Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de ANWB Visa Silver Card. Heb je zelf een ervaring met ANWB Visa Silver Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Fijne kaart die overal te gebruiken is

  De Visa Silver Card van de ANWB is een fijne creditcard naar mijn mening. De kaart is overal te gebruiken en werkt net als een pinpas. Je kunt er contactloos mee betalen en hebt een pincode voor grote bedragen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er blij mee ben. De creditcard is wel alleen beschikbaar voor leden.

  Brian 4 september 2020
 • Prima kaart, nog geen problemen mee gehad

  De ANWB Visa Silver Card gebruik ik veel als ik op reis ben naar het buitenland. Ik betaal eigenlijk alles met de kaart en ik kan alles overzichtelijk terug zien in de ANWB Creditcard app. Zo houd ik grip op mijn uitgaven en weet ik wat ik nog uit kan geven. Volgens de ANWB wordt de kaart overal ter wereld geaccepteerd en ben tot nu toe nog nergens tegen problemen aangelopen moet ik zeggen.

  Freek 24 juni 2020
 • Overgestapt op ANWB Visa Silver Card

  Omdat ik al ANWB lid was, wilde ik graag overstappen op een creditcard van de ANWB. Dit is de ANWB Visa Silver Card geworden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de creditcard. Ik heb gekozen voor deze creditcard omdat het bestedingslimiet van € 3.500 voor mij meer dan genoeg is. Aangezien ik veel in het buitenland zit, is dit voor mij een prima creditcard.

  Andrew 21 april 2020