk is voor kleine bedrijven en zelfstandigen. In een handige app kun je jouw bankzaken beheren en kun je de transacties goed bijhouden voor de boekhouding van het bedrijf.


Wat is Revolut Business?

Als je op zoek bent naar een geschikte creditcard voor je bedrijf en als je niet te veel rompslomp wilt ervaren, dan is Revolut Business zeer geschikt. Je maakt met deze dienst gebruik van een prepaid creditcard die je vooraf moet opladen om betalingen te kunnen doen. Dat betekent dus ook dat je niet achteraf hoeft te betalen en geen schulden kunt maken. Je betaalt voor Revolut Business geen maandelijkse kosten. Wel betaal je kosten voor verschillende andere zaken die apart in rekening worden gebracht. Voor de aanvraag moet jouw bedrijf ingeschreven staan in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en moet jij 18 jaar of ouder zijn. Als je een eenmanszaak hebt en een aanvraag wilt doen, dan kan dat ook met een negatieve BKR-registratie. Er wordt geen kredietcheck gedaan omdat je vooraf moet betalen voor gebruik van de kaart.

Voor- en nadelen

Revolut Business aanvragen kan in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn voor voornamelijk kleine ondernemingen en zelfstandigen. Om volledigheid te kunnen geven over een aantal punten, hebben we de belangrijkste voor- en nadelen hieronder voor je op een rij gezet. Deze voordelen en nadelen van Revolut Business zijn als volgt:

 • Aanvragen van Revolut Business kan eenvoudig online.
 • Je maakt gebruik van een handige app waarin je overzicht hebt op alle transacties wat ook weer handig is voor de boekhouding.
 • Aanvragen kan ook met een negatieve BKR-registratie, er wordt namelijk geen BKR-toetsing uitgevoerd.
 • Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het gebruik van Revolut Business.
 • Het is niet mogelijk om iDEAL betalingen te doen als je gebruikmaakt van de Revolut Business kaart.
 • Je betaalt geen maandelijkse kosten maar kunt wel kosten verwachten voor verschillende andere zaken.

Conclusie

Revolut Business aanvragen is aantrekkelijk als je op zoek bent naar een handige manier om zakelijke betalingen los te houden van privé betalingen. Deze dienst is voornamelijk interessant als je een klein bedrijf hebt of een zelfstandig ondernemer bent. Het is dan natuurlijk prettig als je vooraf weet wat je te besteden hebt doordat je zelf geld op de kaart moet zetten. Ook is het fijn om niet achteraf te hoeven betalen zodat je niet in de schulden kunt geraken zoals met een traditionele creditcard. Maak vooraf wel goed de afweging welke mogelijkheden je wilt hebben met een creditcard voor jouw bedrijf. iDEAL betalingen zijn bijvoorbeeld niet mogelijk met Revolut Business.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 0
Bestedingslimiet n.v.t.
Aankoopverzekering n.v.t.
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 11 mei 2020

Ervaringen

 • Goede kaart, makkelijk voor mijn bedrijf

  Ik heb nu sinds een maand of drie de kaart van Revolut Business en ben er erg tevreden over. Duidelijke informatie gekregen voor de aanvraag en tot nu toe veel plezier van gehad. Handig om online alle transacties te kunnen zien en een ideale kaart om mee te nemen als ik de deur uitga. Alles bij elkaar vind ik het handig dat ik overzichtelijke statistieken voor mijn boekhouding krijg en daarin alle maandelijkse uitgaven duidelijk staan vermeld. Ik ben zelfstandige, dus heb 1 kaart in gebruik en deze werkt prima.

  Maarten 12 mei 2020