Eerste indruk | Een veelzijdige creditcard die voornamelijk geschikt is voor grotere bedrijven, dat is de Visa World Card Business Gold. Deze pas maakt het mogelijk om wereldwijd betalingen te kunnen doen en biedt veel verschillende voordelen. Zo is er een doorlopende reisverzekering en een aankoopverzekering gekoppeld aan de creditcard.


Wat is Visa Business Gold?

Omdat bedrijven ook gebruik willen kunnen maken van de voordelen van een creditcard, heeft Visa de Business Gold kaart in het leven geroepen. Deze creditcard is te bestellen per stuk of voor meerdere gebruikers. Je hebt als gebruiker dan beschikking over een limiet dat door het bedrijf zelf kan worden ingesteld en als bedrijf heb je online altijd inzicht in de uitgaven die medewerkers doen. Aan de kaart zijn een aankoopverzekering, een internetgarantie en een aflevergarantie verbonden. Ook maakt de gebruiker van de creditcard automatisch gebruik van een doorlopende reisverzekering als hij of zij op zakenreis gaat. Als bedrijf ben je verzekerd tegen ongeoorloofd gebruik door medewerkers.

Voor- en nadelen

De Visa World Card Business Gold aanvragen kan zeer aantrekkelijk zijn voor grote en kleine bedrijven. Het is natuurlijk afhankelijk van de wensen en behoeften die je als bedrijf hebt welke mogelijkheden je wilt kunnen gebruiken. Daarom hebben we een aantal van de voordelen en de nadelen van de Visa World Card Business Gold voor je op een rij gezet.

 • De creditcard kan over de hele wereld gebruikt worden.
 • Als bedrijf kun je een limiet instellen per werknemer en heb je online inzicht in alle transacties.
 • Je kunt gebruikmaken van een aankoopverzekering waarmee aankopen tot 365 dagen na betaling verzekerd zijn tegen diefstal, schade of verlies.
 • De gebruiker maakt gebruik van een doorlopende verzekering als hij op zakenreis gaat.
 • De creditcard is behoorlijk prijzig ten opzichte van andere alternatieven.
 • Aanvragen kan alleen als het bedrijf langer dan 1 jaar staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Conclusie

Wil je als bedrijf de Visa World Card Business Gold aanvragen, dan kan dat zeer aantrekkelijk zijn. Kijkend naar de voor- en nadelen kunnen we de conclusie trekken dat deze creditcard voornamelijk aantrekkelijk is voor veelvuldig gebruik en voor medewerkers die veel op reis zijn. Je kunt als zelfstandig ondernemer ook een Visa World Card Business Gold aanvragen als je daar behoefte aan hebt. Het is dan wel verstandig om de hoge kosten af te wegen tegenover de voordelen die je van de kaart zult hebben. Als bedrijf is een zakelijke creditcard zeker aan te raden, omdat je dan altijd overal inzicht hebt in alle transacties.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 154
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Zeer uitgebreid

  De diensten die aan de Visa World Card Business Gold kaarten gekoppeld zijn, vinden we zeer toereikend. We maken gebruik van 5 kaarten en hebben elke kaart op een andere manier ingericht met het budget dat eraan gekoppeld is. De doorlopende reisverzekering en andere zekerheden die bij de prijs zijn inbegrepen, vinden we ook heel erg fijn. De kaart is het voor ons zeker waard.

  Henk 21 mei 2020