Eerste indruk | Ben je als zelfstandig ondernemer of als bedrijf op zoek naar een geschikte creditcard? Dan kun je de Visa World Card Business aanvragen. Met deze betaalpas kun je aankopen doen op krediet en altijd online alle transacties en andere activiteit bijhouden. Het is tevens mogelijk om verschillende creditcards aan te vragen voor bijvoorbeeld werknemers.


Wat is Visa Business?

De Visa World Card Business is in het leven geroepen voor kleine en middelgrote bedrijven die controle willen houden over de uitgaven en inzicht willen hebben in transacties. Deze creditcard is ook geschikt voor zelfstandig ondernemers. Het is mogelijk om 1 of meerdere creditcards aan te vragen voor alle werknemers die dat nodig hebben. Als bedrijf kun je zelf een limiet instellen voor de kaarten. Aan de creditcard zijn verschillende verzekeringen en garanties gekoppeld zoals een internetgarantie, een aflevergarantie, een aankoopverzekering, een bagagevertragingsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering, een aanvullende reisongevallenverzekering en een verzekering tegen onrechtmatig gebruik door medewerkers. Een groot voordeel van de Visa World Card Business is dat je een vast bedrag per jaar betaald per kaart. Des te meer kaarten je als bedrijf af neemt, des te lager de jaarlijkse bijdrage wordt.

Voor- en nadelen

De Visa World Card Business aanvragen voor jouw bedrijf biedt verschillende voordelen en helaas ook enkele nadelen. Om duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden die er zijn als je kiest voor deze creditcard, hebben we een aantal van deze voor- en nadelen hieronder voor je op een rij gezet.

 • De creditcard is ook geschikt voor zelfstandig ondernemers.
 • Voor het aanvragen van meerdere creditcards, betaal je lagere jaarlijkse kosten.
 • Je kunt gebruikmaken van een flink aantal verzekeringen.
 • Aankopen zijn tot 180 dagen na betaling verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.
 • Als bedrijf kun je zelf bepalen welke limieten er aan de kaarten gekoppeld worden.
 • Altijd online inzicht in alle transacties die er gedaan zijn.

Conclusie

We kunnen concluderen dat de Visa World Card Business aanvragen voornamelijk aantrekkelijk is voor kleine bedrijven en zelfstandigen. Toch is het ook mogelijk om meerdere kaarten te nemen voor bijvoorbeeld werknemers. Een ander voordeel voor kleinere bedrijven zijn de lage kosten die je per jaar betaald en het feit dat je nog minder betaald als je meerdere kaarten afneemt. Deze Visa World Card Business is over het algemeen minder aantrekkelijk voor grotere organisaties. Daarvoor heeft Visa ook oplossingen waar je als bedrijf nog meer mogelijkheden online hebt met betrekking tot inzage in transacties.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 35
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 22 april 2021

Ervaringen

 • Echt overal geaccepteerd

  Tijdens mijn zakelijke reizen maak ik veelvuldig gebruik van de Visa World Card Business en ik heb gemerkt dat deze echt overal geaccepteerd wordt. Fijn om er zeker van te zijn dat ik altijd kan betalen en dat ik geen problemen hoef te verwachten.

  Thuis boek ik meestal al online de tickets en het hotel met de kaart. Ik kan dan ook overzichtelijk en duidelijk verantwoording afleggen richting mijn werkgever wat betreft de zakelijke uitgaven. In meerdere opzichten dus een prettige kaart om te gebruiken voor het doen van betalingen in het buitenland en in Nederland.

  Johan 28 mei 2020